Camtasia 7 audio problem

Camtasia 7 audio problem

offline
  • Pridružio: 04 Mar 2012
  • Poruke: 903

Imam problem sa snimanjem preko Camtasia 7.
Kad snimam desktop i na desktop pustim neku pesmu, i nakon snimanja nema zvuka u camtasia klipu koji sam snimio.Kad pokusam da prebacim sa CD volume na Stereo mix ili Line volume nemogu.Cekiram ga ali kad kliknem ponovo je na CD volume.Zna li neko kako da resim problem?Kad udjem u camtasia studio i kliknem na record system audio pise mi Citat:Could not setup audio system device.
U studio udjem sve za audio je zamrznuto i nmg nista da promenim.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Pokušao si saovim podešavanjima?



offline
  • Pridružio: 04 Mar 2012
  • Poruke: 903

Da, ali ja nmg da kliknem na record system audio jer mi izadje Could not setup audio system device.

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Pa jesi li izabrao Audio Device kao na slici koju sam postavio?

offline
  • Pridružio: 04 Mar 2012
  • Poruke: 903

Napisano: 13 Avg 2012 20:09

Jesam, ali kad cekiram nece da prihvati, izaberem stereo mix a ono ustvari ostane cekirano na CD audio..

Dopuna: 13 Avg 2012 20:30

Kod mene ide redosled:
CD Volume
Line Volume
Mic Volume
Stereo Mix
Do Not record mic.
Kad klikem na Stereo mix ne prihvata, uvek ostaje cekirano na CD volume, i kad idem na Record Microphone and audio system onda pise "Could not setup the system audio device"
Kad probam da udjem u studio u voice Narration udjem i nista nmg da promenim sve je zamrznuto.

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Da li si instalirao drajvere za zvuk?
Ovo što opisuješ izgleda kao nativno Windowsovo prepoznavanje audio kartice, na osnovu generičkih drajvera.

offline
  • Pridružio: 04 Mar 2012
  • Poruke: 903

Napisano: 13 Avg 2012 20:45

evo mozda ovo nesto pomogne, mozda je ovde greska.






Dopuna: 13 Avg 2012 20:49

Normalno da sam instalirao, ja imam zvuk na kompu sve radi super, samo nmg da podesim camtasia.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 884 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 3 sakrivenih i 856 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1798 - dana 19 Sep 2019 18:42

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Sale, A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, aposoulyptic, Blue, bulovic, cole77, cvrle312, DENA2, Djole, faxovi, indja2, krunc, Metanoja, Mihajlo2, mihajlot2013, Milos1977, nikoladgajic, Recce, shmele, suton2, Trpe Grozni, vasa.93, VJ, wizzardone