Bachvanske shnicle

Bachvanske shnicle

offline
  • Pridružio: 12 Apr 2006
  • Poruke: 216

* 1 kg svinjskih šnicli
* malo brašna
* malo ulja
* beli luk
* peršun
* čaša paradajz sosa

Priprema

Šnicle malo izlupajte, posolite i ostavite da odstoje. Zagrejte ulje i šnicle uvaljane u brašno kratko propržite. Ako nemate veliku šerpu možete ih poređati i u dva reda, s tim što one prvo pržene treba da stavite odozgo. Isitnite 4-5 čena belog luka i pomešajte sa kašikom-dve svežeg ili sušenog peršuna, pa poprskjte šnicle. Prelijte čašom paradjza iz flaše ili paradajz sosom, i casom vode. Ostavite da se krčka oko 1 sat. Možete ga služiti sa raznim barenim povrćem



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 05 Maj 2006
  • Poruke: 568

Ja sve to uradim, ali se peče u rerni. Red šnicli sa brašnom, pa peršun i beli luk, na kraju šnicle. Odozgo paradajz i pravac rerna.
Nisam ni znala da se zovu bačvanske šnicle.



offline
  • Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7912
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Zamenite snicle przenim lopticama od mlevenog mesa i imate cufte u paradajz sosu... Smile

Imena su razna, ono sto je u tanjiru je bitno Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1017 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 10 sakrivenih i 968 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Alibaba1981, Apok, aramis s, bojank, Boris90, Brana01, darkangel, draganca, FOX, Georgius, Kubovac, Kvazar, ladro, laurusri, ljuba, M1los, menges, mihajlo.hrin, milenko crazy north, Motocar, nemkea71, procesor, proka89, sasa87, SlaKoj, srbijaiznadsvega, Srki94, Steeeefan, tmanda323, Valter071, voja64, YU-UKI, zdrebac, Zerajic, zillbg, Čivi, 79693