WMP problem

WMP problem

offline
  • Pridružio: 17 Jan 2009
  • Poruke: 8

Imam problem sa Windows Media Playerom... Šta god da kliknem, i na koji god način da ga pokušam otvoriti ne mogu(dupli klik na ikonu, iz run konzole, pokretanje iz task managera...). Nema ga u procesima u task manageru, tako da nije problem dupliranja procesa.

Jedino rješenje je: support.microsoft.com/kb/925704/en-us...ALI, to moram da uradim svaki put kada upalim računar.

Zna li iko rješenje?

Hvala



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Spy
  • Pridružio: 21 Jul 2007
  • Poruke: 9424
  • Gde živiš: Kako kad

Jel ti radi SideBar kako treba?



offline
  • Pridružio: 17 Jan 2009
  • Poruke: 8

radi, bez problema

offline
  • Pridružio: 25 Nov 2007
  • Poruke: 187

Da mu nisu možda oštećeni fajlovi jscript.dll i/ili vbscript.dll??
Znam da bi to mogao da proveriš sa Search Assistentom (bar na XP),ako se ne pojavljuje animacija (ker) onda ti fale,a ako se pojavljuje onda nije to...Pokušavam da dam ideju,pošto vidim da koristi Vistu,a nju još nijesam upoznao..

offline
  • Spy
  • Pridružio: 21 Jul 2007
  • Poruke: 9424
  • Gde živiš: Kako kad

Ok, hajde onda ovako, posto je problem i resenje tu negde blizu, oko registracije skripti, posto posle njih radi. Iskljuci sve programe i sidebar, znaci nista ne radi, bilo bi dobro da iskljucis i antivirus, firewall i slicno sta imas.

Podignes CMD pa kucas, ali to vec znas da ti ne obajsnajvam.

Hajde ovako, prvo reregistruj xml:

regsvr32 msxml3.dll

Naravno posle toga enter.

Pa onda

regsvr32 scrrun.dll

regsvr32 jscript.dll

regsvr32 vbscript.dll

Trebalo bi da ide ovim redom, posle svakog reregistrovanja ces dobiti poruku tipa:

DllRegisterServer in pa ime skripte succeeded ( ili nije zavisi sta se desilo )

CMD moras podici kao administrator, znaci desni klik na nju pa Run As Admin.

Posle ovoga moras restartovati masinu, moze da bude nekih propratnih efekata pre restarta, da "poludi" IE, iskoci milion obavestenja o greskama i slicno, sve to ignorisi i samo restartuj masinu, obavezno javi da li je uspelo.

offline
  • Pridružio: 17 Jan 2009
  • Poruke: 8

nije... sve je succeeded, ali nakon restartovanja i dalje ne radi

offline
  • Pridružio: 25 Nov 2007
  • Poruke: 296

e ovako imam WMP 11 do danas mi je radio bezprijekorno ,e sad kad ga pokusam pokrenuti dolazi mi onaj prozor :
Send Error Report Don"t Send

e sad da li je moguce da su osceteni neki fajlovi u registry bazi ili bilo sta jer tek onako mi je to ispalo kad sam pokusao da ga upalim Sta mi vi predlazete da uradim

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 726 korisnika na forumu :: 34 registrovanih, 5 sakrivenih i 687 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, aramis s, Atomski čoban, bojank, bojanM84, cenejac111, Despot1, Doctor NO, dragon986, Dusan Medojevic, h8propaganda, HrcAk47, ivan1973, kolateralnasteta, Kruger, ljiljak, MB120mm, mercedesamg, Mercury, mrvica78, ostoja, panonski mornar, Sale.S, sevenino, sokars, StepskiVuk, Stole Balkanboy, stug, Tas011, UAV operator, Van, vathra, VJ