Za "očajne domaćice"

3

Za "očajne domaćice"

offline
  • Pridružio: 04 Dec 2008
  • Poruke: 4064

kukala mi majka ::Ma dajte neki recept sto se lako sprema, sto se ne pece, i po mogucnosti napisan jezikom kojim svi pricamo, a ne samo kuvari... (Nasla sam jedan recept koji bi mi odgovarao da ne pise "ispasirati paradajz"-Ako ja znam sta sa paradajizom da radim, crkla)... Ja crko' gladna, smilujte se... Sad


Parče hleba premazati svinjskom mašću, posoliti, može i crvene sitne paprike ko voli. Odlično se slaže uz salatu od svežeg paradajza, nepasiranog!
Jelo je starinsko, ukusno, ne peče se, a mislim da je razumljivo i napisano : ))



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 29 Nov 2012
  • Poruke: 366

PASIRANJE, PASIRATI je izraz koji se koristi kada neku namirnicu treba propustiti kroz žičanu cediljku, đevđir, pasir mašinu, itd. Ono što radite kuvanom krompiru kada ga pripremate za pire - to je jedan način pasiranja.



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 817 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 3 sakrivenih i 773 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aramis s, Bane san, bankulen, Bogoslov, bojank, branko7, celik, Ctrl x, dekao, Denaya, djordje92sm, Doca, doktor1964, dragon986, Drug pukovnik, Hektor, Hoegaarden, ivica976, jaeger, Jovan Nenad, komkom, krlebgd77, Marko Marković, meelosh64, Mixelotti, neutralal.com, operniki, pein, Profica, Recce, repac, RJ, ruma, Srki94, suton, Toni, vasa.93, VJ, wolf431, x9