Problem sa Teamviewerom i proxy switcherom

Problem sa Teamviewerom i proxy switcherom

offline
  • Pridružio: 18 Jul 2003
  • Poruke: 4201
  • Gde živiš: U zlatnom kavezu

Simptomi su sledeci:
Kada hocu da sezakacim sa teamviewerom on pukne ili se zatvori sam od sebe..... prijavi "dont send" error.
Pokusao sam da ocistim registry, ali bez efekta.... program sam uvek pokretao nisam instalirao..... pokretao sam i 3 i 4 mozda je to napravilo papazjaniju.... Jel imao neko ovih iskustava.... OS winxp sp3
Proxy switcher mi je danas javio da ne moze da se nakaci na port 1080 proverio sam sa provajderom on ga nijje zatvorio.....
Any Idea?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1184 korisnika na forumu :: 83 registrovanih, 6 sakrivenih i 1095 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, A.R.Chafee.Jr., aboris, amaterSRB, Arsenije, Ben Roj, bojcistv, Boskovic, Brada i Gibanica, branko7, brundo65, Bubili, dejanbenkovic, DejanSt, DENIRO, doklevise, draganca, draganl, drimer, Drug pukovnik, DucicM, Džordžino, excentric, gomago, Griffon vulture, hyla, ikan, kairos, Komentator, Konda, Koridor, Krusarac, laki_bb, liman, Markoni29, menges, mercedesamg, Milan A. Nikolic, milan47, mile23, misa1xx, mkukoleca, moldway, nebidrag, novator, ofbeyond, panzerwaffe, prle122, rajkoplje, Recce, rikirubio, riva, rkekoke, RobinHood12, Rocker, rovac, ruso, S2M, sabros, segax1, Shinobi, slonic_tonic, Smajser, Smd, sombrero, spektorsky, Srky Boy, Steeeefan, Stoilkovic, Stuka76, taz1cl, Viceroy, Vlada1389, vladas87, vlahale, voja64, VucoCar, Webb, wizzardone, x9, zillbg, zxstole, Čivi