IDC IT Security RoadShow 2008

IDC IT Security RoadShow 2008

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

13. februara u beogradskom hotelu Hyatt analitičarska kuča IDC organizuje prvu konferenciju u ovoj godini iz serije konferencija “Bezbednost računarskih sistema“.

Rastuće usložnjavanje IT sistema i njihove bezbednosti prouzrokovalo je višestruke izazove za izvršne direktore i informatičke menadžere u regionu Centralne i Istočne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (CEMA).

IDC-jeva serija konferencija “Bezbednost računarskih sistema” 2008. pomaže vam da odredite koje bezbednosno IT rešenje najviše odgovara Vašoj organizaciji. Ove godine podeljena je svaka konferenciju na dva dela sesije:

* Jutarnja plenarna sesija; Tokom ove sesije posetioci stiču osnove za delovanje na polju bezbednosni sistema kroz neophodan pregled trendova u IT bezbednosti, razvoju tržišta u ovoj oblasti i posledicama sa kojima će se suočiti preduzeća koja nisu obezbedila svoje sisteme u dovoljnoj meri.
* Popodnevne pojedinačne sesije: Tri ciljane sesije koje pokrivaju aktuelne teme iz oblasti zaštite IT sistema i omogućuju učesnicima da dobiju detaljne Informacije, potpuno prilagođene potrebama njihove organizacije.

IDC-jeva serija konferencija “Bezbednost računarskih sistema” (IT Security Roadshow) postala je sveopšte priznati godišnji događaj na kome izvršni direktori i informatički menadžeri dobijaju najnovije informacije o trendovima u bezbednosti sistema i upoznaju informatičke gurue i profesionalce iz te oblasti.

Rastuće usložnjavanje IT sistema i njihove bezbednosti prouzrokovalo je višestruke izazove za izvršne direktore i informatičke menadžere u regionu Centralne i Istočne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (CEMA). Oni moraju da se suoče sa brojem pristupnih tačaka, konvergencijom komunikacionih tehnologija, ljudskim ponašanjem, rukovodiocima kompanije koji su još uvek na nivou antivirusnog softvera i zaštite sistema (firewalls), ograničenim sredstvima i nepromenjenim ili čak smanjenim budžetima. I dok osnove ostaju iste, izvršni direktori i informatički menadžeri takođe moraju da se bave i promenljivim metodama za pristup (authentication), dobro plaćenim kompanijskim agentima za špijunažu i sajber-teroristima, kao i da vode računa o prisustvu zaposlenih.


Ko bi trebalo da učestvuje :

* Glavni rukovodioci za bezbednost, direktori za sigurnost u preduzeću, izvršni direktori, tehnički direktori, rukovodioci za zaštitu IT sistema
* Službenici za privatnost podataka, menadžeri za sigurnost računarskih mreža, menadžeri za serverske aplikacije
* Menadžeri za zaštitu od virusa, praćenje elektronske pošte (email), VPN i 3A menadžeri

Predstavnici sledećih privrednih grana:

* Bankarstvo i finansijske usluge
* Transport, komunalne delatnosti i logistika
* Telekomunikacije
* Državna uprava i javna preduzeća
* Proizvodnja
* Trgovina




Izvor: http://www.personalmag.rs/?p=1325



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1105 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 7 sakrivenih i 1054 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Bokiboks, Boris90, ccoogg123, Djokislav, DPera, DragoslavS, Džordžino, esx66, FileFinder, Fog of War, hyla, Ivica1102, JOntra, Još malo pa deda, Kubovac, ladro, laganini123, laki_bb, ljuba, Luka Blažević, maiden6657, mercedesamg, milanovic, mrvica78, naki011, Nemanja.M, Nobunaga, Pohovani_00, prashinar, proka89, royst33, Srle993, ss10, Sumadija34, Tvrtko I, VJ, x9, zeo, Zerajic, zlaya011, žeks62, 1107