Lav pivo-sramota!

6

Lav pivo-sramota!

Goust, Next, šta ste be meni došli na forum, etiketu u ruke pa u najbliži privredni sud. Da vidimo šta će tamo da vam kažu. Ako stvarno mislite da ovde ima neka nepravda. Nemoj po forumu da mi razglabate tri dana nego uradite to što vam savest nalaže. Posle dođite i kažite kako ste prošli. Iskreno me zanima.

Malo mi više muka od tih praznih priča.

Peca ::Da se taj naziv 'legalizuje', sto se jos nije desilo.

Opet kazem, pise 'Kosovo' da bi ga Albanci pili... zato sto ga oni tako zovu.

ja bih rekao da je UNMIK legalna vlast na Kosovu! Znači, ime je "legalizovano" Wink

a inače, ja nikada nisam čuo, osim od političara i na vestima, da neko kaže "Kosovo i Metohija" (pa, ni Kosmet, kao skraćeni oblik!)...

ZoNi ::Peca ::Da se taj naziv 'legalizuje', sto se jos nije desilo.

Opet kazem, pise 'Kosovo' da bi ga Albanci pili... zato sto ga oni tako zovu.

ja bih rekao da je UNMIK legalna vlast na Kosovu! Znači, ime je "legalizovano" Wink


Pa jel lepo rekoh to Laughing
Peca ::A Unmik je referenca jedino zato sto su oni dole na vlasti...

E sad, to sto na etiketi u Srbiji pishe 'Kosovo', lepo reche Stane, u privredni sud smešak

Stane ::Goust, Next, šta ste be meni došli na forum, etiketu u ruke pa u najbliži privredni sud. Da vidimo šta će tamo da vam kažu. Ako stvarno mislite da ovde ima neka nepravda. Nemoj po forumu da mi razglabate tri dana nego uradite to što vam savest nalaže. Posle dođite i kažite kako ste prošli. Iskreno me zanima.

Malo mi više muka od tih praznih priča.



Muka ti je od praznih prica ovde? Pa ovo ovde je blog zar ne, 99% prica na blogu su prazne price, a samo ova smeta? Zasto bih ja isao u Privredni sud? Zar blogovi ne postoje uparavo da bi se opusteno popricalo o nekim stvarima koje nas zanimaju? A da ti kazem i meni je muka od toga da cim se spomene rec Kosovo, odmah pravite frku. Lepo ubacite "Kosovo" u cenzurisane reci i resili ste problem.

Ma meni je ovo zapravo zabavno... bre, da neko od etikete piva može da vidi kršenje ustava?!?! To je za Nušića. :-)

Stane ::Ma meni je ovo zapravo zabavno... bre, da neko od etikete piva može da vidi kršenje ustava?!?! To je za Nušića. :-)

Ok, mozda ovo jeste tvoj stil omalovazavanja sagovornika, medjutim meni kao laiku za ovakvo poimanje prava ne moze niko da zameri ako pogresno tumacim ono sto upravo u Ustavu pise, a to znas i ti:

" Član 182.

...Republika Srbija ima Autonomnu pokrajinu Vojvodinu i Autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohija. "

a na toj etiketi proizvodjaca iz Srbije defakto je Kosovo priznato kao drzava. Da li ovo jeste ili nije krsenje Ustava ne znam ali pravo na sopstveno misljenje imam i na ovom forumu (bar se nadam da ga imam) i cekam nekog pravnika na blogu da da tumacenje i isto potpise ako zeli.

U svakom slucaju, ti se slobodno zabavljaj i dalje i pozivaj na Nusica, mozda ce se neko pozvati na Visnjica (Filipa).

Da mogo sam i na Višnjića da se pozovem al tad bi se sigurno uvredio... Čoveče, kako ozbiljno da te shvatim. I pored njabolje volje nemogu. Mislim tvoj stavovi govore o tebi.

Cek bre, zar Stane lepo ne rece, jos u svom prvom postu...
A i uvoznik i zastupnik nisu isto.

Stane ::Da mogo sam i na Višnjića da se pozovem al tad bi se sigurno uvredio... Čoveče, kako ozbiljno da te shvatim. I pored njabolje volje nemogu. Mislim tvoj stavovi govore o tebi.

Pa ne trazim ja od tebe da ti mene ozbiljno shvatas, ja sam samo izneo svoje misljenje o etiketi. Moji stavovi su moji i ne stidim ih se. Posto ovi tvoji postovi idu u pravcu da me isprovociras, kako bi mi zapusio usta pravilnikom, ili zatvorio temu, ili izazvao me da reagujem nedolicno pa da me najuris odavde, necu ti dati priliku za to i nemoj se uopste truditi, jer jednostavno cu prestati da pisem na ovom blogu. A ti slobodno potezi svoju satiru.

ne moz' da zakljuca temu neko ko je ucestvovao u debati / raspravi smešak

02 Avg 2007 18:09 ZoNi Zaključavanje topica Razlog: sve je rečeno... i više od onoga što zaslužuje jedno obično pivo  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 663 korisnika na forumu :: 10 registrovanih, 2 sakrivenih i 651 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, _Rade, Battlehammer, bojank, cikadeda, gorantrojka, hyla, Kruger, opt1, sovanova95