Pitanja za Samsung Galaxy Y GT - S6102

2

Pitanja za Samsung Galaxy Y GT - S6102

• Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009

Zdravo Goco. Preporucujem ti da poslusas savet TwinHeadedEagle-a, jer je on najblizi problemu koji imas.
Znas dobro engleski, stoga prelistaj malo podesavanja na telefonu (Settings).

Ja cu da okacim primer sa svog telefona i dopuniti poruku.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 23 Avg 2012
  • Gde živiš: BG

Telefon ti skida preko mobilnog interneta (ne wifi-ja nego 3G,edge) i to ti trosi kredit.

• Fil  Male
  • Legendarni građanin

Napisano: 30 Avg 2012 0:10

Settings --> Wireless and Network --> Mobile Networks : iskljuci opcije
a) Use packet Data
b) Data Roaming

Podesavanja mogu da zavise od telefona do telefona i verzije Androida, ali verujem da ces se snaci.

Sada cu da vidim jos opcija.

Dopuna: 30 Avg 2012 0:17

Takodje, imas podesavanja unutar Settings --> Accounts and sync:

a) Bacground data (ovo cesto iskljucim, a ukljucim kada preuzimam aplikaciju sa Google Play Store (mora))
b) Auto-Sync (ovo mi je iskljuceno --> iskljuci i ti).

Settings --> About Phone --> Software Update:
a) iskljuci: Auto update
b) Strikliraj: Wi-Fi only !

• Daydreamer
  • Pridružio: 07 Nov 2008
  • Gde živiš: Land Of Maybe

Au, mnoge opcije su bile uključene. Hvala puno na nesebičnoj pomoći, nadam se da će sada biti u redu. smešak
Što bi rekla Olivera Kovačević - Velika hvala! Mr. Green

• u administraciji
  • Pridružio: 16 Okt 2010
  • Gde živiš: KRAGUJEVAC

Bravo Phil to je uzrok, jer joj je uključen net i stalno updejtuje app, a ako je još na automatski namešteno da se app updejtuju, onda kredit(MB) idu kao ludi. A obaveštenja ti stižu jer je uključena opcija Auto Synh, obično kada se uzima tel kod operatera, i ako oni stave SIM karticu, prvo isključe Mobile Data,.
Samo odradi kako je Philoshoper rekao i prestaće sve, i koristi wi - fi uvek, ne znam kakav paket imaš, da li imaš neograničen net, a ako nemaš onda samo wi - fi koristi.A ako imaš neograničen, onda to i nije tako strašno, mada su oni opasni, pa ti daju, lupam 1gb pri punoj brzini net, a kada potrošiš ide 128kb-s brzina kod Telenora slučaj, za ostale , ne znam.

• Fil  Male
  • Legendarni građanin

g0c47777 ::Au, mnoge opcije su bile uključene. Hvala puno na nesebičnoj pomoći, nadam se da će sada biti u redu. smešak

Nema na cemu, sta god treba tu smo da pomognemo Ziveli

Preleti malo forum, ima zanimljivih stvarcica (preleti i indeks korisnih tema u ovom potforumu).

I javi obavezno da li je sve OK, tj. da li je resen problem Zagrljaj

• Pridružio: 09 Avg 2011
  • Gde živiš: Beograd

g0c47777 ::Au, mnoge opcije su bile uključene. Hvala puno na nesebičnoj pomoći, nadam se da će sada biti u redu. smešak

Tako ti je kad kupis Android telefon, ja sam nailazio na nekoliko telefona koje ljudi kupe, a internet ukljucen Smile

Em sto skida kredit, em sto jede bateriju...

• u administraciji
  • Pridružio: 16 Okt 2010
  • Gde živiš: KRAGUJEVAC

Moja drugarica radi u Vipu kod mene u Kragujevcu, i čovek uzeo Android tel na pretplatu ali mu nisu isključili mobilni net. On nije znao stalno bio uključen, radio updejtove, i i stigao račun na 50.000din lično sam video foto kopiju računa. Zato ja kada sam uzeo tel u Telenor odmah sam kazao isključite mi mobilni net i lik mi priča da ima dosta slučajeva sa visokim računima upravo zbog neisključivanja mob neta

• sr79 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 03 Okt 2012

Zahvaljujuci vama sam i ja resila problem sa kreditom,ali nikako da vidim sta treba da iskljucim ili ukljucim da mi jedna te ista porukja ne stize po nekoliko puta... Moze li pomoc?

• Fil  Male
  • Legendarni građanin

Pozdrav i dobrodošla na forum. Možeš li da precizno opišeš kako se manifestuje problem? Smile

- da li primaš istu poruku više puta od jednog korisnika ili od svakog korisnika ili od samo nekih korisnika?
- ima li išta neobično da primećuješ?

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 2052 korisnika na forumu :: 75 registrovanih, 15 sakrivenih i 1962 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 6018 - dana 19 Dec 2025 13:41

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9191vs, acov34, ArchaBasha, Asparagus, baltazar01, Bbbggg1979, Belac91, blatruc82, bojank, bojanstros9, Borski1977, brandža84, calvi, Cicumile, cifra, crazydkure, Crazzer, darkkran, Deki Duga Devetka, Django777, Doc, Doca, doktor097, DonRumataEstorski, drimer, dule10savic, dusan.l, Dzoni70, Džekson, FileFinder, Georgius, Haris, Inner-Cell, ivan_8282, jalos, jodzula, Kajzer Soze, Kazablankasrb, Kenanjoz, kybonacci, Laluvr, Leonov, Marko Marković, mat, mercedesamg, Metanoja, MIKI63, Milan A. Nikolic, Milan Miscevic, mile.ilic75, Milometer, milutin134, mkukoleca, mocnijogurt, moldway, muaddib, neko iz mase, Niki2024, Nikolajevic, nisamBot, opt1, Paklenica, precan, procesor, proka89, radoznao, Semberija, Sevatar, Shajlok, sspp, stegonosa, strelac07, vuksa72, Wrangler, zubri