brzina otvaranja sajta

brzina otvaranja sajta

offline
  • Pridružio: 24 Mar 2004
  • Poruke: 3962
  • Gde živiš: Zemun

Imao bih kritiku na brzinu otvaranja sajta.
problem je u sledecem.
Pre recimo par meseci (nisam bas siguran kad, ali nije bilo bas davno) otvaranje je islo glat i sa 256kbps.
Sada imam 512 i kada otvaram ovaj sajt ume da zabode pri otvaranju.
Konkretno mislim na ucitavanje httpool.com skripte.
Posle njega ide cinimi se google skripta koja koliko toliko pristojno radi....
uglavno dosta cesto mi se to dogodi, lepo dodje do 90+% i onda ide connectin, pa waiting i tako dalje... pa jedno par sekundi tu pa google pa tek strana.
moze li ovo nekako da se sredi.....
isto sam opazio da mi se desava slicno i na nekom drugom mestu gde ima httpool.... gde nema otvara za sekund sve zivo



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Poruke: 23093
  • Gde živiš: Niš

a da ne zabada mozda sam sajt?
javi mi se na MSN da testiramo, ako nije problem.



offline
  • Pridružio: 14 Mar 2004
  • Poruke: 1190
  • Gde živiš: Ispod nivoa mora

Meni se otvara kako treba

offline
  • Pridružio: 26 Jul 2004
  • Poruke: 1472
  • Gde živiš: Vojvodina,Zrenjanin

Meni sve otvara super ali kad kliknem na Blogovi, treba mu deset sekundi da otvori ali bukvalno.I to samo taj deo Blogovi, jel zna neko razlog?

offline
  • Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Poruke: 23093
  • Gde živiš: Niš

bas blogovi, ili neciji odredjen blog [recimo moj] ?
moj je prepun slika i youtube klipova, pa je i OK da se ucitava 10 sec.
ali index blogova bi morao da otvori za sekund.

offline
  • Pridružio: 14 Mar 2004
  • Poruke: 1190
  • Gde živiš: Ispod nivoa mora

Meni se blogovi isto otvaraju kako treba.

offline
  • Pridružio: 26 Jul 2004
  • Poruke: 1472
  • Gde živiš: Vojvodina,Zrenjanin

Mislim da je ipak problem do mene.Sad sam primetio da se to desava samo kad sam na Windowsu sa FF, dok na linuxu otvara normalno kao i sve ostalo.

Dopuna: 30 Okt 2007 23:12

LaserJat ::Meni sve otvara super ali kad kliknem na Blogovi, treba mu deset sekundi da otvori ali bukvalno.I to samo taj deo Blogovi, jel zna neko razlog?
I da opet odgovorim sam sebi.I ovde je glavni krivac KIS odnosno njegova opcija Web AntiVirus i AntySpy koji mi blokiraju vecinu stvari sa neta kako one stetne tako i one korisne.
Kad ih iskljucim i Blogovi mi se otvaraju istog trenutka kad ih i kliknem Wink

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 435 korisnika na forumu :: 8 registrovanih, 0 sakrivenih i 427 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., goxin, indja2, nenad812, raketaš, suton2, yrraf