Poslao: 21 Avg 2004 19:02
|
offline
- Vodolija
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Feb 2004
- Poruke: 3013
|
@Gorane
kakva je to spravica za hot dog?Imas mozda link ka njoj?
Virsle se obare ne znam kakva spravica treba za to?
Mozda mali brener za senf
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 23 Avg 2004 09:06
|
offline
- Aleksandra
- Ugledni građanin
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Poruke: 463
- Gde živiš: Beograd
|
pogledaj shopping.com ima masine za hotdog ili concessionstands.com
a imas i one najjednostavnije i jeftinije od ovih ...samo 3,6,9... velika eksera na kome se greju rolnice i sa jednim posudom koja radi virsle....
(to se stavi onda na stand i picis...)
@goran
ako imas nekog u americi moze u 2nd hand shop-u da ti kupi sigurno sjajno makinu za 50, 100 dolara...
|
|
|
|
|
Poslao: 23 Avg 2004 23:08
|
offline
- Vodolija
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Feb 2004
- Poruke: 3013
|
Pretpostavljala sam sta je, izmisljaju svasta, za svako jelo ce uskoro postojati masina,...za mene je to skupljanje gvozdjurije.
Hot Dog reeeeetko jedem ko zna sta trpaju u virsle brrrr
|
|
|
|
Poslao: 24 Avg 2004 15:49
|
offline
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Poruke: 9977
- Gde živiš: Singidunum
|
Ukusi su u pitanju, a moj je malo istančan kad je "Hot Dog" u pitanju, rekoh nije isto bez mašine.
A što se tiče kvaliteta viršli tu si u pravu, isto kao i za paštetu. No to je priča za drugu temu!
|
|
|
|
Poslao: 05 Sep 2004 12:21
|
offline
- Nadalina
- Građanin
- Pridružio: 17 Apr 2004
- Poruke: 238
- Gde živiš: Novi Sad/Beograd
|
Sto se tice toplih sendvica, moram da pohvalim Gamzzija! On pravi najbolje tople sendvice koje sam ja ikada probala! Cak ja ne mogu da napravim toliko ukusne kao on! Valjda je caka u njegovom sendvich makeru! Ko bi ga znao...?
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 10 Sep 2004 10:22
|
offline
- Aleksandra
- Ugledni građanin
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Poruke: 463
- Gde živiš: Beograd
|
Koja god varijantu toplih sendvica da radite, sigurno se desi da su nekad vodenjikavi* (od svezeg povrca, kecapa, pavlake, mayo, svezeg hleba, viska b/putera, etc...) stavite u sendvic malo parmezana,...a oni koji vole krckave na sendvic (a probajte i kackavalj na - ne u - tako eleminisete maziva i da super ukus)....takodje eliminisete problem curenja sastrane masine (osim ako radite u rerni)....
ako radite sendvice u rerni stavljajte maziva na donju tranu sendvica uz susam, kim, ili koje god bobice volite :-)
isto vazi i za picu....kada god natrpam picu (pocetkom meseca kada je pun frizider) stavim i parmezan i sjajno upije sve:-)
za kraj meseca kada vas je i blam da idete kod svojih i okolo na klopu probajte da zacinima regulisete manjak mesa i ostalih stvarcica...(beli luk recimo netrazi nista vise osim origana i malo sira na sendvicu i pici....- jedino malo vise paste i zvaka posle konzumacije)
;-)
malo off topic - ali kada sam vec kod klope za kraj meseca pre platu - probajte soya stakes...
umocite na pola sata/ sat sojine snicle u vodu sa vegetom i soli (ili jos neki zacin)...iscedite i umocite u razmucena jaja (sifra kajgana) ispecite i sjajna klopica za 20 dinara....
|
|
|
|