Crna slika prilikom pustanja klipa

Crna slika prilikom pustanja klipa

offline
  • Pridružio: 15 Avg 2009
  • Poruke: 654
  • Gde živiš: Cuprija

Napisano: 17 Sep 2013 23:22

Uzeo sam juce MSI 7850 2gd5 OC polovnu grafiku, bio sam kod lika kuci testirali smo je i sve je bilo ok dok nisam doso kuci i pustio klip na youtubu. Ne desava se prilikom pustanja svakog klipa ali se ipak desava. Znaci kad pustim neki klip na Youtube-u nestane slika i pojave se raznobojne horizontalne linije. Gledao sam i seriju preko bs-playera, igrao Crysis 3 na max podesavanjima i sve bez problema, ali jednostavno kad pustim neki klip na youtubu slika nestane. Da napomene da mi je monitor povezan sa grafickom preko dvi-vga adaptera. Da li neko zna u cemu je problem?

Dopuna: 18 Sep 2013 13:01

Resen problem, trebao je da se destiklira Hardware Acceleration.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 750 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 6 sakrivenih i 704 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Arsenije, babaroga, Ben Roj, black venom, Bubimir, ddjxxi, deLacy, Dorcolac, drimer, Drug pukovnik, flash12, gasha, hyla, ikan, Istman, ivan979, jaeger, Jovan Nenad, Koridor, KUZMAR, Lord Nem, Magistar78, maiden6657, MarKhan, Mixelotti, mnn2, Panter, royst33, ruma, S-lash, solic, stagezin, stalja, Stuka76, t84dar, Vlada1389, vukovi, Zimbabwe