Kazu proci ce, manje bolece

2

Kazu proci ce, manje bolece





Mr. Green

Dobro vam ide, ali 'Nije zivot jedna zena' mi je ubedljivo najbolje od svega! Very Happy

'El vidis da i narodnjaci znaju da ubodu poneku zivotnu mudrost Mr. Green



Vec dugo kada ovako zavrsim slusam ovu pesmu, nekako mi lakse bude..

Najteze je sto covek nema vise osobu sa kojom moze bas o svemu pricati, ona je bila moja devojka i najbolja drugarica... To me jedino potresa i fali jos.

To će ti još dosta dugo praviti problem. Ali nemoj se zatvarati u sebe. Smile Imaš ekipu odavde. Smile I ako nemaš još uvek osobu sa kojom možeš pričati, već sam ti rekla piši. Ali sve što osećaš, moraš da izbaciš iz sebe, da li pisanjem ili trčanjem ili usisavanjem kuće nije bitno.

A sto je najgore, ona mesec dana zeli da se nasa veza sredi, a isto toliko me vec i vara sa njim.

Šta te tu boli više to što te je varala, to što traje već mesec dana ili to što je to bilo skriveno pod tim da pokušava da poboljša vašu vezu?

Sve, veruj mi.

Verujem, prošla sam kroz to.
Šta ćeš raditi danas?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 906 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 4 sakrivenih i 863 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, bojankrstc, Boris90, cavatina, comi_pfc, crnitrn, dankisha, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, djboj, Djokislav, doktor1964, Dorcolac, Dovla, Fog of War, HrcAk47, ILGromovnik, jaeger, Još malo pa deda, Kubovac, ladro, lelemud, Mika_NS, Milometer, nikoladim, ozzy, panzerwaffe, Parker, pedja.st, pein, Pohovani_00, raptorsi, trundle, vathra, Vlajman1957, VP6919, Zimbabwe, žeks62