Idealan sendvic

Idealan sendvic

offline
  • life  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 13 Feb 2006
  • Poruke: 1307



STALNO SEDITE


Biljna vlakna koja regulišu rad creva, vitamin C za jačanje imunološkog sistema, belančevine i ugljeni hidrati koji se sporo razlažu
Sendvič
70 g integralnog hleba, hladan omlet, paradajz, paprika
270 kal, 18 g belančevina, 11 g masti, 30 g glicida, 60 mg vitamina C, 6 mg biljnih vlakana

SPORTSKI TIP


Ugljeni hidrati koji se sporo razlažu, dobre masti, vitamini B grupe za mišićni tonus i gvožđe za vezivanje kiseonika

Sendvič
70 g hleba sa zrnevljem, margarin, dve šnite šunke, krastavčići
450 kal, 28 g belancevina, 20 g masti, 45 g glicida, 10 mg gvo-zda, 50 mg magnezijuma, vitamina grupe B i PP

NA DIJETI


Ugljeni hidrati koji se sporo razlažu da biste bili siti do sledećeg obroka i malo masti radi boljeg ukusa i boljeg raspoloženja
Sendvič
70 g integralnog hleba, tanak sloj dijetalnog margarina, senf, crni luk, krastavac, paradajz, malo naseckanog pilećeg belog mesa

300 kal, 21 g belancevina, 8 g masti, 35 g glicida, 3 g biljnih vlakana

AKO STE TRUDNI


Vitamin B9 (folati) i omega-tri masti za pravilan razvoj nervnog sistema fetusa, vlakna protiv zatvora, kalcijum za kosti
Sendvič
70 g ražanog hleba, sirni namaz, tunjevina, zelena salata

250 kal, 16 g belancevina, 6 g masti, 28 g glicida, 50 mg kalcijuma, 0,04 mg vitamina B9







Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Nihlist
  • Pridružio: 28 Maj 2009
  • Poruke: 725
  • Gde živiš: Beograd

Mnogo si lepo ovo napisala,ima dosta korisnih informacija za koje nisam znao. Zagrljaj



offline
  • Pridružio: 10 Jul 2009
  • Poruke: 115
  • Gde živiš: Beograd

Tunjevina u komadu,lite majonez sa krastavcem,kiseli krastavac,malo narendanog crvenog kupusa i par kolutova crvenog luka,malo maslinovog ulja,sve to u manastirski hleb.

offline
  • life  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 13 Feb 2006
  • Poruke: 1307

Imhotep ::Tunjevina u komadu,lite majonez sa krastavcem,kiseli krastavac,malo narendanog crvenog kupusa i par kolutova crvenog luka,malo maslinovog ulja,sve to u manastirski hleb.


mmmm........ Smile

offline
  • Pridružio: 21 Nov 2007
  • Poruke: 1739

Uvek isto:
Topli sendvič bez dodatka suhomesnatih proizvoda ili tunjevine
Nadev:
tu postoje varijacije al uglavnom je:
puter ili margarin, tanki sloj, ili maslinovo ulje sa suvim seckanim paradajzom i začinima.
Kačkavalj jedna šnita, ili zdenka sir, maslinke, malo pavlake ili malo majoneza domaćeg pravljenog ili kupovni posni, ili tahini pasta ili namaz od suncokreta ili humus, kad nije korišćen suvi paradajz, onda svež, i na kraju začini, biber, ili čili i bosiljak nekad dehidrirani crni luk.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 606 korisnika na forumu :: 17 registrovanih, 3 sakrivenih i 586 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, Battlehammer, cenejac111, goxin, Insan, Jovan Nenad, laze2, nuke92, Oscar, pavlo, S-lash, sakota79, Taso, Trpe Grozni, vathra, W123