Lav pivo-sramota!

4

Lav pivo-sramota!

Stane ::Zato ovo izdajničko Lav pivo treba uništavati na svakom koraku, i u velikim količinama ;-)

Osvezio si ovu temu Very Happy

goust ::time prekrsili nas Ustav
"Kosovski" Ustav Srbije je nelegalno donet, jer za njega NIJE glasalo 50% stanovništva Srbije, tj. stanovnici srpskog(!?) Kosova NISU imali mogućnost i pravo da glasaju po tom pitanju!

@ ^next^: kakva, bre, Baskija? Otkud je Baskija u sličnom položaju kao Kosovo? Pa, tamo se na protestima protiv ETA okupi po nekoliko desetina hiljada Baska! Većina baskijskih stranaka traže autonomiju (koju manje-više i imaju), a samo ETA i njena stranka (Batasuna?) traže nezavisnost... Inače, postoji suštinska razlika između Baskije i Kosova: Baskija je pod vlašću Španije, a Kosovo je pod vlašću UN, a ne Srbije! Znači, Kosovo i Srbija nisu ista politička celina poslednjih 7-8 godina!

Dopuna: 12 Jul 2007 9:21

^next^ ::Не разумем баш најбоље твоје питање, али ако си питао зашто Метохија ево ти објашњења.
ne, nisam na to mislio Wink znam ja vrlo dobro zašto se ta dolina naziva Metohija...

Pitanje je bilo: da li neko zna kako se naša južna pokrajina sve zvala od 1945. do danas? A drugi deo pitanja je bio: Zašto samo KiM? Pa, u okviru te pokrajine postoje i druge oblasti, koje nisu ni K ni M - zašto nije npr. AP Kosovo i Metohija i Drenica i Gora i Šara?

Citat:jer za njega NIJE glasalo 50% stanovništva Srbije

Nego koliko je izaslo i glasalo ZA?

rogi23 ::Koliko vidim ovde se skoro svi oprostili od Kosova i Metohije!
Sramota!


Oprostili smo se jos 89te, Gazimestana...

Sta ti mislis da treba da uradimo? Ajde da vidim sta nam drugo ostaje...
Da se inatimo? Ne pricamo sa svetom? Idemo u rat? Proglasimo za izdajnike i streljamo sve koji misle da Kosovo nije izgubljeno?

Hteli mi to ili ne, ono ode. Mi se tu nista ne pitamo a i sad je kasno da razmisljamo o necemu o cemu sme trebali razmisljati mnogo ranije. Nazalost takva je realnost.

^^Amin

Ono sto treba da mislimo je sta s ostatkom drzave da uradimo, da opet ne dodjemo u slicnu situaciju, a za to treba malo vise truda od cepanja etiketa.

SSpin ::Citat:jer za njega NIJE glasalo 50% stanovništva Srbije

Nego koliko je izaslo i glasalo ZA?

malo preko 50% glasača Srbije bez Kosova!

ZoNi ::SSpin ::Citat:jer za njega NIJE glasalo 50% stanovništva Srbije

Nego koliko je izaslo i glasalo ZA?

malo preko 50% glasača Srbije bez Kosova!


Znamo i to da je tim ljudima okupaciona vlast onemogucila glasanje. A ova tema se polako preusmerava i upucuje u "zabranjene vode" kako bi se zakljucala i mozda bacila u kantu. Vec vidjen i poznat scenario.

ZoNi ::goust ::time prekrsili nas Ustav
"Kosovski" Ustav Srbije je nelegalno donet, jer za njega NIJE glasalo 50% stanovništva Srbije, tj. stanovnici srpskog(!?) Kosova NISU imali mogućnost i pravo da glasaju po tom pitanju!


Legalno ili nelegalno donet, to je tvoje mislljenje i misljenje tebi slicnih, sto ja postujem, ali on je vazeci i u funkciji, dok se ne donese bolji ili gori. Protivustavan (verovatno i protivzakonit) je natpis na etiketi pa nisi stao u odbranu zakona. Cudni neki arsini.

A moglo bi se sve ovo uz dobro 'ladno pivo rapravljati do zore. Kazu da je to pivo super kvaliteta, ja se bas nesto i ne razumevam u pivo.

Далеко од тога да је Космет изгубљен.Чак како ствари тренутно стоје успећемо да га задржимо.Али нећу да прелазим у политику, да тема не би отишла у канту.Ко хоће нек шаље мејл, ко неће не мора. Wink

Поздрав

^next^ ::Ко хоће нек шаље мејл, ко неће не мора. Wink

Поздрав


Podrzavam ovu tvoju misao i idem da posaljem e-mail.

02 Avg 2007 18:09 ZoNi Zaključavanje topica Razlog: sve je rečeno... i više od onoga što zaslužuje jedno obično pivo  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1205 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 7 sakrivenih i 1157 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, babaroga, Battlehammer, bobomicek, ccoogg123, comi_pfc, deLacy, Denaya, DPera, dragoljub11987, dulleo, FileFinder, FOX, havoc995, ikan, jackreacher011011, Karla, Krvava Devetka, kunktator, laganini123, Lucije Kvint, Mercury, milenko crazy north, milimoj, Mixelotti, mkukoleca, mnn2, nextyamb, raptorsi, Ripanjac, robert1979, royst33, sasa76, Srle993, Trpe Grozni, vukovi, W123, yrraf, zeo, zziko