Pijani pritvorenik ispao iz „marice“

Pijani pritvorenik ispao iz „marice“

offline
  • MRKY 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 22 Nov 2004
  • Poruke: 2138

sory svima, ali ovo sam morao da izdovjim Mr. Green

Dvojica policajaca OUP Bačka Palanka Veljko Vlahović i Lazo Nikić naći će se pod disciplinskim merama nakon što im je prekjuče iz „marice“ ispao nesuđeni pritvorenik Urban Dioš (49), koji je tom prilikom zadobio prelom lobanje i kontuziju mozga.

Dvojica policajaca su prekjuče sudiji za prekršaje priveli Dioša, koji već duže vreme izbegava izdržavanje zatvorske kazne čestim odlascima iz Bačke Palanke u Hrvatsku.

Novčanu kaznu od 6.300 dinara sudija za prekršaje Diošu je preinačio na zatvorsku kaznu od 13 dana, nakon čega su ga policajci Vlahović i Nikić vratili u stanicu policije.

- Oko 10 sati policajci su Dioša stavili u boks „marice“ i krenuli ka Okružnom zatvoru u Novom Sadu. Vrata „marice“ zaključali su katancem. Samo pedesetak metara dalje, na raskrsnici Ulica Dimitrija Tucovića i Žarka Zrenjanina, u momentu kada je policajac Vlahović, koji je upravljao vozilom, skrenuo udesno, otvorila su se vrata „marice“ i Dioš je izleteo na ulicu - priča izvor „Blica“ iz vrha MUP-a.

Vlahović i Nikić nisu primetili da je Dioš iskočio iz vozila, ali su to videla dvojica policajaca koji su bili na parkingu ispred zgrade policije. Istog momenta oni su radio vezom obavestili Vlahovića šta se desilo, nakon čega je on zaustavio vozilo.

- Dioš je ležao na ulici. Bio je svestan, normalno je razgovarao, ali je imao krvarenje na potiljku glave, zbog čega su ga Vlahović i Nikić vratili u vozilo i odvezli do Doma zdravlja. Nakon ukazane prve pomoći i snimanja, Dioš je upućen u pokrajinsku bolnicu u Novi Sad, gde je utvrđeno da ima teže povrede, prelom baze lobanje i kontuziju mozga - navodi naš izvor.

Za to vreme, u prisustvu tužioca i istražnog sudije, izvršen je uviđaj na mestu nesreće gde je na ulici pronađen katanac „marice“ sa otvorenom rezom.

Na sopstvenu odgovornost Dioš je napustio bolnicu. Doktor koji ga je pregledao konstatovao je da Dioš iz zdravstvenih razloga ne treba da bude odveden u zatvor. U momentu nesreće Dioš je u krvi imao 0,87 promila alkohola u krvi.

http://www.blic.rs/



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 999 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 9 sakrivenih i 945 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, _Sale, A.R.Chafee.Jr., babaroga, bojank, Brana01, cemix, DENIRO, Dimitrije Paunovic, dragoljub11987, Duh sa sekirom, FileFinder, Futog 74, hyla, ILGromovnik, Istman, Još malo pa deda, kobaja77, kybonacci, Lieutenant, maiden6657, Metanoja, mgolub, MiG-29M2, milenko crazy north, Milometer, mnn2, muaddib, Nemanja.M, Papadubi, pein, Ripanjac, RJ, S2M, sap, Seeker, suton, tubular, VJ, wolf431, wolverined4, Zimbabwe, Žrnov, šumar bk2, Čivi