Kazu proci ce, manje bolece

3

Kazu proci ce, manje bolece

Sada me podsecas na nju vec Very Happy

Salim se..

Idem da odradim svoje veceras, obecao sam da cu odraditi zurku, to ce me malo prodrmati, nadam se da sutra necu saznati jos neke stvari.. Trenutno me jako boli samo sto je ispala toliko pokavrena osoba, kada sam ja toliko se stalno trudio se biti najbolji prema njoj, onako istinski dobar uvek. Sto je meni terala pricu kako zeli da se dogovori sa mnom da ne budemo tako tvrdoglavi vise, jer samo se svadjamo onda, pisala lepe poruke, kao nekada, a ustvari sa njim bila... Jako je ruzan osecaj, mnogo mnogo ruzan.

Sviđa mi se to što nećeš sedeti kod kuće. Mr. Green Ali nemoj da piješ alkohol večeras. Smile I ako budeš pio, izaberi da u blizini imaš osobu od poverenja. Mr. Green

Žene... Mr. Green

Hoće li i ona biti na toj žurci?

To je poslednjih par meseci bila veza na daljinu jer se otselila... Doduse vidjali smo se. Kada je odlazila ja sam je upravo zbog toga sto sam pretpostavljao da ce se ona jako promeniti jer je naivna, i da ce me povrediti, hteo ostaviti, i da to zavrsimo mirno, da ona sebi nadje nekoga, i kraj price, ali je pocela histerisati i nema u sta se nije kunula da to nece biti tako.

Opet sam bio u pravu, po 101 puta, jer sam joj vec u 100 situacija rekao kako ce biti, i bilo joj je tako, ali je bilo kasno. Mogu da procenim ljude precizno, za sekund, osim osobu koju volim, to tada nije moguce.

Dakle nece biti tamo. Nikada i nije htela da me podrzi u mom poslu, kada je vec bila sa njim, od mene je trazila da se time prestanem baviti i odkreknem svega, jer sta ce njoj neko ko nocu nije kuci nikada...
Samo je zadovoljavala svoju ljubomoru.

Kada voliš nekoga prosto zanemaruješ njegove/njene mane, i ono što bi ti u nekoj drugoj situaciji zasmetalo. To je sasvim normalno. Nemoj se kajati, znam da te boli, ali je i dobro što je ispalo ovako. Moglo je da bude mnogo gore. Moj teča je imao običaj da kaže da kada ti se dogodi nešto loše, nikada ne znaš šta je to dobro što nosi.

Nećeš je često viđati? To bi moglo da ti pomogne.

Necu je nikada vise videti Smile

I bolje.

Pa odlično. Smile

Da si samo bliže pružio bih ti radanu terapiju Smile , taman imam nekih polovnjaka računara koje treba pretitrati i dovesti u red, a imam karatak rok, tako da ne bih puno mislio o njoj.

Ziveli

akuci ::

Opet sam bio u pravu, po 101 puta, jer sam joj vec u 100 situacija rekao kako ce biti, i bilo joj je tako, ali je bilo kasno. Mogu da procenim ljude precizno, za sekund, osim osobu koju volim, to tada nije moguce.

..

Oprosti,ali tesko da je to bila prava ljubav..Volimo samo kada nekoga dobro poznajemo,a zaljubljujemo se u one koje uglavnom ne poznajemo!..Ali,to na stranu..
Htela sam reci da mozda tvoja bivsa devojka svesno i nije zelela kraj vasoj vezi,ali, nju je moguce savladalo, njeno nesvesno, tipicno emocionalno,stanje, nabijenim mislima i misljenjima koja je kontrolisu vise, nego sto ona kontrolise njih.

Ljudi, ne znam, mene je sve to proslo vec uglavnom.. Bole samo uspomene.. Ali i to ce proci vremenom, i ako jos mi se zeludac prevrne kada pomislim na sve to, ali bukvalno, odmah mi muka bude, iste sekunde.. Promenio sam se prilicno od tada, imam nesto vise samopouzdanja, ponovo mi je bitno da vodim racuna o tome kako cu izgledati, slobodnije se ponasam.. Vise sam posvecen drugarima, vise izlazim, druzim se...

Danas je 2 nedelje kako se to sve desilo.

14. cu docekati sa burekom u ruci, trenutno sam u njega zaljubljen jedino Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 856 korisnika na forumu :: 16 registrovanih, 3 sakrivenih i 837 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: BORUTUS, hyla, ILGromovnik, Ivica1102, kjkszpj, Krvava Devetka, mačković, milenko crazy north, Parker, royst33, Sićko, Srle993, stalja, Stoilkovic, wizzardone, šumar bk2