Promocija privrede Srbije na Expo 2010 u Šangaju

Promocija privrede Srbije na Expo 2010 u Šangaju

offline
  • Pridružio: 22 Sep 2005
  • Poruke: 88
  • Gde živiš: Na Marsu

Obaveštavamo Vas da će se povodom završetka meseca privrede na Svetskoj izložbi u Šangaju 29. septembra održati promocija portala efair4u.com koji je uspešno predstavio privredu Srbije na toj manifestaciji.

Direktor internet portala Virtuelni sajam Nebojša Petrović govoriće kako ovaj portal doprinosi unapređenju internet poslovanja i prezentacije firmi, uz iskustvo sa 2500 klijenata za 10 meseci rada.

Prezentacija će biti održana na skupu koji će zvanično otvoriti potpredsednik Vlade i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić koji je ujedno i Generalni komesar Srbije na ovoj manifestaciji.

Ukupno 50 zvanica imaće priliku da čuju kako inovativni portal Virtuelnog sajma nudi drugačiji i originalan način umrežavanja firmi u cilju lakše i brže poslovne komunikacije.

Virtuelni sajam se nalazi u trodimenzionalnom okruženju i na interaktivan način Vas vodi u obilazak 16 različitih sajmova na kojima imate hale, štandove, izlagače i posetioce. Svako pravno lice može da bude izlagač i to potpuno besplatno. Na njemu su obuhvaćene sve grane privrede.

efair4u.com je srpski proizvod iza koga stoje tri godine rada ljudi sa ogromnim iskustvom u organizaciji sajamskih manifestacija. Portal je zamišljen kao mesto na kom se nalazi obilje poslovnih informacija namenjenih kako poslovnim ljudima tako i krajnjim korisnicima interneta.

U VIP salonu paviljona Srbije u Šangaju gosti po pozivu biće: Expo predstavnici, predstavnici grada-provincije Šangaj i vlada okolnih provincija: Đeđang,Anhui, Šansi, predstavnici poslovnih udruženja, kao i čelnici preduzeća koji su već pokazali interes za saradnju: HUA WEI, HAIER, CHINA TRIUMPH, DONG FENG, CRBC, CITIC uz predstavnike medija.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1174 korisnika na forumu :: 42 registrovanih, 5 sakrivenih i 1127 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, bojankrstc, bolenbgd, Boris90, ccoogg123, DonRumataEstorski, dragoljub11987, dushan, Excalibur13, FileFinder, FOX, Goran 0000, hyla, ivan1973, Joco Skljoco, Karla, kolle.the.kid, laurusri, Leonov, Lieutenant, Lošmi, Mi lao shu, nextyamb, ninareflex, NoOneEver Dreams, Ripanjac, Romibrat, S-lash, simazr, Simon simonović, Srle993, stegonosa, StepskiVuk, Stoilkovic, tomigun, Tores, Trpe Grozni, Valter071, W123, |_MeD_|, šumar bk2