CEFL i SAFS liga - komentari i vesti

1

CEFL i SAFS liga - komentari i vesti

offline
  • Pridružio: 18 Dec 2003
  • Poruke: 7953
  • Gde živiš: Graceland

Za sve ljubitelje domaceg americkog fudbala, napravio sam malu temu.
SELAF - Southeastern European League of American Football (za sada) cine cetiri tima iz Srbije i jedan iz Slovenije:
- Beograd Vukovi,
- Kragujevac Wild Boars,
- Sremska Mitrovica Legionaries,
- Novi Sad Dukes i
- Ljubljana Silverhawks.

Evo zvanicnog sajta SELAF-a:

http://www.selaf.com/vest.php?vest=arh&lang=sr

Evo zvanicnog sajta SAFS lige (srpska liga):

http://www.safsrbija.com/

Ovu ligu cine:
- Beograd Blue Dragons
- Beograd Električar
- Beograd Vukovi
- Inđija Indians
- Jagodina Strawberry Celts
- Klek Knights
- Kragujevac Wild Boars
- Kraljevo Royal Crowns
- Kula Hunters
- Novi Sad Dukes
- Obrenovac Sky Thunders
- Pančevo Panthers
- Požarevac Outlaws
- Sirmium Legionaries
- Smederevo Bedemi
- Sombor Celtis
- Šabac Sharks
- KAF Vršac


B92 ime kratku istoriju SELAF lige na ovom linku:
http://www.b92.net/sport/temab92.php?nav_id=214054.....;yyyy=2006

Finale SELAF-a odigraće se ove nedelje na stadionu Radničkog sa Novog Beograda (14h), a za najviši plasman boriće se Vukovi iz Beograda i kragujevački Wild Boarsi.

Po najavama, bice cheerleadersica i u poluvremenu sviraju Nightshift Smile



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • tonca  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 15 Jun 2005
  • Poruke: 410
  • Gde živiš: Novi Beograd/Nis

Upravo sam se vratio sa finalne tekme.
Wild Boarsi su dobili rezultatom 23-12, zahvaljujuci mnogo boljoj igri u prvom poluvremenu.

U kragujevackom klubu se istakao Ristic Aleksandar, posebno u prvom poluvremenu, kada je gotovo svaka akcija isla preko nega, trcanjem.
Kod Beogradjana je u drugom poluvremenu Golusin Jovan radio ono sto je Ristic u prvom za kragujevcane, ali je kvoterbek Vukova imao par presecenih lopti (uz nekoliko dobrih paseva, sto nije bilo dovoljno).
Wild Boarsi su manje gresili, i zasluzeno pobedili.

Sve u svemu, pun stadion, dobra organizacija uz "fantasticno" pevanje himne Nikole Djuricka. Laughing



offline
  • Pridružio: 18 Dec 2003
  • Poruke: 7953
  • Gde živiš: Graceland

Kragujevac održao prednost, osvojio titulu
Goran Košutić

Kragujevac Wild Boarsi savladali su beogradske Vukove u SELAF finalu 23-12 i time zaslužili naslov šampiona za sezonu 2006. Pred punim tribinama na stadionu FK Radnički na Novom Beogradu, Kragujevac je, kao i u poslednjem meču ova dva tima, stekao veliku prednost na početku meča koju nisu ispustili do kraja.

I ovaj put su presudile izgubljene lopte, kojih su Vukovi imali pet, a Wild Boarsi samo jednu na celom meču.

Vukovi su se ovaj put trgli pred kraj prvog poluvremena i pružili dobru utakmicu za oko 4000 ljudi na tribinama, ali je Kragujevac pravio poene u ključnim trenucima čime je primorao Vukove da konstantno jure rezultat. U takvoj situaciji, Wild Boarsi su koristili greške Vukova i trošili vreme do kraja meča.

Krenuli su žestoko na neiskusnog QB-a i pritom više puta pogrešili i prešli liniju skrimidža pre izvođenja lopte, dozvoljavajući Vukovima veliki broj jardi putem kazni. Ali to je na kraju bilo uspešno, jer je Nemanja Petković bacio četiri interceptiona, od kojih su drugi i treći praktično rešili meč, jer su se dogodile u uzastopnim posedima unutar 40 jardi u poslednjoj četvrtini. Do kraja meča Petković je bacio još jedan loš pas u ruke Marka Obradovića, kada je njegov tim već očajnički jurio poene u poslednja dva minuta. Marko Obradović je bio izvanredan u svom poslednjem meču zabeleživši dve presečene lopte i veliki broj obaranja, pa je nagradi za najboljeg defanzivca lige pridodao i nagradu MVP-a finala.

Tri brza poentiranja Wild Boarsa u prvoj četvrtini otpočela su famblom koji je načinio Lazar Nikoliću prvoj akciji Vukova, koji su Boarsi ubrzo pretvorili u tri poena. U narednom napadu Vukova, Petković je u prebacio Nikolu Ralenca, koji je zakačio loptu i skrenuo je u ruke Marka Košutića, pa je ubrzo bilo 10-0, nakon što je isti igrač prešao 45 jardi za TD. Poslednji TD u prvoj četvrtini Boarsi su postigli kada je Nemanja Trajković uputio pas koji je u end zoni uhvatio Žarko Đorđević za 16-0 posle blokiranog ekstra poena.

Vukovi su konačno pokazali nešto u drugoj četvrtini, kada je nakon dva uzastopna prva dauna, Petković dodao do Pavla Tasića koji je pretrčao preostalih 50 jardi za TD. Međutim katastrofalan propust odbrane Vukova na manje od pola minuta do kraja poluvremena, rezultovala je poenima koje je postigao Ognjen Nikolić, koji je dobio loptu i pretrčao 56 jardi za TD, uz sjajno blokiranje svojih saigrača.


U drugom poluvremenu Vukovi su uspeli da steknu dobru poziciju na terenu nakon još jednog TD-a, koji je postigao Jovan Golušin trčanjem od 8 jardi. Golušin je pokrenuo napad, a i Petković je sa nekoliko pasova doveo tim pred end zonu. Međutim nakon toga, napadi Vukova su se konstantno završavali na polovini Boarsa izgubljenim loptama. Poslednju šansu Vukovi su imali nakon fumbla Trajkovića na polovini Kragujevca, ali je Petković zabeležio još jedan INT.

MVP Finala, Marko Obradović posle utakmice je rekao da i pored prestanka igranja, planira da ostane u klubu. "Prvo poluvreme je bilo lakše nego što smo očekivali. I napad i odbrana su pokazali kvalitet više u odnosu na bilo koju utakmicu u sezoni. Teško nam je išlo u drugom poluvremenu, ali to je bilo i zato što smo se trudili da potrošimo vreme", rekao je on. Glavni trener Vujica Samailović smatra da je njegov tim odigrao skoro savršeno. "Malo nam je bilo krivo zbog fumbla, čime su Vukovi dobili loptu na našoj polovini, ali osim toga sve je bilo odlično", rekao je Samailović.

"Bez Andreja, našeg prvog QB-a i nismo mogli više", izjavio je Pavle Tasić iz Vukova. "Onaj prvi fumble možda i nije morao da se desi, ali ove presečene lopte su možda i neka nužnost. Spremaćemo se za narednu sezonu sa prvim QB-om i nadamo se da će biti bolje. Zadovoljan sam Ligom, posebno zbog dobre posete tokom cele sezone."

"Pogrešili smo na početku, imali smo dve, tri greške koje su oni iskoristili. Mislim da se već na početku prelomio meč, posle je već sve bila rutina Wild Boarsa, koji su iskusna ekipa", posle meča rekao je Igor Hoffmann.

Liga se nastavlja naredne sezone, ali do tada, Kragujevac Wild Boars su šampioni.

Dopuna: 04 Apr 2007 20:42

SELAF 2007
Goran Košutić

SELAF

Nakon uspeha koji je predstavljala prošla sezona, SELAF sezona za 2007. godinu označava početak velikih promena u formatu lige. Prvo, Liga je proširena na šest timova, čime su još dve zemlje dodate u SELAF i drugo, timovi su podeljeni u dve konferencije, Sever i Jug.

Dva nova tima, Gladiatori i Wolvesi, sa jednim starim – Ljubljanom će formirati Sever, dok će timovi iz Srbije držati Jug. Imena konferencija su prvobitno trebalo da budu Istok i Zapad, ali je Liga izabrala Sever i Jug na kraju.

Četiri od pet timova od prošlogodišnje postave se vraća u ligu ove godine. Za razliku od prošle godine, timovi će odigrati sedam utakmica regularne sezone, jednu manje nego 2006. ali je plejof proširen i uključivaće polufinala, pa će broj mečeva za timove koji stignu do finala ostati devet.

Timovi će igrati protiv protivnika iz konferencije dva puta, kao i jednom sa protivnicima iz druge konferencije. Pošto postoji neparan broj timova u obe od konferencija, ove godine timovi Severa će igrati dva meča na strani i jedan kod kuće u međukonferencijskim utakmicama.

Prva dva u svakoj konferenciji će se kvalifikovati za plejof koji će početi drugog vikenda oktobra – 13/14. oktobra i pobednici će napredovati do drugog SELAF Bowla, zakazanog za 27/28. oktobar. Grad koji će biti domaćin Bowla još nije izabran, ali u slučaju da Kragujevac dođe do najvažnije utakmice sezone, oni će imati čast da kao vladajući šampioni budu domaćin.

Sezona otpočinje 1. aprila u Kragujevcu kada će Wild Boarsi ugostiti novosadske Dukese, jedini tim koji ih je pobedio 2006.

Favoriti na početku su bez sumnje novopridošli, austrijski Gladiatorsi i mađarski Wolvesi. Prva prilika da vidimo koji od ova dva tima je bolji će biti 19/20 maja kada će se susresti u Budimpešti. Među drugim utakmicama od značaja tu su prvi meč timova iz drugih konferencija između Ljubljane i Kragujevca u Sloveniji i naravno, najveći srpski derbi između Beograda i Kragujevca prvog vikenda maja u Beogradu.

Kao i prošle godine, SELAF će napraviti pauzu u Junu i nastaviće se ponovo u Septembru.

Takođe je bilo proceduralnih promena. Najvažnije od promena ove vrste je da će četvrtine u toku utakmica trajati 12 minuta, kao i da je igrač sada dostupan timu za plejof samo ako je bio na rosteru na dve utakmice u toku regularne sezone. Izuzetak je u slučaju povrede; u tom slučaju igrač ima pravo da igra bez obzira na to pravilo. Takođe, timovi mogu da registruju do 53 igrača u toku sezone, od kojih su 45 aktivni za utakmicu.

http://www.selaf.com/news.php?vest=101&lang=sr

Dopuna: 04 Apr 2007 20:43

Evo rezultata:
Kragujevac Wild Boars - Novi Sad Dukes 01.04.2007. 5-30

Dopuna: 04 Apr 2007 20:44

Evo sajta Gladijatora iz Austrije:
http://www.gladiators.at/index1.htm

A evo i Vukova iz Madjarske:
http://www.wolves.hu/

Dopuna: 04 Apr 2007 20:46

Evo rezultata SAFS lige:
31.03. 15h Klek Knights - Sirmium Legionaries 13:3
01.04. 13h Pančevo Panthers - Beograd Blue Dragons 6:34

Dopuna: 16 Apr 2007 12:08

Novi rezultati:

Ljubljana Silverhawks - ASVO Gladiators 07.04.2007. 6-38
Novi Sad Dukes - Vukovi Beograd 14.04.2007. 21-19

Tabela:
North
ASVO Gladiators 1-0
Budapest Wolves 0-0
Ljubljana Silverhawks 0-1
South
Novi Sad Dukes 2-0
Kragujevac Wild Boars 0-1
Vukovi Beograd 0-1

Nacionalno prvenstvo
(sa zastitnom opremom)
31.03. 15h Klek Knights - Sirmium Legionaries 13:3
01.04. 13h Pančevo Panthers - Beograd Blue Dragons 6:34
14.04. 15h Sirmium Legionaries - Pančevo Panthers 9:3
15.04. 16h Beograd Blue Dragons - Klek Knights 9:26

SAFS liga
(bez zastitne opreme)
Nije jos pocela Smile

offline
  • Pridružio: 29 Mar 2006
  • Poruke: 2215
  • Gde živiš: in the heart of the city

Evo sajta KAF Vršac: http://www.kafvrsac.com/

offline
  • Pridružio: 18 Dec 2003
  • Poruke: 7953
  • Gde živiš: Graceland

SELAF:

Novi Sad Dukes - Vukovi Beograd 14.04.2007. 21-19
Ljubljana Silverhawks - Kragujevac Wild Boars 22.04.2007. 26-19
Novi Sad Dukes - Ljubljana Silverhawks 28.04.2007. 38-0
ASVO Gladiators - Vukovi Beograd 28.04.2007. 14-21


North

Ljubljana Silverhawks 1-2 1-1 0-1 32-95
ASVO Gladiators 1-1 0-1 1-0 52-27
Budapest Wolves 0-0 0-0 0-0 0-0

South

Novi Sad Dukes 3-0 2-0 1-0 89-24
Vukovi Beograd 1-1 0-0 1-1 40-35
Kragujevac Wild Boars 0-2 0-1 0-1 24-56

Nacionalno prvenstvo
(sa zastitnom opremom)
28.04. 16h Klek Knights - Pančevo Panthers 45:0
29.04. 16h Beograd Blue Dragons - Sirmium Legionaries 18:8

SAFS
(bez zastitne opreme)
22.04. Sever Inđija Indians - Smederevo Bedemi 6:8
22.04. Jug Čačak Angel Warriors - Niš Imperatori 36:6
22.04. Jug Jagodina Ćurani - Mladenovac Forestlanders 6:26

Dopuna: 13 Jun 2007 9:34

SELAF

Vukovi Beograd - Kragujevac Wild Boars 05.05.2007. 34-0
Ljubljana Silverhawks - Budapest Wolves 12.05.2007. 16-37
Budapest Wolves - ASVO Gladiators 19.05.2007. 42-21
Novi Sad Dukes - Kragujevac Wild Boars 20.05.2007. 23-14
Vukovi Beograd - Ljubljana Silverhawks 26.05.2007. 41-0
Budapest Wolves - Novi Sad Dukes 27.05.2007. 42-26
Kragujevac Wild Boars - Vukovi Beograd 03.06.2007. 10-41
ASVO Gladiators - Budapest Wolves 10.06.2007. 21-41


North

Budapest Wolves 4-0 2-0 2-0 162-84
ASVO Gladiators 1-3 0-2 1-1 94-110
Ljubljana Silverhawks 1-4 1-2 0-2 48-173

South

Novi Sad Dukes 4-1 3-0 1-1 138-80
Vukovi Beograd 4-1 2-0 2-1 156-45
Kragujevac Wild Boars 0-5 0-2 0-3 48-154

Nacionalno prvenstvo, Grupa A
12.05. 16h Pančevo Panthers - Klek Knights 21:14
12.05. 16:30h Sirmium Legionaries - Beograd Blue Dragons 26:34
26.05. 16h Pančevo Panthers - Sirmium Legionaries 26:29
26.05. 17h Klek Knights - Beograd Blue Dragons 0:12
09.06. 16:30h Sirmium Legionaries - Klek Knights 38:25
10.06. 17h Beograd Blue Dragons - Pančevo Panthers 13:14

Nacinonalno prvenstvo, Grupa B
27.05. 15:30h Vrbas Hunters - Požarevac Outlaws 26:6
27.05. 17h Vukovi II - Vršac 14:7
10.06. 16h Obrenovac Sky Thunders - Vrbas Hunters 0:74
10.06. 17h Požarevac Outlaws - Vukovi II 13:27

SAFS
12.05. Jug Niš Imperatori - Jagodina Ćurani 72:7
13.05. Sever Šabac Sharks - Smederevo Bedemi 30:14
13.05. Jug Mladenovac Forestlanders - Čačak Angel Warriors 7:34

02.06. Jug Mladenovac Forestlanders - Niš Imperatori 0:14
03.06. Sever Inđija Indians - Šabac Sharks 0:22
03.06. Jug Čačak Angel Warriors - Jagodina Ćurani 64:6

Dopuna: 13 Jun 2007 9:35

Budimpešta juri prvo mesto
http://www.selaf.com/news.php?vest=137&lang=sr
Goran Košutić

Prošlonedeljna utakmica u Kragujevcu je bila poslednja u Jugu, a ove nedelje u Rudersdorfu odigraće se poslednja utakmica prolećne sezone SELAF-a. Gladiatorsi dočekuju Budapest Wolvese u nedelju, u utakmici koja predstavlja poslednju šansu da ugroze Wolvese na vrhu konferencije Sever.

Gladiatorsi nisu imali najbolju debitantsku sezonu. Ako njihov poraz u Budimpešti pre tri nedelje u Budimpešti nije toliko iznenađujuć, poraz protiv Beograda kod kuće jeste i takođe ih je doveo u situaciju da poraz u nedelju znači i osigurano prvo mesto za Wolvese i playoff utakmicu kod kuće u oktobru. Kako Wolvesi imaju 3 pobede, a Gladiatorsu jednu uz 2 poraza, pobeda Wolvesa garantuje da, čak i da oba tima završe sa skorom 4-3, Budimpešta ima prednost zbog obe pobede u međusobnim utakmicama.

Sa njihove strane, Budimpešta je bila gotovo nezaustavljiva, mada je napad bio daleko impresivniji nego odbrana. Postigli su 37 poena u prvoj utakmici i tačno 42 u obe poslednje utakmice kod kuće; Vasyl Yordan će tek da baci presečen pas, a njihova igra trčanjem je proizvela 193 jarde po meču, po čemu su drugi i jedino iza Beograda.

Fullback Péter Cseperkáló je drugi trkač SELAF-a, ali za ne verovati je da je to postao na samo 18 nošenja, a takođe vodi ligu u broju trčanja od bar 20 jardi sa 9. Ovaj tim takođe dobija solidnu jardažu od ostalih RB-ova, među prvima je István Demeter, koji će igrati nakon odličnog nastupa protiv Novog Sada, kada je prešao 100 jardi u pobedi.

Za razliku od njih, Gladiatorsi se mnogo više oslanjaju na Bernharda Kambera i njegovu ruku. On je uputio tačno dva puta više pasova od Yordana u istom broju mečeva, ali nije imao ni blizu istu pomoć od svojih running backova. Ipak, njihov glavni problem je nedostatak raspoloživih igrača. Teško je nadmetati se sa najmanjim rosterom u SELAF-u i igračima koji igraju više pozicija, posebno protiv Budimpešte, tima koji ima maksimalan broj od 53 licenciranih igrača.

Dodatan problem za ovaj tip tima su povrede. Running back Gerd Ladinig napustio je meč u Budimpešti nakon solidnog prvog poluvremena, ali se očekuje da igra u ovoj utakmici. Gladiatorsi takođe očekuju da imaju sve igrače na raspolaganju ovog puta.

Možda je to razlog zašto se, protiv Wolvesa, utakmica sa rezultatom 21-14 u jednom trenutku pretvorila u jednostranu pobedu u čevrtoj četvrtini, a možda čak i zašto su ispustili prednost od 14 poena iz prve četvrtine u porazu protiv Beograda.

U slučaju da se ista stvar ponovi u nedelju u Rudersdorfu, sa početnim udarcem zakazanim za 16h, Gladiatorsi će morati da se izbore sa Silverhawksima za preostalo plejof mesto.

offline
  • Pridružio: 29 Mar 2006
  • Poruke: 2215
  • Gde živiš: in the heart of the city

17.06. 17h KAF Vršac - Obrenovac Sky Thunders 55-0

offline
  • Pridružio: 18 Dec 2003
  • Poruke: 7953
  • Gde živiš: Graceland

Od sledece zone, novo ime - CEFL - Central European Football League

Korak dalje
Goran Košutić

Nakon skoro tačno sezonu i po, SELAF dostiže novu fazu razvoja. Kako jesenja sezona obećava da bude i uzbudljiva i zabavna, SELAF UO je koristio letnju pauzu da radi na uspostavlju širih struktura radi savlađivanja izazova godina koje dolaze.

Od naredne godine liga će nositi drugačije ime, menjajući ga u CEFL - Central European Football League. U iščekivanju te planirane promene imena, SELAF Finale u 2007. će se zvati Central Europan Bowl i igraće se za novčanu nagradu koju će finalisti koristiti kao garantovanu početnu sumu za sledeću godinu. Druge promene u pravcu lige su da, za razliku od prošle godine gde su neki klubovi pokrivali troškove prevoza, a neki troškove suđenja, u 2008. klubovi će takođe imati garantovanu početnu sumu na osnovu njihovog uspeha. Ovo znači da će polufinalisti takođe imati udeo u nagradnom fondu koji mogu da koriste za narednu godinu. Takođe, zavisno od sponzorstava u 2008, garantovana početna suma može da poraste, kao i podrška klubovima koji nisu dostigli polufinale ili finale.

Promena imena u CEFL je u svetlu nastojanja Lige da dalje napreduje u okviru evropskog tržišta i postavi se kao jedan od glavnih faktora u promociji američkog fudbala u Evropi. Da bi podržala takav razvoj, SELAF liga je, sa Georgom Sarcevicem, dodala novo ime u svoj već međunarodni Upravni Odbor. Amerikanac srpskog porekla koji živi u Beogradu je bio, pre karijere u bankarstvu sa firmama Goldman Sachs i Bear Stearns, ofanzivni linijaš na Univerzitetu Princeton, gde je štitio tadašnjeg QB-a Jasona Garretta, sada ofanzivnog koordinatora Dallas Cowboysa i, neki kažu, budućeg glavnog trenera u NFL-u. U narednim mesecima Liga će dodati još pojedinaca iz sfere profesionalnog fudbala.

Ipak, glavni događaj na kraće staze će biti utakmica "Okršaj Vukova" 8. septembra, gde će Vukovi pokušati da izjednače, a i više od toga, standard koji su postavili Budapest Wolvesi kada su igrali protiv Novi Sad Dukesa na Margitinom Ostrvu. Vukovi obećavaju nezaboravno fudbalsko veče i pripremaju se da prošire svoj stadion sa dodatnim mestima za utakmicu koja će verovatno biti prenošena na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću.

Pripreme za postavljanje na noge SELAF III - CEFL 2008 su već intenzivno u toku, a prijave timova će biti uzimane u obzir do sredine avgusta. Finalna struktura CEFL turnira 2008 biće poznata do kraja septembra.

Dopuna: 16 Sep 2007 9:30

SELAF

Novi Sad Dukes - ASVO Gladiators 08.09.2007. 34-21
Vukovi Beograd - Budapest Wolves 08.09.2007. 31-20
Budapest Wolves - Ljubljana Silverhawks 15.09.2007. 50-0

North
team score home away points
Budapest Wolves 5-1 3-0 2-1 232-115
ASVO Gladiators 1-4 0-2 1-2 115-144
Ljubljana Silverhawks 1-5 1-2 0-3 48-223
South
team score home away points
Novi Sad Dukes 5-1 4-0 1-1 172-101
Vukovi Beograd 5-1 3-0 2-1 187-65
Kragujevac Wild Boars 0-5 0-2 0-3 48-154

Nacionalno prvenstvo
Grupa B
17.06. 16:30h Vrbas Hunters - Vukovi II 17:13
17.06. 17h Vršac - Obrenovac Sky Thunders 55:0
30.06 17h Vukovi II - Obrenovac Sky Thunders 46:0
1.07. 17h Požarevac Outlaws - Vršac 0:26
14.07. 17h Obrenovac Sky Thunders - Požarevac Outlaws 6:27
15.07. 17h Vršac - Vrbas Hunters 12:20

Plej-of:
Datum Vreme Wild Card Rezultat
08.09. 16h Klek Knights - Vukovi Beograd 27:0
09.09. 12h Pančevo Panthers - Vrbas Hunters 16:7

Datum Vreme Polufinale
22/23.09. Beograd Blue Dragons - Pančevo Panthers
22/23.09. Sirmium Legionaries - Klek Knights

Finale i utakmica za treće mesto biće odigrano za vikend 6. i 7. oktobra.

SAFS
23.06. Jug Niš Imperatori - Mladenovac Forestlanders 42:6
23.06. Jug Jagodina Ćurani - Čačak Angel Warriors 2:44
24.06. Sever Smederevo Bedemi - Inđija Indians 6:22

07.07. Jug Čačak Angel Warriors - Mladenovac Forestlanders 38:0
08.07. Sever Smederevo - Šabac Sharks 0:14
08.07. Jug Jagodina Ćurani - Niš Imperatori 20:40

29.07. Sever Šabac Sharks - Inđija Indians 13:10
29.07. Jug Niš Imperatori - Čačak Angel Warriors 19:20
29.07. Jug Mladenovac Forestlanders - Jagodina Ćurani 34:33

Plej-of:
01.09. Čačak Angel Warriors - Inđija Indians 20:3
02.09. Šabac Sharks - Niš Imperatori 19:21
SAFS Bowl je na programu za vikend 29/30. septembra.

offline
  • Pridružio: 12 Jan 2004
  • Poruke: 9661
  • Gde živiš: Čačak

Jbt znam dosta ovih Warriorsa, ali nisam znao da kidaju redom.

Leggy, ako sam dobro razumeo, ovo SAFS je kao neka druga liga ili?

offline
  • Pridružio: 18 Dec 2003
  • Poruke: 7953
  • Gde živiš: Graceland

SAFS je liga bez zastitne opreme. Trebalo bi odatle da se regrutuju u visu ligu.
SELAF je zajednicka liga Srbije, Madjarske, Austrije i Slovenije.

Liga Srbije (sa zastitnom opremom) je Nacionalna liga.

offline
  • Pridružio: 12 Jan 2004
  • Poruke: 9661
  • Gde živiš: Čačak

@Leggy

Jasno.
To sam malopre procitao, ali sam zaboravio da dopisem.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 549 korisnika na forumu :: 11 registrovanih, 2 sakrivenih i 536 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: dolinalima, Istman, laurusri, Lazarus, mnn2, mrav pesadinac, pirke96, stegonosa, suton, Tores, šumar bk2