@mod nikoola-brisanje rečenice-ako može objašnjenje

5

@mod nikoola-brisanje rečenice-ako može objašnjenje

offline
 • PHP programer
 • Pridružio: 26 Okt 2007
 • Poruke: 1064
 • Gde živiš: u Apache

Sad sam ponovo kraj računara...

@all
Upravo zbog zbog rasplamsavanja vatre i nisam želeo da se bilo ko meša u "raspravu"...
Ovaj topic je trebao da se završi sa 2 posta ,a evo već 2 strane kako se prepiremo,pa ako je ikako moguće da to sad i okončamo....Uprkos verovanju nekih da sam namerno sve ovo zakuvao i to "tako stručno" da mi je teacher rekao: "svaka čast ,gfactory".

Što se tiče mene i nikoole ,a mislim da će se i on sam složiti(bar je to predložio),najbolje je da zaobilazimo jedan drugog i neće biti nikakvih nesporazuma...

@nikoola
nadam se da ćeš se sa ovim složiti,a vezano za tebe i moje buduće postove,nastavi i dalje da radiš kako misliš da treba,ništa neće biti sporno,pa čak i da mi pobrišeš pola postova...
Nadam se da se slažeš sa ovim i da možemo našu prepirku završiti sa još jednim postom, i to tvojim....


Zahvaljujem se svima koji su stali na moju stranu,mada nisam želeo da se bilo ko meša,da ne bi duhove mržnje okačili sebi o vrat...

@Peca & Bobby
kao što vidite,umesto kratkog objašnjenja,izbila je prava svađa i stvari su krenule u neželjenom toku...

Ovde sam optužen,izvređan maximalno i oklevetan od strane moderatora
teacher-a da ovo što radim,radim smišljeno sa ciljem da izazivam sukobe i rasplamsavam vatru i ko zna šta sve ne.


teacher ::Nakon što sam pročitao sve postove potvrdilo se ono što sam sumnjao na samom početku - ovde se radi o klasičnoj provokaciji i zloupotrebljavanju podforuma "Rasprave i kritike".

Toobože dobronamerni, kulturni i uviđajni gfactory nije propustio priliku da na perfidan način stvori konfliktnu situaciju.

Prvi post: od nikoole traži da odgovori civilizovano, a ostale moderatore moli da se ne mešaju da tema ne bi dobila negativan ton. Kako to shhvatiti? Kao dobronameran komentar?

Zatim je tu "upakovano" peckanje nikoole tipa "drugi put uradi tako i tako i sve će biti u redu," a onda direktna prozivka i vređanje na ličnom nivou (ali uz obavezan osmeh). I tako dalje, i tako dalje...

Nije nam ovo prvi put ovde, ali uvek me iznova iznenadi i zadivi prefinjenost i umeće da se napravi frka od najmanje sitnice.
gfactory - svaka čast Wink

A sporna rečenica, to je tek za anale MC-a Smile


Crazy Wiking ::
Slušaš li ti sebe?! "nek razlog bude jak "kao crna zemlja"..." Pa Peca može da te banuje jednostavno zato što mi je danas loš dan, kakav razlog, šta će njemu razlog, ikakav, a ne jak kao crna zemlja?!

Pusti prazne priče, mislim da i sam znaš ko ovde ima veće privilegije i ko bi leteo sa foruma da je u pitanju ono ili ti ili on! Wink


Ovo je neviđen bezobrazluk od strane 2 moderatora,koji misle da mogu da se ponašaju bahato,kako god im se prohte...

Kao građanin ovog foruma,prinuđen sam da zamolim izvršnu Vlast da preispita ponašanje moda teacher-a i zahtevam izvinjenje od njega lično.Takođe molim izvršnu vlast da preispita ponašanje moderatora Crazy Wiking-a koji mi je pretio "Pecinim banom".

Ja se takvih pretnji ne bojim ,jer niti sam ditribuirao pirateriju,niti sam pokušao da rasplamsam mržnju na MC-u...Umesto mene,to su uradili dotični modovi...Od svih kompjuterskih foruma,svoje utočište sam našao na MC-u i pored nesporazuma do kojih dolazimo,i dalje mislim da je najbolji...

Nadam se da se ovde završava ovaj topic ,eventualno sa nikolinom izjavom o primirju i da možemo da se posvetimo svojim životima i obavezama...Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
 • Pridružio: 10 Okt 2005
 • Poruke: 13526
 • Gde živiš: Beograd

@ rapha
Da ne kvotujem, zamorno je...
Niko ne dovodi u pitanje pravo svakog živog čoveka da pogreši! Samo, kroz celu raspravu se provlači nit da Nikola ne može da pogreši. Ne reagujem ja na greške, i sam ih pravim, već na Nikolin način razgovora.

Dalje, dokazalo se da je ispravna odluka da se rasprava vodi javno, jer nije razlog svađe izbrisana poruka. gfactory je prihvatio obrazloženje, ali posle toga počinje prozivka, pogodi od koga... Wink

Kvalitet Nikolinih postova ne dovodim u pitanje, kao što rekoh. I opet, smeta mi njegov način rasprave. Da ne zvučim ulizički pa da tebe uzimam za primer, ali ima vas još koji sasvim lepo raspravljate. Pitomo. A ne "kako se usuđujete da me kritikujete" kao... pogodi ko! Wink

Pitaš šta sam mu ja, vaspitačica? Nisam, ali na dve strane ove teme nema ni jedne reči koja mi je zasmetala po tome kako zvuči, osim "alo, ej" koje je napisao... pogodi ko! Wink Što to od tebe nisam čuo?

Da skratim, niti sam imao sukob sa Nikolom, niti smo se (koliko se sećam) jedan drugom direktno obraćali, tako da sam sasvim neutralan po pitanju nekih ranijih sukoba. Niti znam koji su ni oko čega su se vodili. Jedine moje zamerke na njega imam u ovoj temi, a uspeo je da ih izmami onoliko! U jednoj jedinoj temi! Gfactory se ponavljam, nije bunio ni zbog obrisanog posta (samo je tražio objašnjenje), ni zbog objašnjenja (prihvatio ga je), već zbog onoga što je usledilo. I sve vreme je pokušavao da bude pristojan, da ne vređa, a onda su se obrušili (pojedini) moderatori, pa sam morao da reagujem. Bilo bi me stid samog sebe da nisam, jer stvarno mislim da Nikola preteruje u lošoj komunikaciji, toliko da su i još neki članovi reagovali. I Ljutica! To za mene ima težinu, ne zbog broja njenih postova, ni zbog funkcije, već upravo zbog načina kako učestvuje u radu foruma.

Ne treba nam takva atmosfera, sam si vrlo lepo rekao da smatraš da smo svi ovde prijatelji. Hajde da zakopamo sekire.

Sad sam pročitao Gfactorijev post, neću se više oglašavati na ovoj temi.offline
 • Pridružio: 17 Apr 2008
 • Poruke: 770
 • Gde živiš: Taurunum

Ja lično ne bih koristio takve reči tipa "ziceraši", nisam lično prozvan al se ipak pecam.

Boli to malo kad nas tako nazivate, ne igramo mi klikere ili poker pa smo ziceraši.

Ono što je mene lično podstaklo da se javim je broj postova koji je pomenut kao merilo nečijeg uspeha ili zalaganja.

Broj poruka opet tvrdim ne znači ništa, već sadržaj koji se nalazi unutar istih. Verujem da Nikola ima dosta iskustva i da može pomoći većini posetilaca foruma zato su ga i izabrali za Super Moderatora.

Npr. ne mora mene lično niko da poznaje niti bilo kog od članova foruma da bi mi verovao, ja nisam tu da bih nekog u nešto ubeđivao niti je to iko od članova foruma.

Pretežno mislim na tehnički deo foruma vezan za hardwer i software.

Naravno ne cenim ja ljude samo po tome koliko se ko razume u tehniku.
Ima puno oblasti u kojima sam i ja potpuni duduk.

Evo i meni se ne sviđa to "Alo, ej" kao da smo sišli sa planine nije to način da se tako komunicira sa ljudima, a kamoli da se da takav odgovor ako ti se ne sviđa ti nemoj da čitaš preskoči. Ne čitamo svi vujakliju možda smo pročitali CVRENBAN pa se tako ponašamo.

I šta sad i mene ćeš da kritikuješ, ako ovako nastavimo javiće se preko 50% aktivnih članova foruma koji ni u kom slučaju ne bi dozvolili da im se tako obraćate.

Nemoj molim te da koristiš takve izraze za članove foruma.

Evo ja mislim da nisam ostao nedorečen i da sam sve što sam započeo kao temu obrazložio, sa mojih pet razreda osnovne škole.

Pošto nas sve trpate u isti koš.

Čast izuzetcima Bojan itd.

offline
 • Pridružio: 13 Jan 2008
 • Poruke: 3657
 • Gde živiš: Stara Pazova

@SlobaBgd
Forum ne čine ni supermoderatori sami, ni moderatori sami, ali ni obični korisnici sami već svi zajedno, s'tim da ovo dvoje prvih imaju zadatak da održavaju red na forumu zbog onih korisnika kojima je teško da se lepo ponašaju i pišu svašta, pa čak i stvari koje su zabranjene. Da se odma ogradim da ne mislim samo na gfactory-ja.
SlobaBgd ::Crazy Wiking ::E neka si ti nama kazao.......

Iza ovoga samo još fali "baš nas briga", da ne upotrebim sočniji ekvivalent.

To šta si ti pomislio je tvoja stvar i mene se ne tiče, ali nemoj ti da procenjuješ šta sam ja mislio i šta tu 'fali, nisi kompetentan za to.
SlobaBgd ::Crazy Wiking ::@chepeca
Daj bre sad i ti...
...
Ako imaš problema sa nekim konkretnim modom, lepo otvori temu o tome i reci u čemu je problem, a ne da se ubacuješ ovako tamo gde nije ni mesto ni vreme i iznosiš svoje mišljenje o nekome koga ni ne poznaješ. Tvoje mišljenje je tvoja lična stvar, nemoj sad bez veze da rasplamsavaš raspravu.


Niko ni tebe nije zvao da se ubaciš u raspravu, pa ti ipak niko ne osporava pravo da učestvuješ. Tako da ni "običnom članu" ne možeš savetovati da se ne uključuje. I tvoje mišljenje je tvoja lična stvar, pa smo ipak svi u prilici da ga vidimo ovde.

Kad citiraš nekoga, onda lepo citiraj da se vidi sve što je taj neko rekao, a nemoj da isecaš samo one delove od kojih hoćeš da napraviš neku dževu i koji se mogu pogrešno protumačiti. Vrati se i pročitaj ponovo to što sam ja napisao, ako ti nešto nije jasno ja ću ti pojasniti. Ako si prvo pažljivo pročitao njegov post videćeš da je i sam rekao da se ne odnosi konkretno na ovu temu, na šta sam ja kulturno odgovorio da ga niko ne napada i ostalo. Dakle kao prvo ti nemoj da budeš drzak, zašto ja učestvujem jer ja nisam nikome osporavao pravo da učestvuje već lepo rekao da džaba ne rasplamsava vartu sa svojim komentarom koji nije vezan za ovu temu, a to je on sam napisao.

@gfactory
Što se tebe tiče....
Tvoja tačka gledišta nije moja stvar, gledaj na moje ponašanje onako kako ga ti vidiš, ne želim i neću da te ubeđujem u suprotno, ali obrazloži mi odakle ti ono kad god im se prohte, kad sam ja to , da se žargonski izrazim, nasrtao na nekog?! Niko se osim tebe nije žalio na moju kako ti kažeš "bahatost"!
Ovo za pretnju ti je najjača odvala u ovoj temi! LOL
Kakva bre pretnja?!!! Ja sam ti samo dao obrazloženje, na ono gfactory ::Ako neko hoće i može da me banuje, nek uradi to, ja tu ništa ne mogu...

Samo, nek razlog bude jak "kao crna zemlja"...
da Peci ne treba nikakav razlog da te banuje, ako to želi u tome ga ne mogu sprečiti ni ja, ni oni iznad mene, a ni ti. Zašto sam rekao baš Peca? Pa zato što je forum njegov i zato što on ne odgovara nikome, dok svi mi ostali odgovaramo njemu. Da sam ja rekao da ću tražiti, reći ili zahtevati od Pece da te banuje, to bi bila druga stvar i pretnja, ali ovako.... ma daj molim te...!

I na kraju, pobunio si se oko izbrisanog dela i zašto ti nikoola nije naveo razlog izmene poruke, pa što ti nisi uradio to isto u zadnjoj poruci? Wink

offline
 • Pridružio: 12 Jan 2004
 • Poruke: 9661
 • Gde živiš: Čačak

Nemojte da dozvolimo da se ovo pretvori u borbu clanovi vs urednici, jer takva borba u startu nije postena. Iz vise razloga.

Ono sto velika vecina ljudi ovde zaboravlja jeste cinjenica da su moderatori bili u kozi korisnika, a korisnici ne u njihovoj Wink

@SlobaBgd
Na prvi post sam kucao odgovor koji je sadrazao oko 3000 reci.
Obrisao sam iz vise razloga.
1. Ja mrzim da citam tako duge postove, zato ih neci ni pisati
2. Direktno si me napao, pa bih sa odgovorom produbio dubiozu koja je ovde nepotrebna
3. Zivis u velikoj zabludi
4. Pre nego sto sam kliknuo na send video sam svoj potpis i od svega toga odustao Wink

Mislim da nemam problem u komunikaciji, barem ne sa ljudim sa kojim kominuciram, ali imam sa onima koji nisu navikli da im se sve ostro i direktno kaze u lice bez imalo strahopostovanja Wink
I tebi mogu da kazem isto ono sto i ostalima. Ako ti ne odgovara komunikacija, molim te, zaobidji je.

Mislim da sam ovom forumu imam OK 'karijeru' i proslost i da moja dela govore mnogo vise od moje 'lose' komunikacije.

gfactory ::[b]@nikoola
nadam se da ćeš se sa ovim složiti,a vezano za tebe i moje buduće postove,nastavi i dalje da radiš kako misliš da treba,ništa neće biti sporno,pa čak i da mi pobrišeš pola postova...
Nadam se da se slažeš sa ovim i da možemo našu prepirku završiti sa još jednim postom, i to tvojim....


Slazem se i mislim da je to najpostenije i najbolje resenje u ovoj situaciji.

offline
 • PHP programer
 • Pridružio: 26 Okt 2007
 • Poruke: 1064
 • Gde živiš: u Apache

Crazy Wiking ::@SlobaBgd
Forum ne čine ni supermoderatori sami, ni moderatori sami, ali ni obični korisnici sami već svi zajedno, s'tim da ovo dvoje prvih imaju zadatak da održavaju red na forumu zbog onih korisnika kojima je teško da se lepo ponašaju i pišu svašta, pa čak i stvari koje su zabranjene. Da se odma ogradim da ne mislim samo na gfactory-ja.
SlobaBgd ::Crazy Wiking ::E neka si ti nama kazao.......

Iza ovoga samo još fali "baš nas briga", da ne upotrebim sočniji ekvivalent.

To šta si ti pomislio je tvoja stvar i mene se ne tiče, ali nemoj ti da procenjuješ šta sam ja mislio i šta tu 'fali, nisi kompetentan za to.
SlobaBgd ::Crazy Wiking ::@chepeca
Daj bre sad i ti...
...
Ako imaš problema sa nekim konkretnim modom, lepo otvori temu o tome i reci u čemu je problem, a ne da se ubacuješ ovako tamo gde nije ni mesto ni vreme i iznosiš svoje mišljenje o nekome koga ni ne poznaješ. Tvoje mišljenje je tvoja lična stvar, nemoj sad bez veze da rasplamsavaš raspravu.


Niko ni tebe nije zvao da se ubaciš u raspravu, pa ti ipak niko ne osporava pravo da učestvuješ. Tako da ni "običnom članu" ne možeš savetovati da se ne uključuje. I tvoje mišljenje je tvoja lična stvar, pa smo ipak svi u prilici da ga vidimo ovde.

Kad citiraš nekoga, onda lepo citiraj da se vidi sve što je taj neko rekao, a nemoj da isecaš samo one delove od kojih hoćeš da napraviš neku dževu i koji se mogu pogrešno protumačiti. Vrati se i pročitaj ponovo to što sam ja napisao, ako ti nešto nije jasno ja ću ti pojasniti. Ako si prvo pažljivo pročitao njegov post videćeš da je i sam rekao da se ne odnosi konkretno na ovu temu, na šta sam ja kulturno odgovorio da ga niko ne napada i ostalo. Dakle kao prvo ti nemoj da budeš drzak, zašto ja učestvujem jer ja nisam nikome osporavao pravo da učestvuje već lepo rekao da džaba ne rasplamsava vartu sa svojim komentarom koji nije vezan za ovu temu, a to je on sam napisao.

@gfactory
Što se tebe tiče....
Tvoja tačka gledišta nije moja stvar, gledaj na moje ponašanje onako kako ga ti vidiš, ne želim i neću da te ubeđujem u suprotno, ali obrazloži mi odakle ti ono kad god im se prohte, kad sam ja to , da se žargonski izrazim, nasrtao na nekog?! Niko se osim tebe nije žalio na moju kako ti kažeš "bahatost"!
Ovo za pretnju ti je najjača odvala u ovoj temi! LOL
Kakva bre pretnja?!!! Ja sam ti samo dao obrazloženje, na ono gfactory ::Ako neko hoće i može da me banuje, nek uradi to, ja tu ništa ne mogu...

Samo, nek razlog bude jak "kao crna zemlja"...
da Peci ne treba nikakav razlog da te banuje, ako to želi u tome ga ne mogu sprečiti ni ja, ni oni iznad mene, a ni ti. Zašto sam rekao baš Peca? Pa zato što je forum njegov i zato što on ne odgovara nikome, dok svi mi ostali odgovaramo njemu. Da sam ja rekao da ću tražiti, reći ili zahtevati od Pece da te banuje, to bi bila druga stvar i pretnja, ali ovako.... ma daj molim te...!

I na kraju, pobunio si se oko izbrisanog dela i zašto ti nikoola nije naveo razlog izmene poruke, pa što ti nisi uradio to isto u zadnjoj poruci? Wink


Kao prvo,NE DOZVOLJAVAM TI da tako pričaš sa mnom,zato što si ti i njih još nekoliko totalno izvrnuli moje citate(ono što sam rekao) .

Rekao sam "Kako god ime se prohte", a ne "kad god ime se prohte"


Vezano za tebe,ta rečenica je imala sledeću poruku:

Zašto ti meni uopšte pričaš da Peca može da me banuje kad god mu se prohte....Pa jesmo li mi obični građani obična stoka i totalno nepismeni pa da ne znamo da je Peca vlasnik i da može u svakom trenutku da uradi šta god poželi,vezano za ovaj sajt...?
Kao drugo,jel ja tebi moram da nacrtam ono što sam ovde bar jedno pet puta napisao,a to je "DA SE NE BUNIM ,NITI SAM SE BUNIO ŠTO JE DOTIČNA REČENICA OBRISANA".

(Zadnji moj post ovde jesam izmenio ,utoliko, koliko sam podebljao neku rečenicu....za tvoju informaciju... Wink )
ZNAČI,NE DOZVOLJAVAM da mi stavljaš u usta nešto što apsolutno nisam rekao...i nemoj da se hvataš za takve gluposti....

Ako jesam ,citiraj me gde sam se bunio za brisanje ili se isključi iz teme...posle ovog mog odgovora,ništa manje ne očekujem nego predlog za moj ban sa foruma,ali za takve stvari ne dajem ni pet para... Wink

Takođe je sramotno da nas bilo ko naziva zicerašima,totalno bezvredni,samo statističke brojke na Forumu...

Stvarno više neću trpeti ovakvo ponašanje,a nema poente da se dalje oglašavam ,dok se i sam Peca ne izjasni...

Rekao sam sam šta sam imao , pa Peco ,izvoli ,izjasni se...

offline
 • Cigarette Smoking Man
 • Pridružio: 14 Feb 2005
 • Poruke: 9113
 • Gde živiš: Beograd

@cerveni

Ih bre, za jedne sam fini i kulturan za druge ne.. Smile Izvinjavam se ali si taj izraz pogrešno protumačio, ne budi bukvalista.

Izraz "ziceraši" se odnosi na one koji su čekali pogodan trenutak da bi se otvorila ovakva tema i svađa u njoj pa da se uključe i dodaju svoje. Sam taj postupak ih čini zicerašima i to potpisujem ali ne znam zašto si se ti našao u tome jer te zaista nisam imao ni u malom mozgu kada sam to pisao. Uopšte, ne znam o kakvim koševima govoriš?
Ne znam brate šta si čitao niti me iskreno zanima, čitaj šta god hoćeš. Kada bolje razmislim mislim da mešaš mene i Nikolu. U svom postu "citiraš" malo mene, malo njega a pišeš kao da se obraćaš jednoj osobi.

Može da se javi i svih 100% članova foruma, svakome ću reći ono što mislim bez dlake na jeziku. Isto tako očekujem da svi oni koji primete greške u mom radu to kažu bez uvijanja. Niko nije bezgrešan.. Wink

@sloba

Što se mene tiče sekire nisu ni bile otkopane. Svaki problem ima svoje rešenje, ali otvarati ovoliki flejm zbog neke minorne stvari zaista ne razumem. Wink

Dopuna: 05 Nov 2008 3:03

gfactory ::Takođe je sramotno da nas bilo ko naziva zicerašima,totalno bezvredni,samo statističke brojke na Forumu...

Pisali smo u isto vreme. Sad možeš da pročitaš moje objašnjenje o "zicerašima". Ja ću morati da počnem zaista egzaktno da se izražavam pošto me ljudi očigledno ne razumeju.

Što se statistike i bezvrednih tiče ja to ni u kom slučaju nisam rekao, ali mislim da nije lepo da tako misliš o sebi a pogotovo da tako nazivaš druge članove foruma. Mene to lično vređa jer mislim da nisam statistika. Samo te molim da mi ne stavljaš tvoje reči i mišljenja u usta, da ljudi ne dobiju pogrešnu sliku.

Takođe, nema potrebe da bolduješ i da pišeš velikim slovima, to znači da vičeš što dalje znači da si nervozan a nervoza je znak nemoći. Ne dozvoli to sebi. Wink

offline
 • PHP programer
 • Pridružio: 26 Okt 2007
 • Poruke: 1064
 • Gde živiš: u Apache

@rapha

stvarno je više mučno objašnjavati bilo šta ...ti si jedan od modova sa kojima sam imao dobru komunikaciju uvek.
Sad sam se oglasio samo da me i ti ne bi krivo razumeo...

Jesam pomenuo ziceraše,a što se tiče statističkih brojki ,sve više verujem da je tako...mada ne bih voleo...

Znači ,ja sam to rekao a ne ti... Wink

Ne samo da neću boldovati i pisati velikim slovima,(znam da je to vikanje,ali kad neko ne vidi dobro,šta ću...),nego se stvarno više neću oglašavati...

Pa gde je tu poenta? Smile

Pozdrav

offline
 • Pridružio: 13 Jan 2008
 • Poruke: 3657
 • Gde živiš: Stara Pazova

@gfactory

Ni jedan tvoj citat do prethodne poruke nisam izvrnuo, a u prethodnoj sam to uradio ne namerno, jbg kad si me iznervirao, a šta si ti mislio vezano za ono ja pojma nemam jer ne znam da čitam misli, pa si mogao lepo da napišeš. Pošto čitaš na preskoke evo opet obrazloženja, ti si rekao "Ako neko hoće i može da me banuje...." i dobio si odgovor. Zar misliš da ne može niko? Ti si taj što se hvata za gluposti "Zašto nije napisao razlog?", pa ti istom merom (gluposti) i odgovaram.

Možda bi ti bilo bolje umesto što besniš i kriviš druge za sve da pročitaš od početka sve poruke, možda shvatiš i šta si pisao i šta si hteo reći. Wink

I za kraj da se nisi bunio, ne bi otvarao ovu temu i potezao nikool-u za rukav (žargonski rečeno). Kad kažem za rukav
Citat:Pa reći ću ti:kao što većina modova napiše razlog brisanja posta/rečenice/spornog dela,tako si i ti isto trebao da napišeš razlog za to...
ili
Citat:E ,vidiš nikoola,
upravo zbog ovakvog tvog ponašanja (tvoj zadnji post) imam zamerku,jer sve shvataš suviše lično,po malo detinjasto,jbg,morao sam tako da kažem.

Ti sebi daješ za pravo da ovako govoriš, a meni ti nešto ne dozvoljavaš, koješta!

offline
 • Pridružio: 09 Jul 2008
 • Poruke: 281
 • Gde živiš: NBG

Crazy Wiking ::

Radiš upravo ono što sam ti rekao da ne radiš, ali biću kratak. Ovim tvojim postom koji sam citirao imam utisak da prozivaš mene. O kakvoj ti bahatosti pričaš?! Kao prvo to što si ti napisao niko nije uradio, a nije ni izjavio. Ovde je nebulozno samo tvoje shvatanje. Vrati se na tu poruku i pročitaj je još 3 puta, jer jednom očigledno nije dovoljno i možda ćeš shvatiti šta je napisano i na koga se odnosi šta. Ne na nas, već na Pecu, ne da je, kako si rekao "n...kan", već da mu nije dan! Ako želiš da pokreneš raspravu nađi pravi razlog za to, nemoj da izmišljaš i izvrćeš nešto što nisi shvatio.


Crazy Wiking :: Pa Peca može da te banuje jednostavno zato što mi je danas loš dan, kakav razlog, šta će njemu razlog, ikakav, a ne jak kao crna zemlja?!

pa ne možeš ti meni da kažeš šta da radim ako se ne kosi sa pravilima foruma....jel ti to shvataš?
"zato što MI je loš dan" ne znači da je Peci nego tebi,a u našem narodu se skraćeno kaže "n...kan"
e sad ti pročitaj 3 puta pa ćeš videti
o ovakvom ponašanju mod-ova i pričam....

05 Nov 2008 21:33 bobby Zaključavanje topica Razlog: Tema otisla u aut  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 622 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 7 sakrivenih i 588 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., caesar, Despot1, dollar, dragon986, g0xy, goxin, HrcAk47, Jester, kalens021, Kruger, MB120mm, mercedesamg, milos.cbr, Mixelotti, Njemac, Oscar, pein, radoznao, repac, royst33, segax1, Singidunumac, vlvl, wizzardone, yrraf, yufighter