|
Kada blokiram neki kontakt na Viber android uredjaju, i instaliram Viber na PC (Desktop), zatim obrisem Viber sa Android uredjaja i nakon nekog vremena se ponovo prijavim, da li ce blokirana osoba da primi obavestenje da ponovo koristim Viber? Podseticu da sam je pre blokirao a zatim obrisao Viber na Android uredjaju, ali sam Viber koristio na PC.
Znaci, isti broj koristim, sihnorizujem Viber Android sa Viber PC, na Androidu blokiram neki kontakt, znam da me ima u imeniku, zatim obrisem Viber na Androidu ali ga u isto vreme koristim na PC. Posle recimo sat se prijavim ponovo na Android, dal ce onaj kontakt koji sam pre sat vremena blokirao na Andoidu da primi obavestenje da koristim Viber?
Trazio sam na Viber FAQ ovo sto me zanima ali izgleda niko pre nije pitao...
Hvala
|