Sataraš

Sataraš

offline
  • Pridružio: 12 Okt 2010
  • Poruke: 10430

Potrebno:
- oko 0,5 kg zelene paprike
- 2-3 luka
- dva paradajza
- začin
- biber

Prvo se isecka luk. Neko voli sitno, neko voli krupno... Ja ga sečem relativno sitno. Proprži se na ulju s jednom kašikom začina dok ne omekne ili promeni boju (postane malo žućkast).
Ubaci se iseckana paprika i 1 ili 2 dl vode i prži se tako dvadesetak minuta uz stalno mešanje, dok i ona ne postane mekana.
Zatim, doda se isečen paradajz, sve se lepo promeša, stavi biber po ukusu i pusti još jedno 15 minuta da se prži uz povremeno mešanje.

smešak



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Milos Pavlovic
  • System Administrator
  • Pridružio: 10 Dec 2011
  • Poruke: 559
  • Gde živiš: 127.0.0.1

Moze se dodati i koje jaje ako neko voli



offline
  • Pridružio: 12 Okt 2010
  • Poruke: 10430

U kojoj 'fazi' kuvanja? smešak

offline
  • Milos Pavlovic
  • System Administrator
  • Pridružio: 10 Dec 2011
  • Poruke: 559
  • Gde živiš: 127.0.0.1

Pred kraj koliko je dovoljno samo da se ispeku ( 8 do 10 minuta) a jaja razmutiti kao za kajganu recimo sta znam na tu kolicinu jedno 3 komada

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 673 korisnika na forumu :: 36 registrovanih, 8 sakrivenih i 629 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: BlackPhantom, bojank, bojanM84, crnitrn, darkangel2, Dežurni pod palubom, Drug pukovnik, Duh sa sekirom, goxin, HDMI, joca83, Lošmi, Lucije Kvint, Metanoja, Mihajlo2, moldway, nemkea71, nenad812, nuke92, ofbeyond, Oluj2.1, pacika, pavle_pzs2, plavii, RADOVAN.S, Raptor12, sakota79, scimitar19, suton2, Toni, trajkoni018, Vlada1389, vlvl, voja64, Warhawk, Wisdomseeker