Nova ljubav

3

Nova ljubav

@Catrin
Istina da se malo poznajemo,ali meni je tako divno s njim.Imam osjecaj da je on neko na koga mogu da se oslonim.A vrijeme ce pokazati da li me osjecaj vara.Pun je razumjevanja i uspije da me smiri i nasmije.Moguce da on stvarno pocinje osjecati nesto prema meni(nije on meni rekao da je ludo zaljubljen,jer to nije moguce za ovako kratko vrijeme),ali meni sve djeluje previse dobro da bi bilo istinito.

@Tamtitam ja znam zasto sam to rekla, zasto bi trebala da se pricuva. Izvini ali ne mora odmah na pocetku veze bilo ko da bude zaljubljen, moze samo da mu/joj se svidja ta osoba a da jos nema nekih osecanja, to tek kasnije dodje.
Znam dosta slucajeva (pogotovo kad devojka ima manje od 18 god) kad je tako velika razlika u godinama da se vrlo lose zavrsi po devojku. U vecini slucajeva je bilo da je tip prevari ili je vrti oko prsta ili je siluje i sl. Nisam rekla da je razlika od 10 godina velika. Ali ne treba tako olako svakom verovati, pogotovo nekom koga poznajes jedva par dana.
Mozda je on iskren, to mi necemo znati. Ali mozda je i neki folirant, pa da je zezne.
@motorcycles, niko ti ne kaze da ne treba da se zaljubis ali gledaj realno na stvari. Nemoj da se zaleces i da mu slepo verujes jedino zato da se ne bi posle razocarala. Jer znam koliko je gorak osecaj razocarenja..

Ne da se meni da budem srecna Sad
Lijepo ja rekoh:"Previse dobro da bi bilo istinito".Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Jel se to dogodilo nesto izmedju vas ili?
Sto si toliko tuzna, nije valjda zbog nasih komentara???

Nije zbog vasih komentara,rekao mi je da sam premlada i nece to da mi unisti i ne bismo trebali ici dalje.Kako sam ja za svakoga premlada,bilo da je on 3,5,10 godina stariji?!
Ali,ja kad nesto zelim,ne odustajem...

Dopuna: 17 Nov 2006 10:17

Ma necu da tugujem,zivot ide dalje.Sve bude i prodje,mogu ja i sama.

Ma daj,nemoj zbog njega da tugujes. Naici ce neko bolji od njega, ko te vise zasluzuje i ko zna da te ceni takvu kakva si a ne koliko godina imas.

Nadam se da si u pravu,jer svaki momak nece da bude sa mnom zbog mojih godina.Svima je to nesto bitno...

Ma to ti se cini sada,a videces da nije tako. Ja sam prosle godine bila sa jednim deckom kome je bila velika razlika i 4 godine, ali ajde kao precutao je neko vreme. A sad sam isto sa deckom sa razlikom od 10 godina. Samo pusti vreme da ucini svoje, nacices nekog ko ce ti odgovarati, i kome ces se ti svidjati.
Tako sam i ja mislila u tvojim godinama Smile

Zamislite sta se sad dogodilo.Upravo mi se javio lik kojem se odavno svidjam.Nije mi to nikad rekao,ali je providan...Hoce da izadjemo.I mislim da je rano,sinoc sam raskinula s momkom,a danas da se okrenem nekom drugom...To mi nesto bezveze.Ovaj lik je normalan i nije stariji puno od mene,ali ja nisam nikad obracala paznju na njega.Zanima me vase misljenje?Da se stavim u neciju poziciju,ja bih pomislila da sam pravi kreten...

Ma daj, zasto tako razmisljas? Kakve veze ima sto si sinoc sa tim deckom raskinula, pa izadji. Nemas sta da izgubis. Sad ga tako posmatras, ono kao nikad nisi obracala paznju na njega ali ko zna. Mozda ti se svidi, mozda ti bude lepo sa njim..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 782 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 7 sakrivenih i 730 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., antonije64, cavatina, celik, cenejac111, CikaKURE, crnitrn, debeli, deLacy, Dimitrise93, DonRumataEstorski, DPera, FOX, Georgius, Karla, Krusarac, Krvava Devetka, Kubovac, kybonacci, ljuba, madza, Marko Marković, Matija, Mi lao shu, mikrimaus, mrav pesadinac, nesa1962, nuke92, ozzy, raptorsi, robert1979, royst33, ruger357, saputnik plavetnila, sasa87, Stoilkovic, TheBeastOfMG, uruk, vathra, Vatreni Zmaj, VJ, vlajkox, wolf431, YugoSlav, Zoca