Lampp na Linuxu problem oko pokretanja

Lampp na Linuxu problem oko pokretanja

offline
  • Pridružio: 29 Maj 2014
  • Poruke: 54

Napisano: 25 Jan 2016 3:20

Instalirao sam Lampp (Xampp na windowsu) ali ne mogu da pokrenem nikako apache i mysql.
Imam sledecu sliku:




Ako je neko imao slican problem i resio ga,bio bih zahvalan da mi pomogne.Pozzz

Dopuna: 25 Jan 2016 3:43

Uspeo sam ovo da resim tako sto sam sve restartovao,ali sad imam problem oko php-a.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Rade Jekić
  • Pridružio: 06 Okt 2005
  • Poruke: 2981
  • Gde živiš: Valjevo

Koja je distribucija u pitanju? Pratio si uputstvo sa zvaničnog sajta?



offline
  • Pridružio: 23 Maj 2012
  • Poruke: 4107

Da li si proverio MySQL podešavanja? Jel' si menjao lozinku korisnika u phpMyAdmin?

offline
  • Pridružio: 29 Maj 2014
  • Poruke: 54

Ja sam par puta brisao i instalirao sve mysql apache,ceo lamp ali nista.Citao sam upustva,instaliram ja ,apache radi ali sql i phpmyadmin nista.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 479 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 4 sakrivenih i 448 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1567 - dana 15 Jul 2016 20:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, Apok, bespilotni, BRATORIII, Caslav Jankovic, CheefCoach, Dimitrise93, Dorcolac, Faki-Valjevo, Ilija Cvorovic, Joja2, komkom, ladro, Libertas, MB120mm, messerschmitt, miodrag, Pavac, pein, rkekoke, ruma, Singidunumac, Srki94, t84dar, USSVoyager, VJ, WS2