za ili protiv lezbejki

9

za ili protiv lezbejki

Artisan ::bobby ::
Ja sam misljenja da SVAKO u sebi ima tog nagona prema istom polu, ali je potisnut vaspitanjem. Zato tvrdim da je moguce vrbovanje, jer se time samo budi potisnuti nagon.


Jesi siguran , vecina to ne oseca . Da nisi latentan ?


Malo sam se vise bavio psihologijom dok su ostale vrsnjake vise zanimali klikeri Smile
Nagledao sam se "onih pogleda" izmedju dva decaka ili dve devojcice ako se u igri priblize dovoljno da im samo lice saigraca bude u vidokrugu.
Znas li koliko dugacke pauze u igri tu nastaju dok uspeju da odlepe pogled?
Nista krace nego kod dvoje zaljubljenih.

Nagledao sam se ovoga i izmedju brace, brace i sestara itd.
Nagon je prirodan, ali vaspitanje sprecava njegovo delovanje.

Hebiga , ja sam jedinac pa nisam imao prilike da dohvatim sestru , nisam igrao klikere ili razne sportove sa bliskim dodirom jer sam prvu konzolu za igranje dobio daleke 1989 . Sta ces nisam imao iskustva , legla bi mi jedna dobra sestra u svako, sljucaju .

@Artisan
Vulgarizujes ono sto sam ja napisao, i nije mi drago zbog toga.

Sorry , ovo nie bilo zlonamerno vec pokusaj sale i to dobrim delom na moj racun .

izvini, bobby
procitala sam sve tvoje komentare, i dalje se pitam, govoris iz ugla vaspitavanja i vrbovanja itd. Zanemaras licni identitet u svemu ovome. Govoris o vaspitanju, a meni je jedino "nuzno" i takoreci i fer u ovome da roditelj bude svom detetu naj bolji roditelj. Nisu ni kucni ljubimci ni pilici u pitanju, da ih treba dresirati i staviti ogradu oko njih ! Drugo, slazem se sa pecom da je to urodjeno, i svakoj osobi je, verujem, tesko da izadje s time na kraj. Bas u slucaju roditelja koji gledaju na to da se ovakav " problem" da resiti vaspitanjem. Podseca me na to kako su jedni vernici hriscanstva, drzali do ekstremnog disciplinovanja, batinama i gnjuranje u hladnoj vodi da bi.. Confused Dete vam je "dato" na uzivanje, da uzivate u njemu kao licnost. A vasa obaveza kao roditelj je da budete uz njega, dok raste i nadalje.

Mislim da ste moj stav prihvatili kao iskjuciv.
Ni u jednom momentu se nisam bunio protiv onih kod kojih je ovo ocigledno urodjeno, ali se bunim protiv njihovog uticaja na okolinu.
I tu pa ne mislim na uticaj samom njihovom pojavom ili egzistencijom, vec onim sto namerno rade, tipa tih parada ili usvajanja dece.
Takodje sam protiv togasto neki od njih vrbuju druge za svoje redove. Nisam do sada spominjao, ali evo vam primera vrbovanja ili cak nasilnog teranja na homoseksualno ponasanje: manekenski lobi.

Mislim gde se spominju pesnice, smrtna presuda i naoruzanje da stav vec nije generalan, nego iskljuciv. A za ovo i dalje nemam reci.
Citat:Neka se mole Bogu da mi dete odraste po MOJIM normativima normalnog

A iz koje to druge namere usvajaju takvi parovi decu, za razliku od strejt parova? Confused

Obrazlozi manekenski lobi (?) i nasilno (?)teranje na homoseksualno ponasanje?

uhhh, bobby, bre... pesnice, smrt, agresija... c,c,c

da nisi admin, vec bih ti pobrisao pola postova u ovom topicu!

inace, mislim da ovakve teme vise ne bi smele da se otvaraju, jer samo izazivaju negativne reakcije i mržnju!

bobby ::evo vam primera vrbovanja ili cak nasilnog teranja na homoseksualno ponasanje: manekenski lobi.

Hmm , za ovo odavno imam neku teoriju . Oni propagiraju da se ceo svet oblaci kao oni da bi svi izgledali kao oni i da bi naj taj nacin doslo do drustvenog prihvatanja i odobravanja . Zato bi te aktivnosti koje ne tumacim kao vrbovanje nego neku njihovu afirmaciju trebalo suzbiti . Ako prihvatajuci njihovu modu (cela je njihova) ceo svet bude obuce kao i oni i oni ce biti nekako normalini u ocima ljudi . Posle toga sledi sve ostalo brakovi , usvajanje itd.

Imama druga koji je bog zna kakav macho navijac , a oblaci se po danasnjoj modi rasturam ga od zaebavanja , ali ne vidim da ima tendenciju da postane derpe . Mozda bolje da se ne saginjem u njegovom prisustvu ?

bobby ::Ni u jednom momentu se nisam bunio protiv onih kod kojih je ovo ocigledno urodjeno

bobby ::Ja sam misljenja da SVAKO u sebi ima tog nagona prema istom polu

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1186 korisnika na forumu :: 56 registrovanih, 6 sakrivenih i 1124 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, Areal84, Atomski čoban, babaroga, Bobrock1, Boris90, darionis, darios, Dimitrije Paunovic, djboj, Djokislav, Dorcolac, flash12, FOX, ginjica, gomago, goxin, havoc995, Insan, jaeger, krkalon, Kubovac, Levi, Lošmi, madza, Marko Marković, mercedesamg, Metanoja, Mi lao shu, MiG-29M2, milenko crazy north, milutin134, Mixelotti, mnn2, nenad81, opt1, pacika, Parker, randja26, Rogan33, royst33, S2M, samsung, Sančo, slonic_tonic, Smiljke, solic, Srky Boy, Srle993, stankolich, Steeeefan, Vatreni Zmaj, vladaa012, wizzardone, YU-UKI, zodiac94