Kako da fotografiesem svoju auru?

2

Kako da fotografiesem svoju auru?

http://www.auraphoto.com/fundementals/whatis.shtml

A da li ovo moze da se smatra da aura ipak postoji kao nesto naucno objasnjivo...

Ja zaista nista ne znam o tome, ali sam pronasao ovo Bebee Dol

Na auru se ulgavnom loze frikovi koji se loze i na razne druge kvazi naucne stvari .

Anyway ...

Navodno postoji neka kirijanova kamera koja to moze da slika . Nije kao foto aparat vec vise kao EKG - izbaci crtez coveka sa aurom . Pre toga je potrebno da se u nju ubaci saka .

en.wikipedia.org/wiki/Kirlian_photography

Po meni tu 'ebe lud zbunjenog . Moj ujak je nabavio tu kameru i platio je 2000 evra . Svi su me terali da idem da se slikam time , al' ja nisam 'teo jer nisam ni lud ni zbunjen . Video sam i nekog ko u knez Mihajlovoj slika ovim cudom za neke sitne pare .

Artisan ::Na auru se ulgavnom loze frikovi koji se loze i na razne druge kvazi naucne stvari .


malo je bzvz pljuvati po necemu sto ne razumijes u potpunosti..ne razumijem ni ja bas, da me ne shvatis pogresno, ali sam otvorena mogucnosti da nesto naucim, bilo naucno dokazano ili ne..
i sta sad..danas pljujes po tim "freakovima", a ako se sutra to naucno dokaze, i ti ces postati jedan od njih..?

stardust ::
i sta sad..danas pljujes po tim "freakovima", a ako se sutra to naucno dokaze, i ti ces postati jedan od njih..?


Hahahahaha , pa svako je frik na neki nacin . Ja to dodao da zacinim malo Mr. Green

Artisan ::stardust ::
i sta sad..danas pljujes po tim "freakovima", a ako se sutra to naucno dokaze, i ti ces postati jedan od njih..?


Hahahahaha , pa svako je frik na neki nacin . Ja to dodao da zacinim malo Mr. Green


zacinu jedan..

@Moscow, prebrzo si nam presudio ovde, ono sto mi mislimo da je zvanicna nauka i ono sto ona zaista jeste i potvrdjuje danas ume da se dosta razlikuje...
nisi ni ostavio prostora da nadjem jos neki izvor....

prica o aurama nije trac, nije teorija van zvanicne nauke ili kvazinaucna teorija (tom logikom onda ne mozes dozvoliti ni post o astrologiji nigde van bloga ^^), teorija zavere svakako da nije.

@ljubicasta
Tacno tako.
U potpunosti se slazemo.

Onog trenutka kada se o auri bude sve znalo, a ne nagadjalo, kada se o njoj bude ucilo na casovima biologije, kada bude uvrstena u udzbenike medicinskih fakulteta, tada ce se o njoj moci ovde diskutovati u forumu "Nauka". Sada to nije slucaj. Ende.

O auri se zna mnogo vise nego sto mislis - a dok bilo sta dodje do casova biologije mnogi ce 'biti spaljeni na lomaci' jer tvrde 'da je zemlja okrugla'....zar treba da diskreditujem na primer najnovija istrazivanja dnk, o kojima mi je pricao vrlo poznati i renomirani psihijatar, koja govore o tome da je u dnk zapisano sta ce ti se desavati u zivotu i koju ces najverovatnije profesiju odabrati u zivotu...samo zato sto se o tome ne prica na medicinskom fakultetu i na casovima biologije?!?

i molim te da mi kazes o kojoj to pojavi nauka sve zna? nauka i suvi logicki principi nas tako lako ubede da mnogo znamo i da o bilo cemu ili o mnogo cemu znamo sve....a najveci umovi i najveci izumitelji i geniji upravo nikad tako nisu gledali na stvari i sve su radili samo nisu postovali pravila..

i samo dodajem ovo, sa zeljom da budemo otvoreniji za diskusije i price na sve teme:

"There are more things in heaven and earth, Horatio, Than are dreamt of in your philosophy."
From Hamlet (I, v, 166-167)


Postoji i forum ostatak ostalog, gde pricamo o astrologiji, tako da pretpostavljam da bi nam bilo dozvoljeno da pricamo i o ovoj temi...

astrologija, aura i slične gluposti... zar neko ozbiljno raspravlja o tome u 21. veku? LOL, BRE! Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 954 korisnika na forumu :: 61 registrovanih, 6 sakrivenih i 887 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, A.R.Chafee.Jr., Apok, bankulen, Ben Roj, BlekMen, Boris90, ccoogg123, cenejac111, dane007, dankisha, darios, Denaya, Dimitrise93, djboj, djordjekec, dmdr, Dorcolac, Dvojac005, dzoni19, esx66, Fog of War, hyla, Istman, Karla, Kubovac, Luka Blažević, mercedesamg, Mercury, Midian, milenko crazy north, Mixelotti, mnn2, Motocar, mrav pesadinac, Ne doznajem se u oružje, Nemanja.M, operniki, opt1, ozzy, Panter, pavlo, pein, randja26, raptorsi, Ripanjac, ruma, slonic_tonic, Smiljke, Srki94, Srle993, Steeeefan, StefanNBG90, Tas011, Tvrtko I, wizzardone, YugoSlav, Zikapk, zillbg, Zimbabwe, šumar bk2