Sta mislite o ovoj skoli?

1

Sta mislite o ovoj skoli?

offline
  • Pridružio: 31 Maj 2008
  • Poruke: 208
  • Gde živiš: Iza sedam brda, iza sedam gora.

Zanima me sta misle ljudi sa ovog sajta o ovoj skoli, posto se razmisljam da upisem ali su im obecanja nekako previse obecavajuca. Kao da malo vise preteruju... Evo linka: http://www.it-akademija.com/ITakademija-PHP-Web-Development-Program_746



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Software developer
  • Pridružio: 06 Sep 2005
  • Poruke: 3800
  • Gde živiš: Beograd

Ja sam protiv tih skoli. Nista bolje ne mogu da te nauce nego ako sam sednes i naucis sve to. A opet, to je znanje puno rupa koje se krpe vremenom, iskustvom.
Ako nemas fakultet, ili mogucnosti da zavrsis fakultet a treba ti neka potvrda - onda ok, inace mislim d anije vredno para Smile



offline
  • Milan
  • Pridružio: 17 Dec 2007
  • Poruke: 14597
  • Gde živiš: Niš

Pohađao sam kod njih kurs digitalne fotografije, i iskreno da ti kažem, nisam bio nešto oduševljen materijalom koji su pripremili za učenje.
Kao što Nikola kaže, manje više sve to možeš i sam da savladaš. A na internetu imaš brdo literature. Smile

offline
  • C# and PHP Developer
  • Pridružio: 16 Feb 2011
  • Poruke: 1627
  • Gde živiš: Pancevo

Napisano: 21 Dec 2012 10:11

Ja sam zavrsio ITS, ali pazi sve je to pranje novca. Imam drugara i jednu drugaricu koji su zavrsili IT Akademiju i ista prica sa svima. Izasli su sa nekim znanjem ali vise su naucili na forume, a i sa tom diplomom nemozes nista. Bacices novac uzalud, to je velika navlakusa oni imaju dobru pricu na sajtu i super marketing gde ljudi padaju na to. Ucices neke gluposti o internet marketingu, engleskom jeziku, glupom html-u i css-u. Njihova predavanja o php-u i objektno orjentisanom programiranju su po meni toliko nekvalitetna i zastarela sto mozes videti i na njihovom e-learing sajtu.

Ali nerazumem jel ima bolje skole od php.net tamo imas sve samo trebas sesti i uciti nema tu ocu necu. Ako zelis to sedi i rokaj samo. Ako si budala daces pare ovamo.

Dopuna: 21 Dec 2012 10:13

Ja ti napravim sve to u nekoliko linkova isto to sto ce oni da te uce tamo. I to cu drugarski da ti izvucem najosnovnije stvari sto ce i oni da ti daju.

Dopuna: 21 Dec 2012 10:14

A sto se tice nekog ozbiljnog posla u nekoj jakoj firmi da radis kao programer to iskreno mozes da zaboravis bez fakulteta. Mozes ali ako imas neku jaku jaku vezi i luuuuud portfolio.

offline
  • PHP programer
  • Pridružio: 26 Okt 2007
  • Poruke: 1064
  • Gde živiš: u Apache

Da se opet nadovežem na temu IT Akademija, jer sam već pisao o tome ovde na forumu.

Završio sam IT Akademiju i to baš PHP development program - smer.

Jako malo sam od znanja dobio tamo za godinu dana , dok sam mnogo više naučio sam i po forumima, prvenstveno mislim na ovaj forum MyCity.

Moram da se složim sa svima ovde pa da kažem kako je to samo bacanje para. Pogotovo ako upišeš PHP develop program, na njemu ti je glavni iz PHP-a Vladimir Marić koji je i meni predavao. Nije loš programer ali je VELIKA NULA kao predavač, em ga boli uvo , em ne zna da predaje.
Sve grupe i svi iz moje grupe su se žalili na njega.

Kao šlag na tortu, branio sam diplomski rad na kraju godine i prošao.Kad sam gledao spisak ko je prošao, mene nigde nema.. Kad sam se žalio na IT Akademiji jer dotični profesor ne odgovara na moje mejlove žalbe gde sam tražio da mi se omogući nova odbrana diplomskog, duboko su mi se izvinjavali jer je dotični Vladimir Marić ZABORAVIO DA ME UPIŠE u listu onih koji su odbranili rad.
Da nije žalosno, bilo bi smešno!!

Više php-a sam naučio od sjajnog profesora Zorana Ilića sa IT akademije koji mi je predavao MySQL.

Moja preporuka za IT Academy - zaobiđi je u širokom luku!!! Wink

offline
  • C# and PHP Developer
  • Pridružio: 16 Feb 2011
  • Poruke: 1627
  • Gde živiš: Pancevo

najveci smor je kada upises takvu neku skolu sa dobrim predznanjem a moras zbog jedne obicne diplome da bi imao sve na papiru... Sto se tice Vladimir Marić-a, mogu reci da je okay i ima znanje samo sto je cevek/decko sit svega tako da nema ni volje vise. A za Zokija takodje sve naj, on je na svome mestu. Svoj posao shvata ozbiljno iradi ga valjano.

Samo sto ja opet kazem ceo taj PHP AD HOC pristup mozete nauciti i sami. I opet kazem OOP je nula, ni jedan od njih nije detaljno objasnio o tome. Samo zaobilaze ko kisa oko kragujevca kada krenemo malo dublje o tome.

offline
  • Pridružio: 05 Maj 2010
  • Poruke: 112

Nista vise od papira, ja studiram informatiku na jednoj Visokoj skoli, da sam samo od skole ucio do sada bih znao samo osnove C# jezika, ali sama diploma je bitna, tako da ti preporucujem IT akademiju svakako.

offline
  • C# and PHP Developer
  • Pridružio: 16 Feb 2011
  • Poruke: 1627
  • Gde živiš: Pancevo

Napisano: 26 Dec 2012 17:30

Aman koja diploma, sta otici ces u neku firmu i bacices pun sebe diplomu neke tami IT Akademije koju je neki tamo pitaj boga mamin i tatin sin osnovao koji ima 3 razreda osnovne skole. I mislis da ces dobiti posao ma daj... Ko je cuo za tu IT Akademiju? Niko sem nas ovde koji visimo po ceo dan po netu i mi koji nam je posao pa moramo da znamo i to... Mislis da poslodavci znaju ko su oni... hehe nemoj si smesan i nemoj da bacate pare..

Zend PHP 5 Certification e kada taj sertifikat bacis na sto, e tada te nece ni pitati nista vise vec ce reci primljen si!!!!

Dopuna: 26 Dec 2012 17:30

http://www.zend.com/services/certification/

offline
  • Spartanac
  • Radim zgibove
  • Pridružio: 05 Jun 2012
  • Poruke: 1232
  • Gde živiš: This is Sparta!!!

IT Akademija je po meni jedna velika navlakusa.
Poznajem gomilu ljudi koji su zavrsavali razlicite kurseve kod njih a ja koji nikad nisam zavrsavao bilo kakav kurs znam vise od njih.

Ikac,imas Zend sertifikat?

offline
  • Pridružio: 05 Maj 2010
  • Poruke: 112

_iKaC ::Napisano: 26 Dec 2012 17:30

Aman koja diploma, sta otici ces u neku firmu i bacices pun sebe diplomu neke tami IT Akademije koju je neki tamo pitaj boga mamin i tatin sin osnovao koji ima 3 razreda osnovne skole. I mislis da ces dobiti posao ma daj... Ko je cuo za tu IT Akademiju? Niko sem nas ovde koji visimo po ceo dan po netu i mi koji nam je posao pa moramo da znamo i to... Mislis da poslodavci znaju ko su oni... hehe nemoj si smesan i nemoj da bacate pare..

Zend PHP 5 Certification e kada taj sertifikat bacis na sto, e tada te nece ni pitati nista vise vec ce reci primljen si!!!!

Dopuna: 26 Dec 2012 17:30

zend.com/services/certification/

Uvek je na prvom mestu znanje, ali diploma uz znanje dosta znaci, to da niko nije cuo za IT akademiju je nevidjena glupost koju si napisao...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 557 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 0 sakrivenih i 551 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, dragoljub11987, kalens021, kybonacci, nik8282, Snorks