Trči gudo, trči

Trči gudo, trči

offline
  • DR  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 08 Okt 2004
  • Poruke: 5450
  • Gde živiš: Beograd

Stotine Rusa okupilo se proteklog vikenda na velikom spektaklu "Zoo-Rusija 2006", u okviru kog je organizovana i Treća praseća olimpijada. Bodrili su iz sve snage 12 prasića koji su se i ove godine nadmetali u trčanju, fudbalu i plivanju. Svako prase, sa portiklom na kojem je pisao njegov takmičarski broj, uneto je u arenu, sva su ljutito skičala, a Moskovljani su se kladili na pobede Mikole iz Ukrajine, Nelsona iz Južne Afrike ili domaćeg favorita Kostika Rusiča Švajna.

U fudbalu, takmičari su njuškama gurali zašećerenu loptu po građenom terenu, a pogodak bi bio zabeležen kad bi lopta ušla u gol. A, od ove godine uvedeno je plivanje u providnom bazenu sa hladnom vodom. Aleksej Šarškov, potpredsednik Praseće sportske federacije, koja zasad ima oko sto članova, objasnio je da prasići, zapravo nisu svesni jesu li pobedili ili izgubili - samo su dobro istrenirani.

- Ovi prasići-sportisti rođeni su pre nekoliko meseci i od rođenja su prolazili kroz komplikovanu obuku-prvo opštu, pa onda za pojedine sportove. I sve to pod budnim okom trenera i psihologa za životinje. A, svinje iz ruske reprezentacije marljivo su se spremale za olimpijadu na jednoj farmi u predgrađu Moskve - objasnio je Šarškov i dodao da takmičarima predstoji srećna budućnost, bili pobednici ili ne.

- Neće biti pojedeni. Kako bi neko mogao da pojede takmičara poznatog u celom svetu - obećao je Aleksej Šarškov.

Ljubitelj prasića lider ultranacionalističke Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimir Žirinovski kladio se u sto rubalja u pobedu Borke, "u čast" jednog od svojih političkih rivala. "Oduvek sam voleo prasiće, celog života. Imao sam ih pet kad sam bio dete", rekao je Žirinovski.

http://www.glas-javnosti.rs/danas/srpski/R06041802.shtml



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 954 korisnika na forumu :: 24 registrovanih, 2 sakrivenih i 928 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Andrija357, Arahne, bigfoot, FileFinder, kolle.the.kid, mikrimaus, mrav pesadinac, opt1, panzerwaffe, repac, RJ, rovac, S2M, savaskytec, Shinobi, theNedjeljko, Trpe Grozni, Vlada1389, Webb, wolf431, YugoSlav, |_MeD_|