Špikovana štuka

Špikovana štuka

offline
  • dekao  Male
  • Moderator foruma
  • Dejan Trajković
  • Realist painter
  • Pridružio: 06 Apr 2006
  • Poruke: 3592
  • Gde živiš: Somewhere in time

U nasoj zemlji nije bas najcenjenija.Za Francuze je delikatesna riba.Stuka. Zbog svog izuzetno posnog mesa nije je bas lako pripremiti ali evo jednog mog izuma.Stuku iseci na kotlete (5-10cm).Na 2cm napraviti zareze i uspikovati suvom slaninom.Spolja posoliti samo solju a iznutra vegetom i zaciniti karijem. Peci na ROSTILJU!!! Pre stavljanja dobro zagrejati rostilj a parcice namazati uljem(najbolje potopiti u tanjir).



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7912
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

E ovo super zvuci. Obozavam ribu na rostilju! Stuku nisam cesto jeo, probao sam par puta ima lep ukus, ali sto kazes suva mi bila... Ne bi mi nikad palo na pamet da spikujem ribu slaninom, svaka cast na ideji! Mora da se proba o prvom rostiljanju Smile



offline
  • yes-no 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 05 Apr 2006
  • Poruke: 24

Svaku suvu rebu pre upotrebe drzati u hladnom mleku i sigurno ce biti socna nakon bilo kojeg nacina pripreme.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1192 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 12 sakrivenih i 1141 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, Andrija357, aramis s, Buzdovan, Denaya, Dimitrise93, dragoljub11987, Dukelander, FOX, Georgius, Istman, ivica976, Karla, kjkszpj, kunktator, kybonacci, ladro, M1los, Milometer, Mixelotti, nemkea71, Pakito93, panzerwaffe, pein, Petarvu, RJ, royst33, sasa76, Shinobi, Sirius, slonic_tonic, solic, Srle993, stegonosa, Tvrtko I, vathra, vukovi, zziko, |_MeD_|