Zanimljive vesti

27

Zanimljive vesti

offline
  • Pridružio: 18 Jun 2006
  • Poruke: 1514
  • Gde živiš: Singidunum

Virtualni šoping


Svaki se kupac pri kupovini odeće pita izgleda li dobro u odeći koju želi da kupi. Kupci će na to pitanje od sada moći da dobiju odgovor i od ogledala koje radi po principu lutke od papira.

Izumitelji iz Njujorka osmislili su ogledalo koje radi po principu lutke od papira koje će kupca skenirati i omogućiti mu da virualno isproba različitu odeću.

Dodir ogledala omogućiće i promenu boje odeće i prikazaće kako bi ona izgledala sa različitim dodacima. Međutim, pre nego što se kupac odluči za određenu kombinaciju, potvrdu mišljenja može zatražiti i od prijatelja kojima putem mobilnog telefona može poslati sliku odabrane odevne kombinacije. Novo ogledalo za vas može učiniti gotovo sve, osim da vas učini višim i mršavijim.


Izvor: http://sto-posto-zabava.com/zanimljive-vesti/januar2007.html



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 04 Jan 2006
  • Poruke: 577
  • Gde živiš: NIŠ

Ma oni truju kucice ja sam protiv toga nek zivi svako kako zeli ne treba gazda da mu odredjuje.Ja zivotinje nikad nebih mucio a ako psima prija pa nek navale i zurku ima da organizujemo.



offline
  • Pridružio: 14 Mar 2004
  • Poruke: 1190
  • Gde živiš: Ispod nivoa mora

Иди бре кад ово није било на вестима....

Ма ништа чудно за Холандију. У новинма се жале како половина паса имају зубобољу па се људима поручује да перу псеће зубе три пута недељно.

Мислим да свет има боља посла којим треба да се бави...

Али једно не схватам. Зашто би псу уопште давао пиво, а посебно нешто што је толико скупље од обичног које пас без проблема попије?? Мислим измислила је рупу уместо отвора.

offline
  • Catrin  Female
  • Legendarni građanin
  • master analiticar zastite zivotne sredine
  • Pridružio: 20 Avg 2005
  • Poruke: 3473
  • Gde živiš: Beograd

Saznala da je trudna dva dana pre porodjaja
Subota, 10. mart 2007. 14:29

Tridesetdevetogodišnja Ejpril Branum iz Kalifornije doživela je veliko iznenadjenje kada je u bolnici završila zbog želudačnih problema. Nakon pregleda, lekari su joj rekli da je trudna i da će se poroditi za dva dana.

Ejpril Branum je rekla da ništa nije primetila zbog svoje težine. Naime, Ejpril je teška 190 kilograma.

„Rekli su mi da imaju pitanje za mene: Jeste li trudni? Odgovorila sam im da nisam. Tada su mi rekli da ću roditi za koji dan.“, ispirčala je Ejpril novinarima.

http://www.mtsmondo.com/entertainment/vesti/story.php?vest=49891

"Poštar emocija" šalje poruke u bocama
Petak, 9. mart 2007. 18:45

Neizlečivi romantik iz Britanije, koji je poslednjih deset godina bacao poruke u bocama u more, možda će morati da se posveti reciklaži, prenosi Rojters.

Stjuart Konvej, samozvani "poštar emocija", lično je u vode oko Britanije pustio oko 4.000 boca sa porukama ljudi koji žele da iskažu svoja osećanja.

Naravno, usled vodenih struja, veoma mali procenat flaša završio je na obalama Francuske, Nemačke, Švedske i Holandije.

Gradske vlasti u Brajtonu, medjutim, nisu ganute ovim postupkom, već smatraju da Konvejeve poruke negativno utiču na okolinu.

"Lepo je što on misli da je to romantično, ali možda bi trebalo da nadje neki novi način za prenošenje poruka. Neke od njegovih flaša završile su na plažama u krhotinama, što je opasno za životinje, ali i ljude koji tuda hodaju" rekao je neimenovani zvaničnik.

Sam Konvej je odbacio ovakve tvrdnje, i rekao da nema nameru da reciklira svoje flaše.

"Proučio sam vetrove i struje pre nego što sam se upustio u ovaj projekat. Šanse da se neko ozbiljno povredi zbog mojih poruka su minimalne. Ne razmišljam o drugom načinu prenošenja nečijih misli i osećanja" rekao je on.

Mnogi su se tokom godina pitali šta je 45-godišnjeg administratora podataka nagnalo na ovakav postupak.

"Neizlečivo sam romantičan, ideja o porukama u bocama sinula mi je kada sam uživao na jednom brodiću. Nastaviću da besplatno prenosim ljudske misli i želje na ovaj način. Romantika ne sme da nestane" zaključio je on.

http://www.mtsmondo.com/entertainment/vesti/story.php?vest=49839

offline
  • Pridružio: 08 Apr 2007
  • Poruke: 131

offline
  • Pridružio: 18 Jun 2006
  • Poruke: 1514
  • Gde živiš: Singidunum

Sta je ovo, ja malo odem na odmor i tema pade... Very Happy

Odbegli svatovi

U književnosti i na filmu poznate su i dobro iskorišćene priče kad mladoženja ili mlada pobegnu sa venčanja pre nego što izgovore "da", ali u Austriji se prošlog vikenda dogodio beg mladog para sa svim zvanicama.

Mladenci sa svatovima, međutim, nisu pobegli pred bračnim već pred finansijskim obvezama. Kako javlja kanal ORF, oko 30 zvanica proslave novosklopljenog braka napustilo je restoran u kojem se slavilo, i to pre nego što je poslužena torta i pre nego što je plaćen račun.

Vlasti su uspele da dođu do mladenaca koji kažu da je poslužena hrana bila ispod svakog standarda i da su oni u znak protesta otišli ne plativši račun.

Vlasnik restorana suprotnog je mišljenja i kaže da su gosti pre odlaska pojeli sve poslužene bečke šnicle, kao i razno pečeno meso i salate - što i ne izgleda kao ponašanje nezadovoljnih gostiju.

Izvor: http://zanimljive-vesti.sto-posto-zabava.com/comme.....t=date_dsc

offline
  • Pridružio: 28 Maj 2006
  • Poruke: 1536
  • Gde živiš: Seven holy paths to hell

Svetsko prvenstvo u masturbiranju u San Francisku

San Francisko će 26. maja ugostiti deveto prvenstvo u masturbiranju, javlja Mondo.

Svetsko prvenstvo u masturbiranju održava se od 1998. godine, a pokrenula ga je američki hirurg Žaklin Elders, koja je dobila otkaz jer je izjavila da je "masturbacija dobra i trebalo bi je naučiti".

Učesnici će se takmičiti u 4 kategorije - najdužoj masturbaciji, najvećem broju orgazama, timskoj zabavi i novoj kategoriji, najdaljoj ejakulaciji.

Dosadašnji rekord po broju orgazama kod žena je 49, a kod muškaraca 6, dok je najduža masturbacija trajala 8 sati, javlja Mondo.

Izvor: http://zanimljive-vesti.sto-posto-zabava.com/comme.....t=date_dsc

Ajmo spremajte se Mr. Green

offline
  • srxon  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 13 Avg 2005
  • Poruke: 616

Gledanje filma „Planina Broukbek” izazvalo je kod dvanaestogodišnjakinje iz Čikaga psihološke bolove vredne pola miliona dolara. Staratelji dvanaestogodišnje Džesike Tarner iz Čikaga tužili su Ministarstvo za obrazovanje zato što je učenicima škole koju njihova ćerka pohađa, bez znanja roditelja, prikazan film o ljubavi dva kauboja „Planina Broukbek”, prenosi slovenački list „Dnevnik”. Zbog teških psiholoških bolova koje je Džesika dobila gledanjem tog filma, staratelji traže da im odbor škole koju pohađa isplati, u ime odštete, pola miliona dolara. Film je učenicima prikazala učiteljica koja je menjala kolegicu, a koja je, navodno, rekla da o tome da su gledali taj film, ne smeju da govore roditeljima. Staratelj Džesike Tarner objašnjava da je jako važno da deca ne budu izložena takvim filmovima, kao i da je prikazivanje tog filma prevršilo meru, jer su deca u toj školi već dobijala da čitaju knjige koje sadrže psovke.

Ovim povodom oglasili su se i komentatori na portalu slovenačkog „Dnevnika”, koji smatraju da „tako i treba”, kao i da je bolje da je učiteljica deci prikazala „Ramba”, „Terminatora” ili „Vol strit”.

Pojedini komentatori lista nazivali su homoseksualce pogrdnim imenima, smatrajući da su oni previše propagirani, i da se iz pomenutog slučaja „vidi kako bi bilo kada bi homoseksualni parovi mogli da usvajaju decu”.

http://www2.serbiancafe.com/lat/vesti/8/15733/

offline
  • Pridružio: 08 Apr 2007
  • Poruke: 131

Vašington -- Desetomesečni dečak iz Amerike dobio je dozvolu za nošenje oružja, a roditelji su mu kupili pušku.

Razlog za poklon jeste rođenje deteta, a otac dečaka kaže da je puška najbolji poklon koji je mogao da da sinu. Hauard ima deset meseci, još ne zna da hoda niti govori, ne može da korisiti igračke, ali već u svom arsenalu ima jurišnu sačmaru, dozvolu za nju i pištolj koji se vodi na dedu.

Dete iz Čikaga počeli su da naoružavaju roditelji, kupujući mu oružje velikog kalibra povodom rođenja.

"Nekako sam se počešao po glavi i, znaš šta, kako mu je deda kupio pištolj, ja sam mu uzeo pušku. Uzeo sam mu Beli oniks 686 beretu. To je sačmara tipa 12 i da prilično je sirova", kaže Hauard Ludvig stariji, otac deteta.

Hauard stariji nije hteo sinu da kupi plastičnu pušku, kakve se kupuju deci. Uzeo mu je pravu i za nju propisno tražio i dobio dozvolu.

Hauard mlađi je najmlađi Amerikanac koji poseduje vatreno oružije. Kada bude porastao, roditelji će ga naučiti kako se puca iz puške koja nije namenjena za lov.

"Malo sam se iznenadio što sam dobio dozvolu. Očekivao sam odgovor, tipa 'Prestanite da nam šaljete zahteve. Nećemo dati odojčetu dozvolu za oružje'", kaže otac deteta.

"Nećemo baš obesiti pušku iznad kolevke ili tako nešto. Čekaćemo dok, znate već, ne poraste. Kad bude bio stariji, mi ćemo ga podučiti bezbednom rukovanju oružjem i kako pravilno da ga upotrebi", kaže on.

Drugi amandman američkog ustava garantuje pravo amerikancima da se naoružaju. To pravo žustro brani Nacionalna asocijacija za puške, jedna od najmoćnijih organizacija u Sjedinjenim državama, koja broji preko 3 miliona članova. Nju podržavaju najbogatiji građani, a moć im je tolika da grupe koje se bore za zabranu prodaje oružija bez detaljne provere kupca, ne mogu da ograniče prodaju. Slobodno posedovanje naoružanja je razlog zbog koga je Amerika na prvom mestu po broju ubistava.

b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&....._id=247062

offline
  • Pridružio: 14 Mar 2004
  • Poruke: 1190
  • Gde živiš: Ispod nivoa mora

Помахнитали грађани, помахнитала држава, помахнитала спољна политика....

Sila je Bozja mila..., God save Amerika Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1103 korisnika na forumu :: 35 registrovanih, 9 sakrivenih i 1059 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, babaroga, BlekMen, celik, darkangel, dragoljub11987, Fabius, Frunze, hologram, JOntra, Karla, krkalon, ladro, laurusri, Leonov, Luka Blažević, milanovic, milenko crazy north, milutin134, MiroslavD, nemkea71, novator, pein, Singidunumac, Sir Budimir, slonic_tonic, Srle993, tmanda323, vladaa012, vladulns, yufighter, Yugol33, zillbg, zziko, Čivi