Poslao: 04 Okt 2004 06:02
|
offline
- Pridružio: 28 Apr 2004
- Poruke: 77
- Gde živiš: Kiciner Kenadja via Jankov Most i Prigrevica
|
Kanadsko-Americiko-Srpski topli sendvic
-podgrejati tiganj
-namazati dva parceta tost helba sa margarinom (ili slanim puterom)
-prvo parce staviti sa premazanim stranom u podgrejanom tavi;
staviti parce sira cheddar i parce ili dva narezanog suvog vrata
-staviti drugo parce premazanog tost hleba tako da je margarin " on top "
-peci na obe strane i umociti u ketchup! mmMMmmmMMmmm
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 04 Okt 2004 15:30
|
offline
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Poruke: 9977
- Gde živiš: Singidunum
|
Ono za suvi vrat je definitivno umešao prste Srbin.
|
|
|
|
|
Poslao: 16 Nov 2006 22:45
|
offline
- Catrin
- Legendarni građanin
- master analiticar zastite zivotne sredine
- Pridružio: 20 Avg 2005
- Poruke: 3473
- Gde živiš: Beograd
|
Evo i mene, i mojih toplih sendvica
(inace obozavam da ih pravim)
hleb (najbolji je od prethodnog dana)
margarin
parizer ili piknik salama (piknik salama ima malo jacu aromu)
kackavalj (gauda ili biljni sir -mnooooogo dobar)
origano
imam onaj toster za tople sendvice,u tome ispecem i posle toga dodam malo majoneza ili kecapa, da ne bi to curilo u tosteru..
|
|
|
|
Poslao: 18 Nov 2006 01:04
|
offline
- Pridružio: 20 Jan 2006
- Poruke: 181
|
@Catrin
Definitivno i moja dobitna kombinacija, s tim sto vise volim alpsku ili tirolsku salamu, a probajte po meni ubedljivo najjaci ukus u mikrotalasnoj na grill, sve se fino zapece odozgo.
Mmmm, ide mi voda na usta, odoh da napravim par komada.
|
|
|
|
Poslao: 18 Nov 2006 19:24
|
offline
- Fej
- Super građanin
- Pridružio: 25 Mar 2004
- Poruke: 1293
|
Uf, topli sendvici su vrh vrhova!!
Samo sto ja nikako ne volim da natrpam i sir i salamu i kecap i puter i majonez....
Ubija me zeludac posle i bude mi zlo. Pozelenim.
Ja kad pravim sendvic jedem ga ili samo sa salamom ili samo sa sirom...Takodje ne mogu da mesam kecap i pavlaku i majonez...Kod mene je uvek ili ili...
|
|
|
|
Poslao: 18 Nov 2006 19:30
|
offline
- Catrin
- Legendarni građanin
- master analiticar zastite zivotne sredine
- Pridružio: 20 Avg 2005
- Poruke: 3473
- Gde živiš: Beograd
|
Slazem se sa tobom Fej, ja isto ne volim da mesam sto stvari kad pravim topli sendvic. Obicno stavim malo sunke, sira i origana. Pa ako sam bas raspolozena odgore stavim malo majoneza ili retko kad kecap (mada nisam ljubitelj kecapa).
Ako je stari hleb od prethodnog dana onda stavim vrlo malo margarina (ali sa jedne strane) samo da ne bude suv sendvic.
|
|
|
|
Poslao: 18 Nov 2006 19:33
|
offline
- Fej
- Super građanin
- Pridružio: 25 Mar 2004
- Poruke: 1293
|
e da, kad smo kod sira i sendvica,
el volite vi onaj camembert sir, sto smrdi na neoprane noge?
ne zna se, el' vise smrdi il' je vise ukusan!
Uglavnom kad se rastopi u sendvicu je odlican!
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Nov 2006 22:04
|
offline
- life
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
Ja ponekad pravim u kifli sendvic samo sa sirom i sampinjonima...mnogo dobro i jos po koja maslinka...
|
|
|
|