Kako nacrtati automobil u Paint-u? (video preview)

Kako nacrtati automobil u Paint-u? (video preview)

offline
  • DEMIAN  Male
  • Legendarni građanin
  • IT Manager
  • Pridružio: 25 Mar 2005
  • Poruke: 3706
  • Gde živiš: The darkest place on earth..

Kako nacrtati ovakav automobil u MS Paint-u ?



Pogledajte:
http://www.youtube.com/watch?v=ElrldD02if0&mode=related&search

Umetnost i talenat.. Moć Paint-a i znanje..


Nadam se da ovo nije bilo na MC i da sam pogodio mesto za ovaj post. Ako nisam neka se premesti..



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Stane 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Jan 2004
  • Poruke: 3590
  • Gde živiš: Niš

Živci ko konopci i višak slobodnog vremena :-)



offline
  • Bojan  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 13 Nov 2003
  • Poruke: 11059
  • Gde živiš: Novi Sad

U svakom slucaju svaka cast ali ipak je lakse skinuti neki model za 3D program.

offline
  • Pridružio: 10 Dec 2006
  • Poruke: 3

Tesko... Naime programi u kojima je to moguce uraditi a da bude dobro su specijalizovani za crtanje ilustracija: Adobe Illustrator, Corel i sl. Ili cak sto rece neko napred u nekom od 3D programa. Dakle na brzinu i bez znanja nista. Sorry
Pozz...

offline
  • Pridružio: 22 Jul 2006
  • Poruke: 956
  • Gde živiš: SekiLand

Pa sad

@vrsac22

Nisi naveo bas sve
Alias ima nekoliko svojih alata bas za to - neki postoje kao stand alone aplikacije kao sto su Sketch Book Pro a isti su ukljuceni u mocne pakete kao sto Studio Tools, koji je poznat kao jedan od najboljih, najstabilnijih paketa za razvoj vezano za npr autoindustriju i razvoj automobila. Ja koristim za svoj rad ProEngineer, ali ni Catia ni ProE nisu ni prici ovome o cemu se ovde prica, mada kao softveri A klase koji su neophodnost i neminovnost u svakoj iole kvalitetnijoj industiji oni imaju svaki svoje cedo za takmicenje. Niko nije pomenuo ni Fractad Design Painter

Evo ovde je samo dodirnuta prica o tome - vredi pogledati jer ima nekih informacija
http://www.mycity.rs/Aplikacije/Dizajn-automobila.html#428115

Da se vratim na pricu - Studio Tools omogucava crtanje crteza ali na 3d modelu. Postavis model kako zelis, i krenes da crtas. Linije se pojavljuju i to je to - Mislim da je to dovoljno lako, mada profesionalnost sigurno nece biti viska Smile

Molim moderatore da prebace onu temu odande ovde, jer je ocigledno da joj je mesto ovde - cisto komentar.

offline
  • Stane 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Jan 2004
  • Poruke: 3590
  • Gde živiš: Niš

Nisam video tu drugu temu. Evo prebacih je ovde. Hvala.

offline
  • lnenad  Male
  • Stručni saradnik
    Web
  • Nenad
  • Arhitetak
  • Pridružio: 16 Jan 2007
  • Poruke: 2860
  • Gde živiš: Bijeljina

Ljudi, morate ovo pogledati znaci i vi sa 56kbps morate ovo vidjeti!!!!

SVAKA COVJEKU CAST!!!!!!

Znaci ovo kad se zna postanes genije grafickog svijeta!!!!

http://youtube.com/watch?v=ElrldD02if0

http://youtube.com/watch?v=vUWqRhReaZk&mode=related&search=

Isti covjek je oba videa radio. Preporucujem da pogledate oba!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 604 korisnika na forumu :: 22 registrovanih, 5 sakrivenih i 577 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., ALBION101, Apok, Atomski čoban, Belac91, Bogoslov, DJORDJE-NO-1, goxin, hyla, ivica976, krkalon, Marko Marković, miljannis, Mitraljeta, pein, Regrut Boskica, shone34, sizif, trajkoni018, vlvl, wizzardone