Bachvanske shnicle

Bachvanske shnicle

offline
  • Pridružio: 12 Apr 2006
  • Poruke: 216

* 1 kg svinjskih šnicli
* malo brašna
* malo ulja
* beli luk
* peršun
* čaša paradajz sosa

Priprema

Šnicle malo izlupajte, posolite i ostavite da odstoje. Zagrejte ulje i šnicle uvaljane u brašno kratko propržite. Ako nemate veliku šerpu možete ih poređati i u dva reda, s tim što one prvo pržene treba da stavite odozgo. Isitnite 4-5 čena belog luka i pomešajte sa kašikom-dve svežeg ili sušenog peršuna, pa poprskjte šnicle. Prelijte čašom paradjza iz flaše ili paradajz sosom, i casom vode. Ostavite da se krčka oko 1 sat. Možete ga služiti sa raznim barenim povrćem



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 05 Maj 2006
  • Poruke: 568

Ja sve to uradim, ali se peče u rerni. Red šnicli sa brašnom, pa peršun i beli luk, na kraju šnicle. Odozgo paradajz i pravac rerna.
Nisam ni znala da se zovu bačvanske šnicle.



offline
  • Chief Engineer @ svoj bizMis
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7917
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Zamenite snicle przenim lopticama od mlevenog mesa i imate cufte u paradajz sosu... Smile

Imena su razna, ono sto je u tanjiru je bitno Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 2101 korisnika na forumu :: 16 registrovanih, 2 sakrivenih i 2083 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 6018 - dana 19 Dec 2025 13:41

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ALEXV, bbrasnjo3, Django777, draganl, ILGromovnik, Kriglord, lcc, Milos82, Neutral-M, nuke92, samocitam, Sharpshooter, TRZH92, vladaa012, Zastava, Zukov