Dzigerica s gljivama

Dzigerica s gljivama

offline
  • Sneg 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 29 Sep 2005
  • Poruke: 527

Sastojci: (za 6 osoba)
glavica crnog luka
1 kg pilece dzigerice
1 kg sampinjona
1 dcl belog vina
1 dcl pirea od paradajza
1 kafena kasika slatke mlevene paprike
1 dcl ulja
1 dcl kisele pavlake
1 – 2 feferona
1 dcl govedje supe
so, biber

Na ulje u tavi staviti naseckani luk, dodati pilecu dzigericu da se izdinsta, ali ne do kraja. U posebnoj tavi, odvojeno, na ulju se proprze sampinjoni, takodje ne do kraja. Tada se i dzigerica i gljive spoje u jednu posudu, pa se odmah doda pire od paradajza, slatka paprika, feferoni, so i biber. Zalije se supom, pa se stavi na umerenu vatru i pusti da sve zajedno prokuva. Pred kraj kuvanja dodaje se belo vino, a na kraju i kisela pavlaka. Jelo je aromaticnije ako se pospe naseckanim persunom.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1353 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 7 sakrivenih i 1315 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Ageofloneliness, babaroga, bojcistv, darkangel, Dorcolac, FileFinder, GandorCC, Georgius, hatman, kinez88, kolle.the.kid, Marko Marković, MB120mm, Mixelotti, nebkv, Nemanja.M, nenaddz, oganj123, procesor, RJ, rodoljub, royst33, S2M, Skywhaler, Toper, vathra, VitezKoja, vladulns, YugoSlav, zlaya011