Spotovi na CNN-u doveli strance u Srbiju

Spotovi na CNN-u doveli strance u Srbiju

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

Emitovanje dva turistička spota na američkoj televiziji CNN rezultiralo je sve brojnijim dolascima stranih turista, ocenila je savetnik Turističke organizacije Srbije (TOS) Jelena Grujić.

Ona je agenciji Beta rekla da se "direktni efekti" te ovogodišnje promotivne kampanje ne mogu meriti, ali je istakla da je "statistika pokazala drastičan rast" broja stranih turista u Srbiji.

Grujićeva je navela da je broj stranih tursta u prvih pet meseci za 16 odsto veći nego u istom periodu prošle godine, ističući da su posebno posećene manifestacije poput muzičkog EXIT festivala i Sabora trube u Guči, koji je u toku.

Savetnik TOS-a navela je da je u prvih pet meseci ove godine devizni priliv od turizma premašio za 51 odsto priliv u istom periodu prošle godine i dostigao iznos od 175,2 miliona dolara.

Savetnik TOS-a je precizirala da su na CNN u januaru ove godine emitovana dva spota o turizmu Srbije, dužine 40 sekundi.

U jednom je predstavljena ponuda velikih gradova, kroz gradske sadržaje, noćni život i atmosferu, a u drugom spotu promovisana je "netaknuta priroda" Srbije, uz kulturno-istorijski presek manastrira i nasledja.

Prema rečima Grujićeve, sve veće interesovanje stranaca je za posetu salašima širom Vojvodine i Srbije.


Izvor: http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=66653



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 897 korisnika na forumu :: 15 registrovanih, 4 sakrivenih i 878 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Istman, ladro, Lazarus, mean_machine, mgolub, MikeHammer, mnn2, operniki, RecA, Trpe Grozni, Tvrtko I, W123, yufighter, zzapNDjuric99