Nisam odgledao celu sezonu. Stigao sam do 7 epizode ali mi se ne svidja uopšte ono što gledam....
Dopuna: 22 Dec 2012 15:14
Onaj + Kvin je glup ko qrac.
@mcrule
Jeste da Dexter voli plavuše ali Layla je bila crnka i od svih njegovih devojaka ona mi se najviše svidjala...
Dopuna: 22 Dec 2012 18:35
9 epizoda
+ IsaakTolika frka oko njega i toliko priče o ubistvu da bi na kraju iskrvario ko pic*a u periodu menstruacije.
Jadno i bedno do bola....
Dopuna: 23 Dec 2012 0:57
12 epizioda
+ Razgovor izmedju LaGuerte i DebNe mogu da verujem da Deb nije mogla da se snadje kada ju je pitala za benzin i da kaže da je Dexteru odnela hranu a da ju je on zamolio da kupi benzin jer mu je trebalo za brod
+ DoakesKoliko me je nervirao u prvoj sezoni tek sada vidim koliko je zapravo to gotivan lik bio i nekako mi je sada žao što ga više nema.
+ LaGuertaBithc got it what she deserved. Definitivno najiritatniji lik za svih osam godina Dextera za koju sam navijao i molio se da je neko overi...
+ HannaDrago mi je što je pobegla. Posle Lajle Hanna mi je nekako najviše prirasla srcu od svih Dexterovih devojaka
+ DebIsto kao i LaGuerta dobila je šta je zaslužila što je guralan nos gde mu nije mesto. Cenim da neće moći da izdrži pritisak koji je sada na njoj i da će pre ili kasnije da se nadje na Dexterovom stolu...
+ BatistaŽao mi je što ga neće biti u sledećoj sezoni. Barem ne kao policajca. Definitivno jedan od likova sa najjačom harizmom u seriji
+ QuinnGlupi magarac. Nadia ga je extra zajebala.
REZIME:
Kao što rekoh ranije slaba sezona u odnosu na prve četiri ali u neku ruku jača od 6 sezone. Priča i radnja su mogli da budu napetiji ali mislim da ni pisci ne znaju kako to da postignu jer su i oni kao i glumci istrošeni....
Iskreno nadam se da će osma sezona biti poslednja (iako sam video da ima promil šanse da se uradi i 9 eventualno i 10 sezona) ali da će stvari završiti na pravi način.
Sve u svemu show must grow some balls ako misli da se nastavi a trentno to ne vidim da može da se desi...
Btw iako mi je serija bila fantasticna dok Dexter nije poceo da se zaljubljuje (nakon toga mi je postala manje fantasticna), i voleo bih da traje sto duze, kraj sedmog serijala me je razocarao. Zakomplikovali su poslednju scenu da je to uzasno.
Pitam se samo sta ce balisticki izvestaj da pokaze.. iz cijeg pistolja je pucano na kraju.
Acid_Burn ::Odgledah i petu epizodu i za sada mi deluje dosta slabo u odnosu na prethodne pre svega na prve 4 sezone. Već posle toga kvalitet je počeo da opada a to se vidi i sad u ovoj sezoni,nema toliko napetosti,nema nekog zapleta i sl.
Kada se samo setim prve i druge sezone kada mu je Doakes bio za petama i kada ga je umalo uhvatio svaku epizodu sam gledao "na ivici"
Sada tog osećaja više nema nekako mi deluje razvodnjeno serija....
Videću do kraja kako će biit ali sumnjam da može da bude bolje....
Сагласан.Разводнило се превише..
Acid_Burn ::
Možda i bolje ovako. Nije to više ona serija što je ranija bila....
Iono, imala je dobrih i loših sezona ali je sve na isti kalup, jedino ta poslednja sezona nije imala jak uticaj na mene, nešto kao ova poslednja TWD sezona, mlako na kraju
Takođe mislim da treba da se završi.
P.S.
Ja uzeo SS danas, neki lik tripuje nešto pre meča i upoređuje moj nick sa nečim, ja uporedio njega sa onim što me je potsetilo na Dextera ...
Postovala oficijalna stranica Dextera.
+ HmmMnogi su pomešali ovo sa novom sezonom, međutim oni koji su dobro pazili na času se sećaju da je ovo davno prikazano već
Dopuna: 18 Maj 2013 2:14
Oficijalni trailer za osmu i finalnu sezonu Dexter-a :