SuSE 10.0 i Apache problem

SuSE 10.0 i Apache problem

offline
  • Piksi  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 13 Nov 2003
  • Poruke: 2435

Dakle,instalirao sam Apache 2.0.54 iz YaST-a (YaST > Network Services > HTTP Server i instalirao).
Sve se lepo zavrsilo medjutim,kada sam u browseru kucao http://localhost kaze [url=https://www.mycity.rs/must-login.png
U cemu moze biti problem?
Treba li nesto da se chmod-uje?
Napominjem da je za sada sve po defaultu.

Dopuna: 12 Feb 2006 20:33

Problem sam resio pokretanjem MC-a i chmodovanjem htdocs foldera.
Peco,hvala Wink



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • NtC  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 18 Mar 2004
  • Poruke: 457
  • Gde živiš: Novi Sad

Mislim da sam ti i ja isto pricao na irc Smile



offline
  • Piksi  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 13 Nov 2003
  • Poruke: 2435

@NtC
Da,jesi Wink
Hvala i tebi.
Samo sto nisam razumeo na sta si mislio kada si rekao 'udji u MC' Sad
Hvala u svakom slucaju Wink

offline
  • gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Poruke: 10725
  • Gde živiš: Novi Sad

slučaj rešen.
lock...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 633 korisnika na forumu :: 24 registrovanih, 5 sakrivenih i 604 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Apok, arsa, Cufo, darkstar101, Doca, Faki-Valjevo, Georgius, kovinacc, kuntalo, MarKhan, mercedesamg, Misirac, nradocaj, Panter, Radiša, Regrut Boskica, rovac, ruan, Snorks, Srki94, Steeeefan, Tas011, vasa.93, Vlad000