AC/DC na prolece u Beogradu

1

AC/DC na prolece u Beogradu

offline
  • MiB  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Feb 2005
  • Poruke: 2547
  • Gde živiš: Nis, Srbija

Hard rok velikani "AC/DC" u okviru svoje turneje "Black Ice" gostovaće i u Beogradu krajem maja ili početkom juna meseca, prenosi dnevni list ,,Blic".

U istim novinama kao organizator se navodi producentska kuća ,,Komuna". Pregovori te kuće sa menadžmentom privode se kraju. Bend zahteva da se koncert održi na stadionu.

Aleksandar Radoš, PR ,,Komune", saopštio je da je stadion Crvene Zvezde otpao zbog nemogućnosti da se unese oprema, dok je problem sa Partizanovim znatno manji kapacitet, i dodao da će mesto održavanja uskoro biti poznato.

"AC/DC" je hard rok bend iz Sidneja u Austaliji, osnovan 1973. od strane braće Angus i Malkolm Janga (Malcolm Young). Prvi sastav grupe činili su Dejv Evans (Dave Evans), Angus Jang, Malkolm Jang, Leri van Kried (Larry Van Kriedt) i Kolin Barges (Colin Burgess), da bi 1974. Dejv Evans bio zamenjen novim pevačem, čuvenim, Bon Skotom (Bon Scott) sa kojim grupa izdaje svoj prvi album ,,High Voltage”.

Diskografija:

1975: T.N.T.
1976: High Voltage
1976: Dirty Deeds Done Dirt Cheap
1977: Let There Be Rock
1978: Powerage
1979: Highway to Hell
1980: Back in Black
1981: For Those About to Rock (We Salute You)
1983: Flick of the Switch
1984: '74 Jailbreak
1985: Fly on the Wall
1986: Who Made Who
1988: Blow Up Your Video
1990: The Razors Edge
1995: Ballbreaker
1997: Volts (Part of the Bonfire box set)
2000: Stiff Upper Lip
2008: Black Ice

Opširnija biografija OVDE

http://www.balkanrock.com/index.php/Newsflash/ACDC-na-prolece-u-Beogradu.html



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Poruke: 25503
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Naravno da ce na stadionu nego gde drugde:D i to ochekujem pun stadion

Citat:sa kojim grupa izdaje svoj prvi album ,,High Voltage”.

Citat:

1975: T.N.T.
1976: High Voltage


Po ovome ispada da je High Voltage drugi album a ne prvi Smile



offline
  • MiB  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Feb 2005
  • Poruke: 2547
  • Gde živiš: Nis, Srbija

1975. izasao je High Voltage ali samo za australijsko podrucje zato nije tu na spisku.

offline
  • pravnik
  • Pridružio: 06 Okt 2007
  • Poruke: 432
  • Gde živiš: Novi Sad

E, na taj koncert ima da odem, pa taman ne jeo hljeba mesec dana..
Ne znam gde ce, mozda Hipodrom ?

offline
  • Pridružio: 22 Jun 2006
  • Poruke: 409

Prvo Maideni, sad AC/DC, ode meni ušteđevina... (nije da se žalim Very Happy)

offline
  • Pridružio: 09 Jul 2008
  • Poruke: 281
  • Gde živiš: NBG

e najzad pravi spektakl i kod nas....sve ovo je bilo "onako" ali ko je ikada bio na koncertu AC-a zna šta će da se desi....samo da opet ne izbije neki rat .....
ovo će da bude koncert godine ako ne i decenije.....

offline
  • Ričard  Male
  • Lavlje srce
  • Supermoderator
  • Zver!
  • Electro maintenance engineer
  • Pridružio: 28 Nov 2006
  • Poruke: 13729
  • Gde živiš: Vršac

Pa ovo je super vest, Maideni, pa sad AC/DC, fantasticne stvari. Jedino lose je sto to vodi licnoj finansijskoj krizi, ali sta da se radi Wink

offline
  • Pridružio: 16 Avg 2004
  • Poruke: 2970
  • Gde živiš: Threading On My Dreams

Pa ko će da sakupi pare za sve te koncerte? Maideni, AC/DC, Sting, Depeche Mode...

offline
  • Pridružio: 28 Apr 2005
  • Poruke: 3686
  • Gde živiš: The Circle

AC/DC je ono pravo, sve ostalo je boranija.

offline
  • Pridružio: 18 Jun 2005
  • Poruke: 573
  • Gde živiš: Springfild

Epa ovo se ne propusta. Makar i peske doso do Bgd-a....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 449 korisnika na forumu :: 2 registrovanih, 3 sakrivenih i 444 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: MegaVLAdaR, voja64