Kuvajte sa nama!

Kuvajte sa nama!

offline
  • Pridružio: 13 Jan 2012
  • Poruke: 19



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 16 Mar 2008
  • Poruke: 1567
  • Gde živiš: Novi Sad

Lepo.

Pogledao sam rezance s graskom - nije mi logicno da se grasak dodaje kad su rezanci napola kuvani - pa grasku treba duze da se skuva nego rezancima... Pre bi moglo obrnuto da se uradi.



offline
  • Pridružio: 13 Jan 2012
  • Poruke: 19

Kada se koristi onaj smrznuti grasak koji se kupuje, on je vec blansiran i potrebno mu je samo par minuta da bude gotov.
A svezi grasak, koji se kupuje, recimo na pijaci, treba da se malo duze obradjuje bas tako kao sto si rekao.
U svakom slucaju, hvala na napomeni, dodacu ovo u receptu.

offline
  • Pridružio: 16 Mar 2008
  • Poruke: 1567
  • Gde živiš: Novi Sad

Ja smrznuti grasak kuvam bar 15-20 minuta, a neke testenine su gotove za 5 minuta.

Nisam sve pregledao, ali mi se recepti cine neobicni, razliciti od drugih, dakle interesantni. Pogledacu kad stignem...

offline
  • Djordje Stanic
  • Pridružio: 20 Jun 2009
  • Poruke: 10

Treba zabraniti ovakve sajtvoe!

Teraju vodu na usta Smile

offline
  • Pridružio: 13 Jan 2012
  • Poruke: 19

Ako, ako. Voda je i onako najsladja kad se covek onako fino najede Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1157 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 6 sakrivenih i 1112 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, aramis s, Atomski čoban, bobomicek, bojank, bokisha253, croato, Denaya, flash12, FOX, GenZee, goxin, hooraay, Ivica1102, Kubovac, ladro, laurusri, Lieutenant, mercedesamg, milenko crazy north, Milometer, milutin134, nemkea71, nenad81, novator, Oscar2, procesor, Ripanjac, S2M, slonic_tonic, theNedjeljko, Trpe Grozni, YU-UKI, zdrebac, |_MeD_|, 125, 1107