zvucna karta...

2

zvucna karta...

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

I meni dugo otvara...
Probaj iz nekog drugog browsera, ili budi strpljiv..



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • aweone 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 01 Maj 2011
  • Poruke: 25

skinuo sam sve sto treba ,driver onaj i pokazuje mi i u dxdiagu da imaju naznaceniu driveri i sve ostalo sto teba da bude samo imam 2 slusalica i nijedne ne rde mislim ,ne cujem nista iz njih sta bi sad moglo biti?



offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Moglo bi biti da ih nisi utaknuo u odgovarajući priključak. Probaj sa priključcima na zadnjoj strani komjutera, ako postoje.
Takođe, pogledaj kakvo je stanje u podešavanjima zvuka u Control Panelu (Start → Control Panel → Sounds and Audio Devices → Tab Audio, i tu proveri koji uređaj je naveden kao Default Device za Sound Playback. Takođe, u istom tabu, ispod Sound Playback klikni na Volume i proveri da li je nešto podešeno na Mute, pa to otčekiraj.
Da li slušalice rade? Rade li zvučnici?

offline
  • aweone 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 01 Maj 2011
  • Poruke: 25

probao sam ove slusalice na tv i cuje se veoma dobro ,pogledao sam u control panelu ima default sound device headphones i ima jos ac 97 realtek...i pojavila mi se ikonica u tray baru,onaj kao mali zvucnik iprobao sam nazad da ukljucim,isto kao naprijed (cuje se malo zujanje kompjutera posto je izuzeno tih) kad ukljucim slusalice tog zujanja nestane,ali i u slusalicama se cuje kao nesto zuji,i da upalim WMP i namjsestim one animacije kao eqalizer i moze se vidjeti kako skacu one linije ,ako znate na sta mislim ,u cemu je problem?

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Super, znamo da slušalice rade.
Podesi da ti ac 97 realtek bude default device.
Proveri da li je nešto namešteno na Mute.
Proveri da li si uključio slušalice u odgovarajući priključak.

offline
  • aweone 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 01 Maj 2011
  • Poruke: 25

Sve, sam uradio podeseno vec bilo na default,nista nije na mute provjerio oba prikljucka nazad i naprijed,mislio sam da nije mozda nesto unutra do maticne da nije se neki kabal iskljucio ?

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Prednji priklučci su spojeni kablovima za matičnu ploču, ali zadnji nisu, pa ne bih rekao da je to uzrok problema.
Pogledaj u uputstvu za tvoju matičnu ploču kako se podešava zvuk.
Nemam Realtek zvučnu, ne znam detalje podešavanja.
Postoje i ovde na forumu slične teme, pretraži malo.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 545 korisnika na forumu :: 8 registrovanih, 1 sakriven i 536 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., bulovic, MB120mm, rovac, saputnik plavetnila, suton, yrraf