Na Kosovu pretučeni prevoznici "Arsa prevoza"

Na Kosovu pretučeni prevoznici "Arsa prevoza"

offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

Ponedeljak, 15. jun 2009. 17:00

Vozač autobusa "Arsa prevoza" Igor Arsić sa oko 40 putnika Srba, koji je jutros iz Gračance saobraćao do Kosovske Mitrovice, pretučen je oko 7.30 sati zajedno sa ocem Vidom i odveden u policijsku stanicu u Prištini.

Prof. dr Aleksandar Vasić, ortoped u mitrovičkog bolnici gde su Arsići zbrinuti, izjavio je da su obojica pretučeni i da najverovatnije imaju potres mozga.

"Imaju oguljotine i podlive na telu i ekstremitetima, a Igor Arsić ima i povredu oka. U toku je faza pregleda i ispitivanja tako da ćemo kasnije znati nešto više o njihovom zdravstvenom stanju", kazao je Vasić.

Vido Arsić izjavio je Tanjugu da su jutros krenuli iz Gračanice prema Mitrovici i da im je u Prištini jedno kombi vozilo preprečilo put, na šta je njegov sin Igor koji je vozio autobus, sirenom upozorio vozilo.

Zatim je jedan KPS policajac prišao autobusu, upitavši zbog čega svira, na šta je on objasnio da upozorava vozilo koje mu je preprečilo put, da bi policajac počeo da ga udara.

"Došlo je jedno vozilo marke 'golf' iz koga su izašle četiri naoružane osobe u civilu i počele da tuku mog sina i mene. U autobusu su bile žene i deca koji su bili veoma uplašeni. Došla je i policija i odvela nas u stanicu da damo izjave. Držali su nas oko sat, posle čega su nam ponudili pratnju do Mitrovice", kazao je Vid Arsić.

"Rekao sam da smo počeli da vozimo na ovoj liniji posle 1999. i nikada nismo imali bilo kakav problem", rekao je on.

Arsić je dodao da posle jutrošnjeg incidenta planira da sa porodicom napusti Kosovo i Metohiju.

kompletna vest

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=137813



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1207 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 8 sakrivenih i 1154 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Boris90, cenejac111, cifra, cuculo, djboj, DPera, draganca, DragoslavS, Duh sa sekirom, dushan, Džordžino, esx66, janbo, Kibice, kolle.the.kid, Kubovac, laki_bb, laurusri, Litostroton, maiden6657, mercedesamg, Mercury, milanovic, Millennium, Milometer, Milos ZA, mrav pesadinac, mrvica78, nikoladim, operniki, proka89, Romibrat, stegonosa, Sumadija34, Tas011, Tragač, VJ, Vlad000, Vlada1389, Vladko, voja64, vukovi, x9, šumar bk2