"Pocepajte se" za 120 dinara!

1

"Pocepajte se" za 120 dinara!

offline
  • nbuda 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 20 Jan 2005
  • Poruke: 791
  • Gde živiš: Kovin

Instant recept kad se nema vremena i para,naucio sam ga od starijeg prijatelja kad bi se vratili camcem sa Dunava,gladni...
Jedno pakovanje makarona (u obliku skoljki) obariti kako vec treba (slana i "nauljena" voda),ocediti,proprati hladnom vodom i ubaciti unutra sledece:konzervu tunjevine,casu pavlake,kesicu majoneza,malo bibera.
To je to!
Karakteristika ovog jela je sto posle 30-tak sekundi osecate sitost...Ali nakon novih trideset sekundi opet ste gladni.I sve tako u krug dok vas ne zaboli zeludac.
Eksperiment je pokazao da umesto tunjevine moze i sitno naseckana ljuta sremska kobaja ili kulen (ali to je vec koj dinar skuplje).
Sprema se za 13 minuta.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 29 Jun 2003
  • Poruke: 972
  • Gde živiš: beograd

da da, s tim sto je moj recept testo, tunjevina, ketchup, chilli u prahu..

mmmmmmmmm....



offline
  • zo 
  • Građanin
  • Pridružio: 31 Mar 2005
  • Poruke: 134

@nbuda: curetina, pa ovo... ti si neverovatan!

offline
  • nbuda 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 20 Jan 2005
  • Poruke: 791
  • Gde živiš: Kovin

zo ::@nbuda: curetina, pa ovo... ti si neverovatan!

E brate,a da me vidis, 183 cm visine,a jedva stignem do 75 kg(i to u sezoni slava,zimi)...Uopste nisam zavisnik od hrane,ali uzivam da je spremam za druge...Mogu da zivim na hlebu i vodi.

offline
  • Pridružio: 24 Feb 2004
  • Poruke: 3013

@nbuda zo je sestra Very HappyWink

A jel` moramo i na Dunav ici ? heheh

Hvala na receptu.
Ne znam zasto tunjevina iz konzerve mi je dosta "teska" Mozda zbog dosta ulja. A kilogram sveze tunjevine je oko 20 evra u Bgd.

A moze i samo pavlaka/sir i testo Smile Pa rezanci sa makom Smile
Samo testo goji Twisted Evil

offline
  • Pridružio: 31 Mar 2004
  • Poruke: 121

nbuda ::Jedno pakovanje makarona (u obliku skoljki) obariti kako vec treba (slana i "nauljena" voda),ocediti,proprati hladnom vodom

Velika greska! Testenina ne bi trebalo da se ispira, nego samo da se procedi, ubaci u zagrejanu posudu i doda par kapljica maslinovog ulja!

Ostatak ovog recepta je odlican! Isprobala, mada ne znam da li je i kod mene bio 13-minutni! Laughing

offline
  • nbuda 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 20 Jan 2005
  • Poruke: 791
  • Gde živiš: Kovin

@honey...
Pa znas,i nije greska da se testenine ispiraju (hladnom vodom)...Ovo se sluzi hladno.Uostalom svako ima pravo na svoj ukus.
Varijacije su dozvoljene...i pozeljne!
A ovo 13 minuta...pa,malo duze,hteo sam da ispadnem konkretan. Smile
Da zvucim precizno.

offline
  • zo 
  • Građanin
  • Pridružio: 31 Mar 2005
  • Poruke: 134

Ja sam za to da, i kada sluzimo toplo, neke vrste testenine treba isprati (uglavnom one AD vitaminizirane, bez jaja). Ako ih ne operete hladnom vodom imaju ruzan miris kuvanog brasna i prasine Smile.

offline
  • nbuda 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 20 Jan 2005
  • Poruke: 791
  • Gde živiš: Kovin

zo ::Ja sam za to da, i kada sluzimo toplo, neke vrste testenine treba isprati (uglavnom one AD vitaminizirane, bez jaja). Ako ih ne operete hladnom vodom imaju ruzan miris kuvanog brasna i prasine Smile.

E upravo to sam hteo da kazem,ali nisam.Ta "ljiga" koja ostane oko testenina ako se ne properu hladnom vodom...

offline
  • Pridružio: 20 Apr 2003
  • Poruke: 2416
  • Gde živiš: NS

ako se ne propere i ohladi se.. moras jesti nozem i viljuskom

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 800 korisnika na forumu :: 13 registrovanih, 1 sakriven i 786 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, drimer, ekser222, esx66, Istman, Kruger, Lazarus, mean_machine, nick79, operniki, panzerwaffe, VP6919, W123