Taj ludi svet

3

Taj ludi svet

offline
  • Daktilograf 21. veka
  • Pridružio: 17 Maj 2007
  • Poruke: 2766
  • Gde živiš: Apsurdistan

@diamond73
Pa znas kako su stradavali koralni grebeni zbog jedne ribice koju su lovili eksplozivom. Prvo je ta ribica bitna za greben a drugo same eksplozije... Ubiju 80% a 20% osamute pa salji se*acinama ogranicenim na zqapad


Sto se tice predhodnog teksta o devojcicama. Mogu reci onako saljivo e to ti je ekstremnio sport. Ajde treba zene izjednaciti. Te njihova jel i nasa muska sprava trebaju se isto tretirati. Ali kad ga preteraju onda stvarno. Da li su oni normalni. To sta ce muz i zena raditi... Ali ovo... Bebee Dol



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

Sidnej,Australija - Deda Mrazu zabranjeno da kaže "ho ho ho" jer time vređa prava žena

Citat:HE is an unlikely revolutionary but this Christmas, Santa is a rebel with a claus.
He is having the last laugh on political correctness - and it's a great big fat belly laugh.
Santas across Sydney are rebelling against attempts to ban their traditional greeting of "ho, ho, ho" in favour of "ha, ha, ha".
Recruitment firm Westaff - which supplies hundreds of Santas across the country - has told its trainees that the "ho ho ho" phrase could frighten children and could even be derogatory to women.
Two Santa hopefuls reportedly quit the course because of the hullabaloo of the ho, ho, ho.
One would-be Santa has told The Daily Telegraph he was taught not to use "ho, ho, ho" because it was too close to the American slang for prostitute. He also quit.
"Gimme a break," Julie Gale, who runs the campaign against sexualising children called Kids Free 2B Kids, said.
"We are talking about little kids who do not understand that "ho, ho, ho" has any other connotation and nor should they.

"Leave Santa alone."

Australian Childhood Foundation chief executive officer Dr Joe Tucci said it was the latest example of political correctness gone mad.
"There is no stronger tradition for children than Santa's ho, ho, ho," Dr Tucci said.

Yesterday department stores David Jones and Myers and the Westfield shopping centre chain moved to reassure children, and their parents, that Santa and his customary greeting was part of Christmas's present as well as Christmas's past.
A David Jones spokeswoman said they had discussed the situation with Westaff and their Santas would not besilenced.
"Senior management have assured us that Santas provided to David Jones have not been censored in any way," the spokeswoman said.

At Myer, where Westaff also train the fat men in red suit, Santa could not stop laughing about the suggestion.

"Myer has not directed our Santas to refrain from using 'ho, ho, ho' and believe the expression is an important Christmas tradition," a spokesman for Myer said.

Westfield's Santas are recruited and trained by RegProm Marketing and they will be "ho, ho, ho-ing" a Westfield spokeswoman said.
"Westfield Santas are known for their friendly and welcoming nature and know how to deliver a real festive 'ho, ho, ho'."

Sydney mother Maybel Lopez said she wanted her daughter Andria, 5, to grow up hearing Santa's "ho, ho, ho" just like she had and she did not realise it had other connotations.
"It's what Santa has been saying his whole life - my whole life. It is just a normal thing really for him to say 'ho, ho, ho'," Ms Lopez said.

Westaff's national Santa co-ordinator Sari Hegarty wrote to stores explaining the company's position.
"Westaff has been a provider of quality caring Santas for over 40 years," Ms Hegarty wrote in an email.

"Part of our advice to our Santas is that they should be mindful of children having their first Santa experience.
"We ask our Santas to try techniques such as lowering their tone of voice and using 'ha, ha, ha' to encourage the children to come forward and meet Santa. We wish you and your family a very merry Christmas."

Westaff national operations manager Greg Jansz said it was "misleading" to say the company had banned Santa's traditional greeting and it was being left up to the discretion of Santa himself.


http://www.news.com.au/story/0,23599,22761386-2,00.html

Jedan od prvih gej parova u Velikoj Britaniji,kojima je dozvoljeno da odgajaju decu,zlostavljali su ih i prošli bez posledica,jer se socijalni radnik plašio da ne bude optužen zbog diskriminacije

Citat:A homosexual foster couple were left free to sexually abuse vulnerable boys in their care because social workers feared being accused of discrimination if they investigated complaints, an inquiry concluded yesterday.

Craig Faunch and Ian Wathey were one of the first homosexual couples in the country to be officially approved as foster parents.

They looked after 18 children in only 15 months.

With no previous convictions, they came across as respectable men who simply wanted to help boys with a variety of problems...


Kompletna vest

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/new.....ge_id=1770



offline
  • Pridružio: 05 Avg 2007
  • Poruke: 54
  • Gde živiš: u snovima

Citat:Najbolje je, kada on to radi koristeći svoje ruke: „Deca dodiruju sve delove tela svojih očeva, ponekad ga i uzbuđujući. Očevi bi trebalo da rade isto.”

ooooo, moj Boze! Shocked Shocked Shocked Evil or Very Mad Pa ovi su pukli skroz, majke mi!

A jos i ono da djeci treba dozvoliti da neograniceno masturbiraju?!?!?!
Ccc..sto rece neko: Drago mi je da ne zivim tamo!

Sto se tice Australije i Djeda Mraza-posto oni vec imaju nesto protiv tog dobrog starog cike neka ga proslijede Njemcima koji ce mozda i njeg iskoristiti u svrhu seksualnog zadovoljavanja djece Evil or Very Mad

offline
  • Pridružio: 13 Maj 2004
  • Poruke: 166
  • Gde živiš: Banja Luka

Ovaj svjet je zasluzio smak svjeta.

offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

Citat:Baka premlada da kupi vino
London - Uprava britanskog lanca supermarketa "Vejtrouz" izvinila se ženi kojoj je onemogućeno da u jednoj od njegovih prodavnica kupi bocu vina jer nije mogla da dokaže da je punoletna. Četrdesetsedmogodišnja Tina Meknoton-Džons, baka dvoje unučadi iz Vortinga, u grofoviji Zapadni Saseks, prvo je pomislila da se prodavac šali kada joj je zatražio dokaz da ima više od 18 godina. Kada je shvatila da je ozbiljan, Tina, koja kod sebe nije imala nijedan lični dokument, zamolila je svoju dvadesetdvogodišnju ćerku Fionu da umesto nje kupi crno vino. Međutim, prodavac je odbio i njoj da proda vino jer je sumnjao da će ona bocu dati majci, koju je proglasio za maloletnu. FONET


http://danas.rs/20071120/periskop1.html

Citat:VEZE - Psovanje na poslu može u velikoj meri podići moral i podstaći „ekipni duh" zaposlenih, jer im to omogućava da bolje izraze osećanja i razviju čvršće socijalne veze, rezultat je najnovijeg istraživanja u Engleskoj. Psovanje pred visokim rukovodiocima ili pred klijentima, u svakom slučaju, treba obeshrabriti i zabraniti, ali u ostalim situacijama to pomaže da se razvije solidarnost, kažu autori istraživanja.

http://www.24sata.rs/vesti.php?id=15148

Ovi garant nikada nisu bili u Srbiji.Makar bi naučili da ne daju ovakva istraživanja.

Dopuna: 23 Nov 2007 17:40

Citat:Parfemi za pse

London - Da je Velika Britanija država u kojoj se poklanja velika pažnja životinjama, potvrđuje i najnoviji proizvod, specijalno dizajniran za najboljeg čovekovog prijatelja, koji je ovih dana lansiran u britanskoj prestonici.
Naime, prodavnica kućnih ljubimaca "Mungo&Mungo" ponudila je vlasnicima pasa toaletnu vodu "Petite Amande" koja će "osvežiti kuče, a prijatna je i za ljudski nos". Za njenu proizvodnju angažovan je Lin Haris, stručnjak za parfeme, koji je kreirao "nežan miris inspirisan prirodom s notom francuske crne ribizle, narandžinog cveta, mimoze i lista ljubičice, a u bazi je slatka burbon vanila i badem".
Oni koji žele da obraduju svoje kućne ljubimce, mogu nabaviti flašicu parfema od 50 mililitara po ceni od 38 funti (53 evra). FONET


http://www.danas.rs/20071121/periskop1.html

Citat:Učiteljica primorala devojčicu da se skine gola

Učiteljica u osnovnoj školi u NJu Delhiju primorala je sedmogodišnju devojčicu da se skine gola i popne na klupu, jer nije završila svoj domaći zadatak.

Devojčica je morala potpuno da skine odeću i da stoji na klupi u učionici dok je od ostalih učenika zatraženo da "buču".

SRAMNO Učiteljica je na žalbu roditelja uhapšena ali je kasnije puštena na slobodu jer za taj prekršaj je predviđena novčana kaucija", rekao je Bagat.
Direktor Nacionalne komisije za zaštitu đečijih prava Šanta Sinha ocijenio je da incident, koji se desio 28. septembra, predstavlja varvarski čin, istakavši da niko nema pravo da tako sramno postupa sa detetom


http://www.24sata.rs/vesti.php?id=14227

Dopuna: 01 Dec 2007 11:31

Citat:Krsna slava - Titovdan
Gornji Milanovac - Meštanin rudničkog sela Dragolj Dragan Kamaljević (44) već 15 godina 29. novembar slavi kao svoju krsnu slavu, koju je nazvao - Titovdan.
Kamaljević je rekao agenciji Beta da je Dan Republike bivše SFRJ počeo da slavi umesto svoje dotadašnje krsne slave Nikoljdana, 1992. kada su počeli ratni sukobi i raspad Jugoslavije. On ističe da slavi Titovdan jer želi da sačuva trajno sećanje na Josipa Broza Tita (1895-1980) i na vreme njegovog predsednikovanja komunističkom Jugoslavijom, kada su "svi imali slobodu i ekonomski razvoj". U nameri da slavi 29. novembar kao Titovdan, Kamaljević je dobio punu podršku oca Radisava (73) i ostalih članova porodice, a ističe da će to u budućnosti nastaviti i njegova deca, koji su sada studenti. Za proslavu Titovdana Kamaljević je juče u svom domu u Dragolju pripremio bogatu slavsku trpezu i popodne je očekivao oko 30 gostiju.
- To su sve moje zvanice i rodbina, a mnogi prijatelji sa prostora bivše Jugoslavije poslali su mi čestitke - ističe Kamaljević. Beta


http://www.danas.rs/20071130/periskop1.html

Dopuna: 13 Dec 2007 20:12

Citat:11.12.2007

Koktel za 100.000 €

Londonski klub „Movida" lansirao je najskuplje piće na svetu - koktel koji je nazvan „Savršenstvo". Jedna čaša tog napitka košta 100.000 evra, a meša se i servira pod budnom pažnjom naoružanih čuvara. Koktel sadrži sledeće sastojke: veliku dozu konjaka „Luj XII", šampanjac „Cristal Rose", smeđi šećer, manju količinu bitera i nekoliko listića jestivog dvadesetčetvorokaratnog zlata. Na dnu kristalne čaše stavlja se od 11 karata dijamantski prsten.


http://www.24sata.rs/vesti.php?id=17365

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

diamond73 ::Citat:

Koktel za 100.000 €

Londonski klub „Movida" lansirao je najskuplje piće na svetu - koktel koji je nazvan „Savršenstvo". Jedna čaša tog napitka košta 100.000 evra, a meša se i servira pod budnom pažnjom naoružanih čuvara. Koktel sadrži sledeće sastojke: veliku dozu konjaka „Luj XII", šampanjac „Cristal Rose", smeđi šećer, manju količinu bitera i nekoliko listića jestivog dvadesetčetvorokaratnog zlata. Na dnu kristalne čaše stavlja se od 11 karata dijamantski prsten.


http://www.24sata.rs/vesti.php?id=17365


U jbt, od ovoga može da se rikne... Mr. Green

offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

Citat:Osniva se Crkva Džedaja u Engleskoj

Dvojica ljubitelja serijala "Zvezdani ratovi" planiraju da uspostave Crkvu Džedaja blizu svog doma u Endzelsiju, Engleska.

Braca Barni (26) i Denijel Džons (21), tj. Master Jonba i Morda Hehol, biće poglavari Crkve Džedaja, u čast filmskim dobročiniteljima, javio je BBC.
Za veru Džedaja su postali zainteresovani posto je oko 390.000 fanova "Zvezdanih ratova" širom Engleske proglasilo to za svoju religiju na internet glasanju 2001. godine.
Njihove službe će sadržati propovedi o “Sili”, trening sa svetlosnim mačevima i tehnike meditacije.

Braća kazu da su još kao deca imali dobro razumevanje “vere”, da su dobro upućeni u Jodina učenja, a znanje o borilačkim veštinama su stekli od svog oca koji je majstor karatea.
Na službama planiraju da nose džedajske tamno-braon odore, dok će vernici biti obučeni u crno.
Svako ko bude pokazao sklonost ka tamnoj strani, kao Dart Vejder u filmu, moze biti izbačen sa skupa zbog narušavanja Sile.
Trenutno nema ženskih članova, ali su dobrodošli, jer kako Barni navodi “Princeza Leja im je mnogo pomogla”.


http://www.blic.rs/zabava.php?id=28029

Dopuna: 31 Jan 2008 22:39

Citat: Goli u avionu
Berlin - Nemačka putnička agencija uvela je novi čarter let za osobe koje žele da putuju gole. Naturalistički odmori posebno su popularni među stanovnicima istočnog dela Nemačke, koji više od svega vole da se goli ispruže na plaži. "U letu se može uživati u skladu s Božjim proviđenjem", saopštila je kompanija OSIURLAUB koja se specijalizovala za turiste iz nekadašnje DDR.
Među stanovnicima nekada komunističke istočne Nemačke pokret FKK koji propagira kulturu slobodnog tela postao je vrlo popularan.
Enriko Hes, šef kompanije OSIURLAUB, rekao je da je njegov biznis plan inspirisan entuzijazmom kakav je prema naturalističkim godišnjim odmorima postojao u vreme komunizma.
Hesov avion leteće od Erfurta do baltičkog ostrva Usedom s povratkom istog dana, a karta košta 499 evra. Svi putnici leteće goli, ali golotinja će biti dozvoljena samo tokom vožnje, saopštila je kompanija. E. R.


http://www.danas.rs/20080131/region1.html

Dopuna: 26 Feb 2008 19:08

Citat:Goli u avion

Putnička agencija iz Teksasa u svoju je ponudu uvrstila novi program - let avionom na relaciji Miami, SAD - Cancun, Meksiko, a uslov je da svi putnici moraju biti potpuno goli.
Za tu je priliku iznajmljen Boeing 727 koji može primiti i do 170 putnika. Dok će svi putnici na letu biti kao od majke rođeni, posada će biti u svojim uobičajnim uniformama.
Putnici će za check-in i check-off na aerodromu morati biti potpuno obučeni, a skidanje do kraja počinje tek u avionu.
"Nedolično ponašanje bilo koje vrste neće biti dopušteno. Ovo nije Mile High Club, niti groupies skup ili nešto slično. Ovo je jednostavno let za zabavu i uživanje", izjavio je James Bailey vlasnik ove agencije za Miami Herald.
Službene vlasti nisu reagovale na neobični let. Federal Aviation Administration poručio je tek da nemaju ništa protiv takvog leta budući da ne postoji zakon kojim bi bilo propisano kako putnici moraju biti obučeni ili razodjeveni tokom leta. Jesu li putnici goli ili nisu nije pitanje bezbijednosti. (2004.)


http://prnjavor.atspace.com/zanimljivosti016.htm

Citat: Kažnjeni jer nisu dali ime detetu

Stokholm - Sud u Švedskoj kaznio je jedan par sa 5.000 kruna zbog toga što nisu dali ime detetu ni pet godina nakon što je rođeno. Sud im je najpre naložio da hitno dođu kod matičara i prijave sina, što su oni i uradili, zatraživši da u matične knjige rođenih dete bude zavedeno pod besmislenim imenom od 43 znaka -Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116.
Matičar je odbio da prihvati takav zahtev, na šta su roditelji rekli da će sina nazvati A, što je takođe odbijeno. Na kraju su morali da se pojave pred sudom, gde su pokušali da objasne da ime koje su predložili ima mnogo skrivenih značenja.
Sudija to nije prihvatio i izrekao im je novčanu kaznu, uz nalog da u najkraćem mogućem roku detetu daju "prihvatljivo ime". FONET


http://www.danas.rs/20080226/periskop1.html

offline
  • Pridružio: 03 Jun 2007
  • Poruke: 225

Ja ne mogu da verujem sta sam sad sve procitala. Svet postaje uvrnut.

offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

Citat:Legalizovana laž o neverstvu u Italiji

Vrhovni sud Italije presudio je da žene u toj zemlji imaju pravo da čak i pred sudom lažu o vanbračnim vezama kako bi zaštitile čast svojih muževa. Vrhovni sud je zaključio da žena vanbračnom vezom može da ugrozi čast i ponos čoveka s kojim je u braku, zbog čega je laganje o tome dozvoljeno i u istrazi i tokom eventualnog sudskog postupka. Presuda je u suštini poruka Italijankama: varajte ih do mile volje ali nikada nemojte to priznati. Zasad nema reakcija italijanske muške populacije na Presudu Vrhovnog suda.


http://www.dj-media.net/moduli.php?naziv=prilozi&file=clanak&sid=2822

Holandija dozvolila vođenje ljubavi po parkovima.Parovima svih orjentacija.

Citat:Seks u parku

Od zalaska do izlaska sunca u najpopularnijem amsterdamskom parku, daleko od igrališta, parovi svih seksualnih orijentacija mogu voditi ljubav. No, ta neobicna odluka ide na štetu pasa i njihovih vlasnika. Vlasnici pasa u Amsterdamu pobjesnjeli su nakon što su gradske vlasti legalizovale javni seks u jednom od najpopularnijih parkova u gradu.

Naime, amsterdamski odbornici su odlucili da u parku Vondelpark parovi, i gej i hetero, mogu imati seksualne odnose, no kako bi se parovi osjecali ugodnije morali su zabraniti šetnje psima bez uzice kroz park.

''Od kad park postoji, mogli smo naše pse puštati da slobodno trce. Necuveno je da ce nas sad zbog toga kažnjavati, a seks na javnom mjestu nece'', rekao je jedan ljutiti vlasnik psa.

''Kad psi nisu na uzici mokre i vrše nuždu gdje god stignu te uzrokuju niz neugodnosti ostalim posjetiocima parka'', rekao je sluzbenik gradskog vijeca.

''Zašto bi primjenjivali pravila na nešto na što ne možemo primijeniti pravila. Javni seks ne bi trebao biti smetnja drugim posjetiteljima parka, a odredenim grupama ljudi donijet ce veliko zadovoljstvo'', rekao je jedan od odbornika.

''Još uvijek postoje odredena pravila. Svi moraju svoje smece ponijeti sa sobom i ne smiju upraznjavati sex u blizini igrališta, a seks je dozvoljen samo od zalaska do izlaska sunca.''


http://www.kotoronline.com/naslovnaD.php?id=3110&idnad=213

A inace njihova organizacija trazi i da se spisak parkova u kojima je dozvoljeno voditi ljubav,prosiri na sve parkove u Holandiji

http://www.nisnews.nl/public/080308_2.htm

offline
  • Pridružio: 01 Nov 2005
  • Poruke: 69
  • Gde živiš: ns

Куд иде овај свет мени није јасно.
Биће скоро пропаст света!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1100 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 3 sakrivenih i 1053 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: airsuba, Alibaba1981, amaterSRB, babaroga, bigfoot, Bobrock1, Boris Bosiljčić, BORUTUS, Centauro, cifra, darkstar101, doom83, draganl, flash12, gorican, havoc995, ILGromovnik, Istman, Ivica1102, Joja, kinez88, KOV, kybonacci, macak44, mačković, Mercury, milenko crazy north, Misirac, Nemanja.M, nuke92, ObelixSRB, radionica1, robert1979, Romibrat, rovac, slonic_tonic, Srle993, vathra, virked, Vlad000, wolverined4, ZetaMan, zixmix, 1107