dijeta i ostalo

17

dijeta i ostalo

Melody ::56 kg... Mr. Green Još me samo kilo deli od Total Weight Loss - 10 kg Very Happy


Svaka cast, Melody Smile
Ajde napisi malo vise detalja kako si postigla, nama koji slicnu muku mucimo.

Melody ::Izbacila sam slatkiše. Sve! Prva nedelja bez čokolade je bila najgora nedelja u mom životu. Halucinirala sam kao narkoman u krizi. Svuda sam videla čokoladu. Uhvatila sam sebe kako grickam daljinski Shocked
Naravno, bez lisnatog testa, picu još uvek nisam prežalila, ništa prženo nisam okusila tri meseca...
Idem na vežbe tri puta nedeljno, svako jutro šetam....
Svaki put kada "kriziram" grickam šargarepu ili kiseli krastavac...


A i sada, kada je zima, uzimam i čokoladu i "častim" se nekim kapkejkom sa vremena na vreme (ali nikako stalno), ali sam nastavila sa vežbama. Onaj prvi talas kilograma je bio krucijalan, ovo ostalo su finese Ziveli Samo da se odvikneš od lisnatog testa i nateraš se da se krećeš.

Ovo više nije dijeta, nego način ishrane, deo svakodnevice.

Bolje da za 4 meseca skineš 10 kg nepovratno nego da za nedelju dana skineš 5 kg koji ti se vrate i zakucaju ti se u salo kao bumerang.

Preporucujem mnogo zeleni caj. Svaki dva sata nesto (malo) i zdravo pojesti. Da vam se metabolizam ne iskljuci/stopira. S cim se to desi krene ciscenje frizidera. Smile Tako da, uvjek uz ruku, jabucicu, jogurt il nesto drugo. Skidanje kila i bildanje je dokazeno sve do jela 70-80%

No sugar! Mnogo vrsta jela itd. imaju zamku gdje stoji "fat free" ili slicne stvari ali pretezno je bas to veliko sranje jer zato ima vise secera. Ko hoce da skine kile, nema secera i (ne znam rijec na nasem) carbohydrates 3h prije spavanja.

Upravo to - poenta je ubrzati metabolizam, a to se može samo ako se ne gladuje tokom dana, tj. ne jede jednom, dva puta dnevno, nego sve raspoređeno u 5 obroka ili bolje rečeno, na svakih 3 sata.
Poslednji obrok najkasnije do 20h.
Takođe, voditi računa o skrivenim masnoćama i ugljenim hidratima (to su ti carbohydrates Smile ). Dakle, zaboraviti na grickalice, majoneze, paštete, sve te industrijske zamke u kojima su masnoće osnov.

Mene neki dan na poslu pitaju jesam li to još na dijeti. Rekoh - pa i ne baš, ovo mi je uobičajeni obrok, način života ... Very Happy (Btw, jela sam skuvan brokoli i ćureću šniclu, naravno pečenu na papiru za pečenje u rerni, sa 2-3 kapi (bukvalno) maslinovog ulja, sa 30 grama integralnog hljeba. Sasvim pristojan i ok obrok.)

Konačno se mogu pohvaliti time da mi je zdrav način ishrane postao stil života. Very Happy
Pokazaću vam jednom kako izgleda moj frižider. smešak

Otkako vi ovde diskutujete o dijetama i ostalom, ja sam se ugojila. Nisam više onako saragasta Razz , a počela sam da nosim i one besprizorno uske farmerke. To kad žena poludi u ...ovde se zviždi...u nekim godinama. Mr. Green Hormoni su krivi.

Svijet je stvarno otišao u q ... dođavola! Zašto bi ova lijepa žena na slici bila ljepša kad se izreže po izreckanim linijama i doda izbočine na određenim dijelovima? Zato što se za njom u originalu neće okrenuti neki tamo "krkani", a ne interesuje ih šta ona ima u glavi ... i duši... Sad

Šteta što se 21. 12. neće obistiniti.
Bebee Dol Bebee Dol Bebee Dol

No, dobro ... evo ona nije izrezana po crtama, pa opet - lijepa je. Smile

Uh... izgleda da sam pretereo sa crtama... Mr. Green

E, te barbike su stvarno zlo! Evil or Very Mad
Ako ikada budem imala ćerkicu, svaki dan ću da joj govorim da je lepa, pa makar joj tako nabila neki narcisoidni poremećaj, baš me briga.

mpman ::i ja jurim 50 Mr. Green
samo što meni fali 5

Zagrljaj

I ti si lep! Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 973 korisnika na forumu :: 28 registrovanih, 2 sakrivenih i 943 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, Ben Roj, bigfoot, Bubili, Centauro, Dimitrije Paunovic, DonRumataEstorski, draganl, dragoljub11987, Džordžino, Georgius, havoc995, ILGromovnik, ivica976, Karla, kovinacc, kybonacci, m0nstrum_, milenko crazy north, Milos ZA, opt1, pein, Shilok, Smd, sovanova95, vaso1, Vlad000