Blog za praznjenje!!!

23

Blog za praznjenje!!!

Fakultet mi se popeo na k...., a tek sam druga godina masinstva. Daj te neku dobru razonodu, nesto da opusti zivce, graficki i svakodnevni proracuni me ubise u pojam. A i ovo vrijeme mi ide zestoko na zivac, cas je vruce, cas ledara, a sad i jebena kisa. Imam pun k.... posla koji moram da zavrsim za sutra, a cisto sumnjam da cu da ga zavrsim. Jos sam morao i da gledam kako je nekim ribama smijesno sto radimo na svom faksu pa su nam se plazile, cimer mi je juce izbrisao vise od pola uradjenog grafickog iz otpornosti materijala I, zivot je jebeno divan, zar ne. Zalosno, al istinito prije par dana mi je gazdin ker pojeo kisobran, pa sam uz to i pokisao. Ljepse od ovog ne moze da bude!!!!!!!!!!

mrzim sve ove sto prodaju kebab i baklavu po nemackoj,takodje i one koji umesto l kazu lj,pun mi je k... muha + medova+majmuna.fick euch!
e sad mi je lakse.hvala na mestu za praznjejnje!

ja tju sad lepo da prsnem!!! evo me na informatici, jurim profesora da mi da 2!!! ubitju ga! boli me glava...ima da prsnem sad...ne mogu visheeeeeeeeeeeee!!! kad tje kraj!!!
xaxa. al' zato chuvam vince u rancu da se opijem posle...buaxaxaxaxaxa...
za 15 minuta tju videti da li tju biti nedovoljna ili....4,3...shtreber...Wink

Dopuna: 29 Dec 2006 15:26

sad tje mi da test!!! aaaaaaaaaaaaaaa!!!

Jbti smotanu zenu kad kad si dozvoli da joj padnu vrata na glavu Evil or Very Mad aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

imam istoricara koji je takav kreten,tajo umusljen i pun sebe da mi dodje glavu da mu otkinem.kad mi pravi one face i samo redja one neumesne komentare, shvatim koliko je majka priroda okrutna.
ps:a sto je ruzan..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Xexe , neznam ni sto ovo pisem Smile

huj.
jbm li ti ak^%^@&*^#&* hjkeh f kj^*%^@&#

svasta bih rekao i napisao... lupao bih ovu tastaturu dok ne odpadne i zadnji taster!!

Evo i ove noci sam ostavio komp da mi radi preko noci da bi mogao da slusam muziku barem dok ne zaspim i kad vec pocnem polako da tonem u san moja J%#^*A zvucna kartica pocne da se tripuje. Raspitivao sam se o tom problemu na forumu, dobio sam odgovor zasto ali na zalost to se ne moze popraviti. Krivi su oni IDIOTI sto su sklapljali moju paticnu i sto su stavili J^$#$U zvucnu karticu.
I sada od 8 sati ujutru (a lego sam u 3) trazim na njihovim sajtovima da ih kontaktiram! I kada konacno nadjem, ono pita j$%^&e verzije biosa i trista k*&^a. I jos napisu 'Support is only for USA' !
Epa j$%^&e se i vi sa vasom maticnom sto ste je pokvarenu napravili! Kad kupim novu ovu vam bacim kroz prozor!!!!!!!

Dopuna: 06 Jan 2007 9:36

Evo vid idiota, nadjem neki global sajt za abit kad i tamo trazi sve informacije za BIOS! Je*o ga onaj koji ga napravio....

Dopuna: 06 Jan 2007 9:37

I za zemlju nam jos pise Yugoslavia.....

Dopuna: 06 Jan 2007 9:47

Eeeeee kako sam im lepo napisao, jos malo da im majku nisam pomenuo... Twisted Evil

aaaaaaaaaaaaaaaaa

poludeh....


posla preko glave, pa moram i subotom da radim, jebo ih posao, SPAVA MI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Vala pun mi kurac svega , a najvise toga sto nemam pametnija posla nego da citam blogove .

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1176 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 6 sakrivenih i 1140 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., airsuba, Andrija357, Apok, bojank, bufanje, djboj, flash12, galerija, hatman, jackreacher011011, jaeger, Leonov, ljuba, Mcdado, mercedesamg, Mercury, Milos82, milutin134, Mlav, mnn2, MrNo, procesor, Sirius, StepskiVuk, TheBeastOfMG, vladaa012, zbazin, ZetaMan, |_MeD_|