Altec zvucnici - nema tona

Altec zvucnici - nema tona

offline
  • maha  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 06 Dec 2006
  • Poruke: 1152

Napisano: 21 Apr 2011 22:33

Evo vec sat vremena se mucim sa novim Altec Lansingom mx6021...nikako da krene zvuk. Pre njega sam imao istu firmu mx5021..a evo slika kakav je komp i zvucna! Sve je povezano kako treba i probao sve ulaze na kompu ali nista! Sta bi moglo da se jos proveri?

Dopuna: 21 Apr 2011 22:34

ehh...evo slika!





Dopuna: 21 Apr 2011 22:39

da dodam jos ovo...secam se da sam za mx5021 morao da skidam drajvere za zvucnu...da li je to mozda u pitanju i za ovaj model..mx6021!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Rade Jekić
  • Pridružio: 05 Okt 2005
  • Poruke: 3004
  • Gde živiš: Valjevo

Da li se radi o sveže instaliranom sistemu? Da li imaš pri ruci neke druge zvučnike?



offline
  • maha  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 06 Dec 2006
  • Poruke: 1152

Sad je raspakovano...a steta stare sam vec dao ortaku.!

offline
  • Rade Jekić
  • Pridružio: 05 Okt 2005
  • Poruke: 3004
  • Gde živiš: Valjevo

Pogledaj još jednom ako si ih tek raspakovao da li je sve povezano kako treba i da li su uključenoi. Ukoliko si stare samo skinuo i povezao nove ništa dodatno ne bi trebalo da se podešava - koristi se isti drajver. Ne postoji poseban drajver za zvučnike (osim ako oni u sebi nemaju integrisanu zvučnu karticu, ali to kod tebe nije slučaj).

offline
  • Pridružio: 30 Dec 2007
  • Poruke: 4759
  • Gde živiš: Niš

Napisano: 22 Apr 2011 4:44

mora ono okruglo da mu prikačiš Confused

to mu je neki q-*** ili kontroler Cool


ovde je u boji označeno
http://www.alteclansing.com/content/ebiz/alteclans.....021_TV.pdf
http://www.alteclansing.com/content/ebiz/alteclans.....21-QCC.pdf
http://www.alteclansing.com/invt/mx6021


treba da se stavi da sve ide na 2 zvučnika , stereo je u windowsu ,nije 5+1 , nije 2+1, običan stereo?

ranije je bilo i neko kodiranje za 2+1 ne sećam se tačno

Dopuna: 22 Apr 2011 4:47

mora da ga enabluješ na 7 Laughing LOL Shocked


http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/w.....d652bbf181
Citat:

No audio after installing a 2.1 sound system

I installed a 2.1 sound system andnow have no audio, what did I do?

I recall reading that windows7 has an issue when 2.1, 5.1, speaker system installed. Most common result is that, after install of new speakers, user can get no sound. What do I need to do? Thanks


Citat:
Hi jcougfan1980,

There is no issue as such with the speaker installed on your Windows 7 machine.

Set the speaker as the Default Device and enable it to hear the sound.

Step 1: Show Disabled devices and Set speaker as default

Perform the task mentioned below to set speaker as default:


1. Go to Start and click on control Panel.
2. Click in Sound, then a new window will open up.
3. In the new windows click on the tab "Playback" and right click in the window and click on Show Disabled devices.
4. Now check if Speaker is listed there and right click on it and choose enable.
5. Highlight that speaker and click on "Set as Default".

Still the same, then try this step.

Step 2: Try using the Playing Audio troubleshooter to fix the problem.

It checks for common problems with your volume settings, your sound card or driver, and your speakers or headphones.
.........................

offline
  • maha  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 06 Dec 2006
  • Poruke: 1152

Joojjj ljudi da vam odgovorim...sve je bilo u vezi prebacivanja sa zvucne xbfxf/i na maticnu zvucnu...mada cu probati da odradim sa naravno odgovarajucim drajverima i sa njom zbob boljeg zvuka...inace o utiscima ..sledi izvestaj! Hvala svima koji ste se potrudili da pomognete! Maha!!!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 862 korisnika na forumu :: 51 registrovanih, 6 sakrivenih i 805 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Aleksandar Tomić, aramis s, Areal84, babaroga, Bajker 72, Bobrock1, bojcistv, Boris90, chichabg, darios, Drug pukovnik, DucicM, Fog of War, gorantrojka, Ivan Campo, ivica976, jovanjov90, komkom, liman, Litostroton, ljuba, Markoni29, Mendonca, menges, MiroslavD, mrvica78, nenad81, novator, raskoljnikov, Rocker, Romibrat, S.Palestinac, Sirius, Smiljke, stagezin, Stuka76, tomigun, Toni, Trpe Grozni, Van, vandrej, vathra, Vlada1389, vladom6, voja64, W123, wizzardone, Zmaj Ognjeni Vuk, ZoranB., zxstole, |_MeD_|