Kazu proci ce, manje bolece

1

Kazu proci ce, manje bolece

offline
  • akuci  Male
  • Legendarni građanin
  • Aleksandar
  • Pridružio: 11 Maj 2008
  • Poruke: 2758
  • Gde živiš: Novi Sad

Budim se iz sna, hladan znoj me oblio... Srecan sav, 'Pa ovo je bio samo san', a onda shvatam, to se sve desilo stvarno.. Nije moguce. Ona je uvek bila tu, kada mi je najteze bilo tesila me je, verovatno ja samo umisljam, to je plod moje maste posto je daleko, fali mi.. A onda se setim svega sto se desavalo pre nego sto sam zaspao. Ipak je ovo stvarnost.. Jos ne mogu da se pomirim, hiljadu puta postavljam sebi pitanje 'Zasto?' i ako sam sinoc vec odgovorio sebi na to pitanje, i ne razmisljam o drugim stva........ San me uzima opet. Ne slutim jos sta mi svako sledece jutro donosi kada se probudim, toliko pitanja na koje bih voleo znati odgovor.. 'Zasto posle toliko godina?' 'Da li ima neka stvar koju joj nisam pruzio?' 'Cemu toliko promena u njenoj glavi?'. Ne znam niti jedan odgovor, osecam se kao Slavoljub u slagalici.. Jos nisam saznao koliko je jutro tesko, koliko se tada secanja bude, koliko je covek u nekom tesko opisivom mentalnom stanju tada.. Jos me taj probadajuci bol u stomaku podseca koliko sam i fizicki osetio tu patnju i bol.. Lezim, vreme je da ustanem, ne mogu, nece noge da me slusaju uopste.. Grcim se, obrcem, ne mogu naci niti jedan polozaj u kome se osecam dobro trenutno. Zar ovako boli kada sva osecanja odlaze iz tebe, napustaju te? 'Nikada mi nije bilo sa tobom lepo', reci su njene bile kada sam je pitao to svima poznato 'Zasto?'.. Verovatno je samo bezobrazna, posle 2,5 godine je tesko tako nesto reci, a da je istina. Osecam se uvredjeno, taj u koga se sada kune ima sve osobine koje je toliko ponavljala da mrzi.. Osecam se uvredjeno jer sam ja otkad znam za nju trudio se biti uvek najbolji covek, nju staviti ispred svega, i cesto joj drzati svakakva 'predavanja', jer sam video da gresi, bolelo bi me jako da pati zbog bilo cega, a bila je mnogo naivna. Jos ne shvatam sta se desilo, vise nikada ista nece biti, ne mogu sebe u to ubediti..

Trenutno sedim kod kuce, a trebao bih biti u skoli. Ne mogu se koncentrisati na bilo sta, i bolje da sam ostao kuci, da tugujem. MRZIM SEBE JER SAM TOLIKO SLABIC! JER SAM UVEK GLEDAO DA MI SAVEST CISTA BUDE, I DA NIKOGA NE POVREDIM! Zamenila je pametnog decka, koji je vec toliko stvari sa 18 godina postigao u zivotu, za nekoga ko zivi od danas do sutra, bez ikakve perspektive... Ne zelim da blatim tog momka, njen je izbor.

Osecam se malo lakse posle svega, mozda je ovo i jedino mesto gde mogu ovako iskreno da govorim o nekim stvarima. Nemojte mi zameriti sto pisem ovde, o ovakvim stvarima.......

Da li smemo ovde da komentarišemo ili će ovo biti tvoj blog za pražnjenje? smešak

Slobodno, rekao sam vec sve sto imam... Lakse mi je kada podelim neke stvari ovako javno, sa svima, nego kada slusam od ljudi bliskih meni samo 'Bice sve u redu'.

Bili ste dve i po godine zajedno i ona je onda otišla sa drugim. Ništa nisi primetio? Promene neke u njenom raspoloženju ili odnosu prema tebi?

Prvo prestani da mrziš to što si slabić. Dve i po godine nije mali period. I normalno je što si tužan. I ako ti se plače, plači. Plakanje nije rezervisano samo za slabiće. Uostalom plakanje je prirodno čovekovo izbacivanje emocija, ako ga tako mogu nazvati. Smile I kada si besan, slobodno viči.

Drugo, nemoj da tražiš odgovore, nećeš ih naći.. A i ono što nađeš, povrediće te. Ako si pružio sve da ona bude srećna i ako si se maksimalno potrudio, ti znaš da si uradio sve što si mogao. Ako joj je nešto smetalo, a nije ti rekla, nije tvoja krivica. Njena je. Morala je da ti kaže šta ne valja da biste to ispravili.

Treće, sa tobom je imala neku sigurnost. Očito joj je trebalo nešto nesigurno, da oseti možda nešto drugačije. Ne znam zašto.

Četvrto, kad god ti je teško i osećaš da si pun negativne energije ili piši na papiru, pa kad završiš cepaj to ili radi nešto što znaš da će te opustiti.

Hvala na podrsci! Zagrljaj Sta god da je pokusavala, nadam se, jednoga dana ce shvatiti kada se malo uozbilji, ko je bio bolji izbor.

Nema na čemu. Smile Zagrljaj i shvatiće, samo je pitanje vremena. A tada će verovatno biti kasno. No, o tome nemoj da razmišljaš sada. Smile




Napred, srce akucijevo Ziveli

The Phil, stvarno? Mr. Green Čovek će da ode da seče vene sad sa tom pesmom. Smile Moraš da mu okačiš nešto veselije!

Ma kakve vene, mnoge stvari ce mu biti jasnije godinama.
Zato, batali tu ribu i napred dalje!


(nesto veselije, na zahtev Mr. Green --> http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k )

Sad samo čekam da ThePhil kaže: THIS IS SPARtAAAA! Mr. Green

E Fil, nemoj se ljutiti što se šalim na tvoj račun, pokušavam akučija da nasmejem. Mr. Green

P.S. Nightwish je odličan za ovakva stanja. Smile Ili Bee Gees. Smile

P.P.S. ostade malo t u Sparta.... -.-

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 801 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 16 sakrivenih i 742 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., alkatraz080, Atomski čoban, bobomicek, Brana01, cenejac111, crnitrn, darionis, darkangel, Dimitrise93, Dorcolac, DPera, FOX, ILGromovnik, ivan1973, Kriglord, Krusarac, Krvava Devetka, ksyyaj, kybonacci, laurusri, Leonov, ljuba, Lošmi, LUDI, Matija, mercedesamg, milan.vukovic, Misirac, mrav pesadinac, NoOneEver Dreams, nuke92, Pikac-47, radoznao, rodoljub, Romibrat, royst33, Srle993, uruk, vathra, W123, wolf431, 79693