Koliko rizikujete u životu?

2

Koliko rizikujete u životu?

Nikada ili retko kada i to samo ako je nešto manje bitno. Ziceraš sam.. Very Happy Volim da je sve isplanirano do poslednje sitnice. Ponekad pomislim da sam lud jer za svaki svoj potez razmatram hiljadu mogućih poteza ljudi oko sebe. Kao u šahu, planiraš i vučeš poteze tako da se na kraju sve složi u tvoju korist. Wink

Ne volim kocku i kockam se jedino kad nemam druge alternative. To je veoma retko. Ne mislim na igre na sreću - to prezirem, mislim na kockanje u globalu.

Volim sigurice i težim ka njima. Znam da omanem ali mi nije krivo. Igrao sam, trudio se da dobijem i na kraju izgubio. Uvek ostane nešto pozitivno i od toga.. za dalje. Imam ja dosta žetona u džepovima. Igramo ponovo.. Wink
Nisam čekao da mi padne sa neba.. od toga tek nema 'leba.

Prokleta_Nedelja ::Da li nekad prelomite nedoumicu i kažete sebi "Ma ko ga je**! Ili iću biti pukovnik ili pokojnik!"

Bilo je situacija kada sam ovako resavao probleme

Brksi ::Prokleta_Nedelja ::Da li nekad prelomite nedoumicu i kažete sebi "Ma ko ga je**! Ili iću biti pukovnik ili pokojnik!"

Bilo je situacija kada sam ovako resavao probleme


tako ja reagujem u svim situacijama... dodjavola pa i sport kojim se bavim je rizican... ma... Very Happy

Puno rizikujem ... zivot svaki dan. Very Happy

Zivot jeste rizik. Nedavno sam brojala koliko mi je puta zivot bio u opasnosti. Ako sam kao macka sa 9 zivota, nije mi jos mnogo preostalo. smešak

Sa novcima nikada ne ulazim ni u kakav rizik (jer ih nemam Mr. Green). Kupim loto listic ponekad, ali ja na to zaboravim pa odjednom nadjem u tasni po 6 listica, pa onda trcim na internet da vidim da li sam dobila sto god. Nikad nista. Mogla bi biti milioner, ja za to ne bi ni znala. Koliko to mene interesuje.

Sto se tice rizika u kojem je adrenalin upetljan, za to sam skoro pa uvijek. Very Happy

Sto se tice onih iznenadnih, procjenim koliki je i kakav rizik (svjesna sam svojih sposobnosti i svoje flexibilnosti), onda odlucim da li je prihvatjliv ili ne.

Jednom sam izgubila posao (firma bankrotirala) a nama to rekli u Srijedu. Petak ce kao biti zadnji dan. Ja u Cetvrtak na razgovor za novi posao, Petak pokupim svoje krpice i knjigice, provedem vikend sa djecom i par dana slobodna, a u sljedeci Cetvrtak na novi posao. Jeste da taj rizik nisam ja prouzrokovala, zivot mi ga bacio u lice (a ostati bez posla, valjda nas vecina zna sta to znaci (nista prijatno za one koji ne znaju)).

Elem, ako se nesto rizicno i desi, izbavim se kako-tako. A svjesno u rizike koji mogu da naskode direktno meni ili ljudima do kojih mi je stalo, ne ulazim .... izbjegavam.

Sve u svemu ... I play safe.

Ponekad vredi rizikovati,ma da ne rizikujem tako cesto.
Najvise rizikujem kad prepisujem Smile

Ella ::Puno rizikujem ... zivot svaki dan. Very Happy

Zivot jeste rizik. Nedavno sam brojala koliko mi je puta zivot bio u opasnosti. Ako sam kao macka sa 9 zivota, nije mi jos mnogo preostalo. smešak


Obzirom da svaki dan vozim "Zastavu 101" po nekoliko stotina km, glava mi je stalno u torbi, a machka ima smesno malo zivota spram mene.

Ella :: Sa novcima nikada ne ulazim ni u kakav rizik (jer ih nemam Mr. Green). Kupim loto listic ponekad, ali ja na to zaboravim pa odjednom nadjem u tasni po 6 listica, pa onda trcim na internet da vidim da li sam dobila sto god. Nikad nista. Mogla bi biti milioner, ja za to ne bi ni znala. Koliko to mene interesuje.



Identipichan slucaj i kod mene sa igrama na srecu, jedino sto nemam torbu vec mi se novcanik natrpa listicima. Smile

Cesto rizikujem ali nikada na veliko, npr. verivatno nikada necu rizikovati "SVE".

U ovom blogu nedostaje recenica koja otprilike glasi ovako: "He who dares, wins! "

Citat:U ovom blogu nedostaje recenica koja otprilike glasi ovako: "He who dares, wins! "

ne slazem se. Vec sam rekao "Bez rizika nema dobitka" - to ima otprilike isto znacenje.

Fortune sides with him who dares. (Virgil) - da dodam i ja jednu. smešak

Ne znam da li je bas tako, ja do sada nisam naisla ni na sta u zivotu, sto bi mi donijelo vise nego sto bi bio moj gubitak. A posto ja pocinjem manje-vise sve sa najgorim scenarijem, ne vrijedi rizikovati ono sto imam i sto je moje.
Mozda je to samo zato sto ja ne trazim previse. Ko ce ga znati ....

Ma eto, ja sam kukavica. Very Happy

Koliko vas se usuđuje promjeniti stalni (sigurni) posao zarad bolje plate ili promjene mjesta boravka?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 888 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 4 sakrivenih i 839 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 8u47, airsuba, Apok, babaroga, bankulen, bojcistv, Brana01, Bubimir, dekan.m, delrey, Denaya, Dimitrise93, doklevise, doktor1964, DonRumataEstorski, Dovla, GORDI, goxin, Grah0, ikan, Kubovac, kunktator, laganini123, marsovac 2, Mercury, Metanoja, milenko crazy north, Milos ZA, Mixelotti, mkukoleca, mnn2, novator, ozzy, Panonsky, pein, Penzula, Polemarchoi, ruma, Shinobi, slonic_tonic, Tores, vlajkox, wizzardone, wolf431