Nova ljubav

5

Nova ljubav

a koliko ti imas godina ? osam?

@bla bla
ne znam sta ti imas toliko protiv mene?
Ja tacno znam sta sam napisala njoj kao savet. I tacno je sve sto sam rekla, da treba da mu pruzi sansu ali ne u smislu da se zacopa u njega i da bude slepa za sve drugo i da mu slepo veruje a da on to vidi pa da je vrti oko malog prsta. Razlika od 10 godina jeste velika, ali nije nemoguca. Kao sto kaze ona izreka "ljubav ne zna za granice". Ja decka ne znam, ali zato sam i rekla da mu pruzi sansu ali da se ne zalece.
Bas zato sam joj i rekla da ja isto sad imam decka koji je 10 godina stariji od mene. Ali ja imam 22 godine a ona ne punih 16 (tu je velika razlika). I veruj mi, bas ono sto sam njoj rekla (da mu pruzi sansu ali ne preterano) i ja primenjujem jer mi je on sumnjiv, necu da ulazim u nesto ozbiljno dok ne vidim da je to ok (kod nas je dosta komplikovanija prica).

slazem se delimicno sa bla bla i to samo da se saveti znaju razlikovati i izmedju ljudi koji ih daju i njihovim iskustvima.

ALI, sto je ljudi. sto i cudi(/a). Razz i svasta ima u bozijoj basti. let's be honest Twisted Evil

@Momsab
Ma,ne pravim nikakvu dramu,nisam ja rekla da ne mogu naci decka,nego kad ga nadjem,ostavi me zbog mojih godina.To je svim mojim dosadasnjim momcima bio "razlog" raskida.Znam da nisam jedina,ali...

A,covjek ima razloga da brine,ja sam maloljetna,a moj tata kada bi saznao za takvu vezu,mozda bi reakcija bila i vise nego burna...

motorcycles ::@Momsab
Ma,ne pravim nikakvu dramu,nisam ja rekla da ne mogu naci decka,nego kad ga nadjem,ostavi me zbog mojih godina.To je svim mojim dosadasnjim momcima bio "razlog" raskida.Znam da nisam jedina,ali...

A,covjek ima razloga da brine,ja sam maloljetna,a moj tata kada bi saznao za takvu vezu,mozda bi reakcija bila i vise nego burna...


1) a ti se strpi jos 2 godine, pa nece morati da brinu hoce li zaglaviti u ccorci Mr. Green

2) zato shto tvoj tata brine, shto je s jedne strane ok, s druge - naravno da ne treba da preteruje. ali... nije u tome kvaka... vec... ako je dechko zreo, ok, ima ako ne i ozbiljne, onda bar "chasne" namere, ma, ako je jednostavno normalan, nema shta da krije i ne misli ti nishta loshe... trazhio bi sâm da upozna tvoje roditelje, tj, da se upoznaju, da vide da je on ok momak, i eto. a ne da tvoj otac saznaje od nekog treceg, da se neshto krijete, da tvoji izgube poverenje u tebe, ili ti, ne-daj-bozhe, nestanesh u nepoznatom pravcu, itd. dakle, ne mora da te zheni, ali da stane k'o chovek ispred tvojih roditelja valjda mozhe. a onda bi i oni imali manje razloga za brigu (znaju da ces im recci takve stvari; znaju da je dechko "na mestu"; znaju ko je, shta je, gde je, s kim si, gde si...)

motorcycles, samo opusteno Smile

ti si izgleda magnet za punoletne Wink

Black Orchid mudro zbori

Ovo sa roditeljima i nije uvek tako. Sta ako su recimo u takvoj situaciji da ona ne moze roditeljima da kaze za njega (primera radi, jer znam jedan takav slucaj). Sta ako se tu npr razvije obostrana ljubav, a roditelji njeni kad saznaju za vezu se pobune i zabrane joj da se vidja sa njim? Da li bi ih ona poslusala? Ne verujem, tek onda bi se vidjali krisom, da niko za to ne zna.

Dopuna: 20 Nov 2006 15:12

Ona najbolje zna kako bi njeni roditelji reagovali kad bi im rekla tako nesto.
Ja znam za jedna slucaj, devojka ima 17 god a decko 27. E sad njeni roditelji su strogi (bas strogi) ali ne toliko da ona ne moze da ima decka vec da moraju da ga znaju i da znaju kakav je, s kime izlazi njihova cerka.
Ona je njega upoznala na nekom forumskom okupljanju gde je bila sa bratom (zajedno prate taj forum) i zaljubila se u njega (a kaze da je i on u nju). Medjutim njeni roditelji se jos tada nisu slagali za taj odnos, i prigovarali su joj mnogo puta da se ne vidja vise sa njim. Oni su nastavili da se vidjaju i jednom prilikom ih je brat njen video i otkucao kod roditelja i tu je izbila ogromna frka pa je sad proveravaju stalno.
Moraju stalno da se kriju, ne mogu cesto da se vidjaju a ludi su jedno za drugim. I stalno je tu nervoza, da li ce ih neko videti. Pa onda mora stalno da slaze da je sa nekim drugim, pa da toj osobi javi da npr ne izlazi ili da je ne zove kuci i sl.

Hocu da kazem da ima dosta takvih situacija.
@motorcycles ti najbolje znas kakvi su tvoji roditelji, da li bi razumeli to sto se ti vidjas sa starijim deckom. Tako da ti najbolje znas da li mozes da im kazes za tu vezu ili ne. A posle dalje ide prica kako ce teci vas odnos, kako se on ponasa prema tebi, da li je ok, ili te folira i sl.

Catrin,

naravno da ona najbolje zna kakav ima odnos sa roditeljima i kako oni reaguju i sl, ali ne radi se o tome. poenta je da je dechko protiv toga da se sazna da su zajedno. logichno pitanje je - zashto ?

i dosta vishe sluchajeva, znam i ja i ovakve i onakve primere, mozhe svako do preksutra da navodi ... nishta od toga motorcycles nema... njen sluchaj je njen sluchaj.
ali... isto tako znam da i u tim "sluchajevima" kada su roditelji pravili frku, onim momcima koji su bili ok nije bio problem (i kad je, dakle, bio problem) da se jave i pojave i kazhu i pokazhu ko su, shta su, kakvi su, i da im je stalo. a motorcycles je i postavila pitanje njegovih namera a ne eventualne reakcije njenih roditelja... neka se i krije ako mora, ali da zna sa kim.

Je l' sad sve jasno? Smile

Nadam se da cu svoj problem vec nekako rijesiti,mislim da bi bilo najbolje da malo razgovaram sa tatom.Mami sam vec rekla i super je sve proslo.I ona se raspitala o njemu i kaze da je stvarno fin decko,tako da ostaje samo da vidim kakva ce biti tatina reakcija.Nadam se da ce moci da prihvati...
Sto se tice namjera tog decka,mislim da ne trebam postavljati vise nikakva pitanja u vezi toga.Pomogli ste koliko ste mogli,a vise ne mozete znati,jer nisu svi isti.Dalje samo iz njegovog ponasanja mogu da donosim neke nove zakljucke.
Sada,kad sam malo bolje razmislila o svemu,mislim da je njegova zelja da se ne sazna za nasu vezu,opravdana.Ne krijemo se mi od drustva,nego samo od mojih roditelja.Neko je pitao da li smo izlazili ili takvo nesto...Jesmo,on se i upoznao sa nekim mojim drugaricama,vidjali su nas zajedno...

A u cemu je onda problem? Zasto on ne zeli da se sazna za vas, to mi nikako nije jasno u celoj toj prici?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 934 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 9 sakrivenih i 882 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Petar, A.R.Chafee.Jr., airsuba, babaroga, bojank, Boris BM, ccoogg123, FileFinder, FOX, Georgius, HrcAk47, ILGromovnik, Ilija Cvorovic, JOntra, Krvava Devetka, Kvazar, kybonacci, ladro, lord sir giga, Luka Blažević, MB120mm, milanovic, milenko crazy north, Milos ZA, Milos82, MilosKop, Misirac, Motocar, nick79, nuke92, pein, pera bager, procesor, raptorsi, Ripanjac, Sirius, sovanova95, Srle993, stegonosa, Stoilkovic, tubular, VitezKoja, |_MeD_|