Topli sendvici

3

Topli sendvici

offline
  • Pridružio: 28 Apr 2004
  • Poruke: 77
  • Gde živiš: Kiciner Kenadja via Jankov Most i Prigrevica

Kanadsko-Americiko-Srpski topli sendvic

-podgrejati tiganj
-namazati dva parceta tost helba sa margarinom (ili slanim puterom)
-prvo parce staviti sa premazanim stranom u podgrejanom tavi;
staviti parce sira cheddar i parce ili dva narezanog suvog vrata
-staviti drugo parce premazanog tost hleba tako da je margarin " on top "
-peci na obe strane i umociti u ketchup! mmMMmmmMMmmm



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Poruke: 9977
  • Gde živiš: Singidunum

Ono za suvi vrat je definitivno umešao prste Srbin. Very Happy



offline
  • life  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 13 Feb 2006
  • Poruke: 1307

Evo kako ja pravim topli sendvic

presovana sunka (2 lista)
tvrdi sir
sampinjoni
1 kifla
pavlaka
kecap

na svaki list sunke stavim sira i seckani sampinjona,stavim u rernu da se sir istopi ,kiflu istostiram i namazem sa pavlakom i kecapom i stavim sunku iz rerne...mnogooo lepo Zaljubljen

a pravim i ovako

hleb isecen na kriske
sunka u crevu
sir tvrdi po izboru
sir sa plavim plesnima
paradajz

Sunku stavim na hleb,dodam secenog paradajza na kolutove i odgore narendam sira i posto ja mnogoooo voliiiim sir sa plavim plesnima stavim malo i njega iskidam ga na sitne komadice ( ne moze da se renda )i malo seckane feferone ko voli i .... Zaljubljen Zaljubljen Zaljubljen

offline
  • Catrin  Female
  • Legendarni građanin
  • master analiticar zastite zivotne sredine
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 3473
  • Gde živiš: Beograd

Evo i mene, i mojih toplih sendvica Smile
(inace obozavam da ih pravim)
hleb (najbolji je od prethodnog dana)
margarin
parizer ili piknik salama (piknik salama ima malo jacu aromu)
kackavalj (gauda ili biljni sir -mnooooogo dobar)
origano

imam onaj toster za tople sendvice,u tome ispecem i posle toga dodam malo majoneza ili kecapa, da ne bi to curilo u tosteru..

offline
  • Pridružio: 20 Jan 2006
  • Poruke: 181

@Catrin
Definitivno i moja dobitna kombinacija, s tim sto vise volim alpsku ili tirolsku salamu, a probajte po meni ubedljivo najjaci ukus u mikrotalasnoj na grill, sve se fino zapece odozgo.
Mmmm, ide mi voda na usta, odoh da napravim par komada.

offline
  • Fej  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 25 Mar 2004
  • Poruke: 1293

Uf, topli sendvici su vrh vrhova!!
Samo sto ja nikako ne volim da natrpam i sir i salamu i kecap i puter i majonez....
Ubija me zeludac posle i bude mi zlo. Pozelenim.

Ja kad pravim sendvic jedem ga ili samo sa salamom ili samo sa sirom...Takodje ne mogu da mesam kecap i pavlaku i majonez...Kod mene je uvek ili ili...

offline
  • Catrin  Female
  • Legendarni građanin
  • master analiticar zastite zivotne sredine
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 3473
  • Gde živiš: Beograd

Slazem se sa tobom Fej, ja isto ne volim da mesam sto stvari kad pravim topli sendvic. Obicno stavim malo sunke, sira i origana. Pa ako sam bas raspolozena odgore stavim malo majoneza ili retko kad kecap (mada nisam ljubitelj kecapa).
Ako je stari hleb od prethodnog dana onda stavim vrlo malo margarina (ali sa jedne strane) samo da ne bude suv sendvic.

offline
  • Fej  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 25 Mar 2004
  • Poruke: 1293

e da, kad smo kod sira i sendvica,
el volite vi onaj camembert sir, sto smrdi na neoprane noge?

ne zna se, el' vise smrdi il' je vise ukusan!

Uglavnom kad se rastopi u sendvicu je odlican!

Very Happy

offline
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Poruke: 8134
  • Gde živiš: U kesici gumenih bombona...

Ja mogu da pomesam sve i svasta u sendvic, ali ne volim kada sve to strci na sve strane i ispada, pa zato uzima po malo i ne mesam sve i svasta, ali odavno nisam jeo neki dobar topli sendvic...

Ja volim onaj polumasni topljeni sir sto ima da se kupi u listicima, posebno kada stavim preko rolovane piletine i lepo se istopi.
Em sir unutra, em sir preko, i jos kada se malo zapece meso, da malko hrska - a joj... milina jesti.

E onda jedem polako da lepo uzivam u jelu Smile.

Uh, sada mi se jede sendvic Smile.

offline
  • life  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 13 Feb 2006
  • Poruke: 1307

Ja ponekad pravim u kifli sendvic samo sa sirom i sampinjonima...mnogo dobro Very Happy i jos po koja maslinka...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 708 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 1 sakriven i 704 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot, Milos82, scimitar19