Office problem sa MS Office translator ! ! !

Office problem sa MS Office translator ! ! !

offline
  • Pridružio: 09 Dec 2005
  • Poruke: 174
  • Gde živiš: Serbia - Beograd

Pa da krenem...
Kad sam instalirao WinXP(SP2), instalirao sam i office 2003 sa dodatkom za prevodjenje (MS Office translator), i sve je lepo radilo dok ja nisam uradio uninstall office i stavio "j****i" office 2007 da "isprobam" ( dok sam instalirao office 2007 stavio sam novi kljuc).
Posto mi se nije svideo, uradio sam unistall office 2007 i vratio stari dok ne izadje full verzija, e tu nastaje problem. Nakon instalacije offce 2003 opet sam stavio prevodilac, i posle startovanja WORD-a sve je bilo ok, ali nakon DRUGOG startovanja NEMA GA Neutral
I tako svaki put moram da reinstaliram prevodilac da bi ga koristio.
P.S. Cudno je sto u Powerpoint-u mogu normalno da ga koristim. U Word-u sam stavio MACRO na minimum i opet nista. Da li treba malo da "ceprkam" po registrima? Stvarno ne znam u cemu je problem....
Bio bih svima zahvalan ako bi mi ikako pomogli
Hvala



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 792 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 8 sakrivenih i 739 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, A.R.Chafee.Jr., AbleArcher83, alkatraz080, aramis s, Belac91, bojank, cavatina, Cigi, dragon986, Duško, flash12, galijot, goxin, GrobarRomanticar, havoc995, HrcAk47, ILGromovnik, Insan, mane123, MB120mm, Milan A. Nikolic, miodrag, Misirac, mushroom, novator, panonski mornar, Polemarchoi, Recce, Roman, rovac, royst33, ruso, sakota79, Smiljke, Snorks, ssekir75, stug, Toni, trajkoni018, vathra, Vlada1389, Yellow Pinky, zajcev1, zixmix