Poslao: 15 Jun 2006 21:49
|
offline
- life
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
3dcl mleka
1 kvasac
600 gr brasna
1 kasikica soli
2dcl ulja
1 jaje
200gr pire krompira
Testo umesi i ostavi da stoji 1 sat.Razvuci oklagijom,presavi i ostavi da stoji 10minuta,tako 2 puta.Vaditi okruglom modlom,odgore namazi sa zumancetom i pospi sa susamom.
Filuj sa salamom,sirom i zelenom salatom,tako da izgledaju kao hamburgeri.Takodje mozete praviti i male pljeskavice,umesto salame.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 16 Jun 2006 07:12
|
offline
- pixxel
- Legendarni građanin
- Pridružio: 21 Jun 2005
- Poruke: 9091
- Gde živiš: Tu i tamo...
|
Cek bre, ne rece najbitniju stvar - napravim ja to, premazem, filujem, i onda - jel' se jede takvo (sto cisto sumnjam, jer ima pola kile brasna), ili se: pohuje, przi, itd...
Inace deluje jako interesantno, Videcemo danas popodne kakvo je
|
|
|
|
|
Poslao: 16 Jun 2006 17:23
|
offline
- SAnja
- Google master
- Pridružio: 01 Okt 2003
- Poruke: 2383
- Gde živiš: Beograd
|
a meni nije jasno gde stavljas tu zelenu salatu, salamu i ostalo sto si napisala??! jel prvo to stavis ili seces to popreko ili spajas, objasni malo to, nije mi bas najjasnije
|
|
|
|
Poslao: 16 Jun 2006 18:52
|
offline
- life
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
To su pogacice koje spajas dve po dve, a izmedju sir tvrdi lisic,kolut salame i i salatu.Pogacice mogu da se vade casom od 2dl,otprilike te velicine a kad pravim pljeskavice isto budu tako male.
|
|
|
|
Poslao: 16 Jun 2006 22:09
|
offline
- SAnja
- Google master
- Pridružio: 01 Okt 2003
- Poruke: 2383
- Gde živiš: Beograd
|
paaa taaako reeeeci;)
sada mi je sve jasno:)
|
|
|
|