Deklaracija o oglasavanju - moze li u elektronskoj formi?

Deklaracija o oglasavanju - moze li u elektronskoj formi?

offline
  • Pridružio: 07 Jul 2008
  • Poruke: 6

Napisano: 20 Dec 2010 18:09

Zdravo svima,

Neznam da li sam pogodio pravu kategoriju za ovakvo pitanje, ali evo ga...

Deklaracije o oglasavanju od strane oglasivaca moraju da se poseduju vec neko (duze) vreme, bez obzira da li je u pitanju TV,radio,Internet ili nesto drugo. (Onaj ko postavlja tj. emituje oglas mora da ima ovaj dokument koji mu daje oglasivac, osoba koja oglasava nesto.)

Imam veb sajt na kome korisnici postavljaju besplatno male oglase u jako prostoj formi. Namera mi je da otvorim dodatni servis sa malo boljim opcijama za oglasavanje i to i naplacujem preko SMS poruka. Samim tim hocu da pribavljam ove deklaracije o oglasavanju, ali je to malo naporno ako je oglasivac kratkorocan, tj. dosao je na sajt jednom, pa sledeci put mozda i nece imati zbog cega da postavlja oglas na mom sajtu.

Moje pitanje je da li je neko upoznat ili vec ima drugacije resenje, jer sam razmisljao da ovakvu deklaraciju za popunjavanje ponudim korisniku na zadnjem koraku pri postavljanju oglasa. Znaci kada korisnik ostavi sve potrebne podatke,pre nego sto usnimi novi oglas, dobije sledecu stranu sajta na kojoj je moj obrazac deklaracije o oglasavanju koju mora da popuni jer inace oglas nece biti postavljen ako se ovaj poslednji korak preskoci.
Znaci obrazac cu ja da napravim (cak i verziju za stampu), tako da cemo i korisnik i ja imati ovu deklaraciju popunjenu, pa i izstampanu, ali bez svojerucnog potpisa.


Da li je ovo dovoljno i moze da zameni dokument koji je fizicki poslat postom?

Hvala svima.

Dopuna: 24 Dec 2010 16:53

Da li je neko imao iskustva sa ovim deklaracijama o oglasavanju?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 635 korisnika na forumu :: 11 registrovanih, 2 sakrivenih i 622 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, Battlehammer, Bobrock1, cikadeda, DPera, Kenanjoz, Krvava Devetka, Lord Nem, nemkea71, slonic_tonic, zlaya011